Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    09. Srpanj 2018. 12:18

Curke sretno svima na pregledima. Ivy Vid je preeeslatki 😘😘😘😘 Sve ste mi prekrasne!
    Čitam vas al nisam nešto od volje pisati. Umorna jako cijelo vrijeme, igra živaca u iščekivanju....sluzni čep curi... Nastojim se opustiti, ali dost mi ove vegetacije a nemam snage za otic malo van. Puse vam svima 😘😘😘😘😘😘😘

pharmamma
    09. Srpanj 2018. 12:37

Obavila, danas je bila manja gužva..novosti nema,ctg ne očitava ništa,cura je bila uspavana prvih 10-tak min al smo ju uspjeli razbuditi..protoci i afi uredni,vag pregled smo preskočili..u čet ponovno 😂 Izgleda da je dijete na tatu,uvijek sve u zadnji tren il sa zakašnjenjem 😂
    Ostale curke na pregledima,sretno 😘

baarbaraa29
    09. Srpanj 2018. 12:47

Cokice, zivili 🍹😉
    6xmama 😘
    Kod nas NISTA novo! Ctg dobar, tlak dobar i to je to. Nije gledala ni plodnu, nit sam gace skidala!
    Ako do vikenda ne krene - indukcija 😣

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Yvone
    09. Srpanj 2018. 12:58

Neznam koja ce od nas prva, ali mislim da cemo krenuti jedna za drugom samo da probijemo led 😀 

mamica1985
    09. Srpanj 2018. 13:24

Super za preglede, ajmo ljetne bebice, sve im se nekaj ne da, cekaju ocito sve kraj svjetskog  😂😂😂

09. Srpanj 2018. 13:39

Hvala hvala 😁😘😘 jučer sam baš onako tužno gledala konobara kako nosi lijepe koktele a meni muž pa naruči si jedan bezalkoholni 😁
    Bravo za preglede, nek je sve ok 🤞🤞❤️ i sretno tko još ide na pregled
    Ne daju se bebice, al to kad krene, bit će jedna za drugom samo 😂😂🍿🍿🍿🍿
    Evo stanje u Rijeci za vikend

ivymicek
    09. Srpanj 2018. 13:42

Cokica

Hvala hvala 😁😘😘 jučer sam baš onako tužno gledala konobara kako nosi lijepe koktele a meni muž pa naruči si jedan bezalkoholni 😁
    Bravo za preglede, nek je sve ok 🤞🤞❤️ i sretno tko još ide na pregled
    Ne daju se bebice, al to kad krene, bit će jedna za drugom samo 😂😂🍿🍿🍿🍿
    Evo stanje u Rijeci za vikend
    Kažu da se ne sjećaju kad je zadnji put tako bilo. I sve mame došle jer su počeli trudovi ili puknuo vodenjak i sve prirodni porodi i prošli super 😁

Svaki sat jedna beba 😍... 
    Super za preglede. Sad će to curke... Samo polako.
    Barbara držim fige da krene samo iki nagovori muža na keksiće 🤞😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    09. Srpanj 2018. 14:21

Jesam, al ja nisam mogla. Pocelo me bolit! 🙈🙄 Ne znam jel moguce jer me taj dan pregledala prstima, al vise nismo pokusavali. Mislim da cu se odvazit na vol. 2.🎬😏 jer se bojim indukcije. 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

09. Srpanj 2018. 14:27

Barbara mantraj mu da mu je bolje da sam krene nego indukcija. Možda te posluša bebo 💙🤞🤞

nivami
    09. Srpanj 2018. 15:07

Super za sve preglede, ne daju se bebice vani
    Meni je u cetvrtak i nadam se da ce ovaj put bit moj ginekolog 
    Cokica super izgledas 😍, nije los ni ovaj koktel 🍹 
    Ja bila po trudnicku knjizicu do bolnice, pa ja i muz svratili u MC na sladoled

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI