Curke sretno svima na pregledima. Ivy Vid je preeeslatki 😘😘😘😘 Sve ste mi prekrasne!
Čitam vas al nisam nešto od volje pisati. Umorna jako cijelo vrijeme, igra živaca u iščekivanju....sluzni čep curi... Nastojim se opustiti, ali dost mi ove vegetacije a nemam snage za otic malo van. Puse vam svima 😘😘😘😘😘😘😘

Obavila, danas je bila manja gužva..novosti nema,ctg ne očitava ništa,cura je bila uspavana prvih 10-tak min al smo ju uspjeli razbuditi..protoci i afi uredni,vag pregled smo preskočili..u čet ponovno 😂 Izgleda da je dijete na tatu,uvijek sve u zadnji tren il sa zakašnjenjem 😂
Ostale curke na pregledima,sretno 😘

Cokice, zivili 🍹😉
6xmama 😘
Kod nas NISTA novo! Ctg dobar, tlak dobar i to je to. Nije gledala ni plodnu, nit sam gace skidala!
Ako do vikenda ne krene - indukcija 😣

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Neznam koja ce od nas prva, ali mislim da cemo krenuti jedna za drugom samo da probijemo led 😀

Super za preglede, ajmo ljetne bebice, sve im se nekaj ne da, cekaju ocito sve kraj svjetskog 😂😂😂

Hvala hvala 😁😘😘 jučer sam baš onako tužno gledala konobara kako nosi lijepe koktele a meni muž pa naruči si jedan bezalkoholni 😁
Bravo za preglede, nek je sve ok 🤞🤞❤️ i sretno tko još ide na pregled
Ne daju se bebice, al to kad krene, bit će jedna za drugom samo 😂😂🍿🍿🍿🍿
Evo stanje u Rijeci za vikend

Hvala hvala 😁😘😘 jučer sam baš onako tužno gledala konobara kako nosi lijepe koktele a meni muž pa naruči si jedan bezalkoholni 😁
Bravo za preglede, nek je sve ok 🤞🤞❤️ i sretno tko još ide na pregled
Ne daju se bebice, al to kad krene, bit će jedna za drugom samo 😂😂🍿🍿🍿🍿
Evo stanje u Rijeci za vikend
Kažu da se ne sjećaju kad je zadnji put tako bilo. I sve mame došle jer su počeli trudovi ili puknuo vodenjak i sve prirodni porodi i prošli super 😁
Svaki sat jedna beba 😍...
Super za preglede. Sad će to curke... Samo polako.
Barbara držim fige da krene samo iki nagovori muža na keksiće 🤞😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jesam, al ja nisam mogla. Pocelo me bolit! 🙈🙄 Ne znam jel moguce jer me taj dan pregledala prstima, al vise nismo pokusavali. Mislim da cu se odvazit na vol. 2.🎬😏 jer se bojim indukcije.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara mantraj mu da mu je bolje da sam krene nego indukcija. Možda te posluša bebo 💙🤞🤞
Super za sve preglede, ne daju se bebice vani
Meni je u cetvrtak i nadam se da ce ovaj put bit moj ginekolog
Cokica super izgledas 😍, nije los ni ovaj koktel 🍹
Ja bila po trudnicku knjizicu do bolnice, pa ja i muz svratili u MC na sladoled

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji