Super za preglede, ajmo ljetne bebice, sve im se nekaj ne da, cekaju ocito sve kraj svjetskog 😂😂😂
Hvala hvala 😁😘😘 jučer sam baš onako tužno gledala konobara kako nosi lijepe koktele a meni muž pa naruči si jedan bezalkoholni 😁
Bravo za preglede, nek je sve ok 🤞🤞❤️ i sretno tko još ide na pregled
Ne daju se bebice, al to kad krene, bit će jedna za drugom samo 😂😂🍿🍿🍿🍿
Evo stanje u Rijeci za vikend
Hvala hvala 😁😘😘 jučer sam baš onako tužno gledala konobara kako nosi lijepe koktele a meni muž pa naruči si jedan bezalkoholni 😁
Bravo za preglede, nek je sve ok 🤞🤞❤️ i sretno tko još ide na pregled
Ne daju se bebice, al to kad krene, bit će jedna za drugom samo 😂😂🍿🍿🍿🍿
Evo stanje u Rijeci za vikend
Kažu da se ne sjećaju kad je zadnji put tako bilo. I sve mame došle jer su počeli trudovi ili puknuo vodenjak i sve prirodni porodi i prošli super 😁
Svaki sat jedna beba 😍...
Super za preglede. Sad će to curke... Samo polako.
Barbara držim fige da krene samo iki nagovori muža na keksiće 🤞😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jesam, al ja nisam mogla. Pocelo me bolit! 🙈🙄 Ne znam jel moguce jer me taj dan pregledala prstima, al vise nismo pokusavali. Mislim da cu se odvazit na vol. 2.🎬😏 jer se bojim indukcije.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara mantraj mu da mu je bolje da sam krene nego indukcija. Možda te posluša bebo 💙🤞🤞
Super za sve preglede, ne daju se bebice vani
Meni je u cetvrtak i nadam se da ce ovaj put bit moj ginekolog
Cokica super izgledas 😍, nije los ni ovaj koktel 🍹
Ja bila po trudnicku knjizicu do bolnice, pa ja i muz svratili u MC na sladoled
Barbara, lijepo popricaj s bebacem i ima da te slusa 😁
Cokica, lijepo je tak nekaj procitati! Pozitiva!
Ja sam obavila ctg i pregled. CTG je savrsen za te tjedne, tak doktorica veli, mjerila je malog, ona je rekla da odgovara tjednima, ima 2300g. Jako mi se dopala ta doktorica, npr moja mi na pregledu ukljuci uzv, pogleda ga na brzinu, slusa srce i to je to (jer ga ne mjeri svaki put). A ova doktorica, mlada na specijalizaciji, mi je sad 10 min pokazivala sve-rukice, nogice,kukove, oci, nos, uho, organceka... ma bas mi se jako dopala! Pitala sam ju i za stitnjacu, rekla je nek ne brinem, da ce se vrlo vjerojatno to izregulirati poslije poroda.
26.8. Ivan 💙💙
Jesam, al ja nisam mogla. Pocelo me bolit! 🙈🙄 Ne znam jel moguce jer me taj dan pregledala prstima, al vise nismo pokusavali. Mislim da cu se odvazit na vol. 2.🎬😏 jer se bojim indukcije.
Nije indukcija tak strašna, naravno bolje je kad samo krene. Ali možda dobiješ oriliku za puno šetanja a uvijek ima i opcija epiduralne ako baš zagusti. A dočje ti je sve oshetljivo pa je moguće i zato bolilo.
Drž se i ja mantram da samo krene 🤞🤞🤞🤞
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bezobrazna ja nisam rekla woohoo i za druge dobre preglede. Nisam trudna al sam svejedno zaboravna #tuka 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Imali smo danas roditeljski vec, al bit ce i reprize!!
👆🏻🤨😁
Marijaa30 super za pregled! Bas lijepo kad tako imaju strpljenja!!
Ivy rekla mi dr.taj puta da me nebi otvarala rukom zbog oziljka od operacije da ga ne raskrvari...pa si mislim mozda je i u tome stvar. Neam pojma!
I da, hvala na podrsci 😉😚
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji