Evo i mene iz trudnicke... cekam! Guzva je onak. Mislim da im vaga bas ne valja jer tu imam 2 kg manje...
Cokica, lijepa slikica, pravi busko 😁 ja cu se poslije poslikati.
Kad sam procitala za stucanje, skuzila sam da nisam obracala pozornost na to pa sam isla pogledati video kak to izgleda. Mislim da sam primjetila stucanje, al budem gledala pozornije na to.
Photo, ja imam 2,3 put na dan, al samo 15 sekundi negde i to najcesce pri promjeni polozaja, npr. kad legnem s leđa na trbuh.
26.8. Ivan 💙💙
Sretno svima na pregledima!
Divne ste sve bušice, Cokica uživa na max 🎉
😘😘
Baš kaj 6x mama veli ajmo bebice. Btw 6xmama u mislima i mantrama stalno 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro kloke mi se spremamo za pregled😎 ja pitala za stuckanje jer se prepala pise ako je jako ucestalo da moguce da je problem s pupkovinom, budem ga pitala danas. Cokica bas si divna, sve sta vise trudnija sve vise blistas😍😍😍
Sve vi koje cekate preglede ili u TA sretno i javite se poslije 😘😘😘
6xmama super, a kako je malac koji je pao jel dobro, svaka vama cast kao obitelji cijelo vidi se da ste slozni!!!
💙Bartol💙
cure, pomoc. 35 tt i candida. ne mogu izdrzati koliko svrbi :( a tek sutra pregled.
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Amy, dobro je, tek je posle priznal da je pal sa romobila 😑... Danas ujutro ga je muz vodio na prematanje, a u petak mu moraju vadit konce. Ima 3 sava.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama, ipak je priznal kaj je bilo... pravi su ti klinci 🤣 al najbitnije da nije nikak strasnoga.
Ja sam obavila ctg, sad cekam doktoricu.
26.8. Ivan 💙💙
Curke sretno svima na pregledima. Ivy Vid je preeeslatki 😘😘😘😘 Sve ste mi prekrasne!
Čitam vas al nisam nešto od volje pisati. Umorna jako cijelo vrijeme, igra živaca u iščekivanju....sluzni čep curi... Nastojim se opustiti, ali dost mi ove vegetacije a nemam snage za otic malo van. Puse vam svima 😘😘😘😘😘😘😘
Obavila, danas je bila manja gužva..novosti nema,ctg ne očitava ništa,cura je bila uspavana prvih 10-tak min al smo ju uspjeli razbuditi..protoci i afi uredni,vag pregled smo preskočili..u čet ponovno 😂 Izgleda da je dijete na tatu,uvijek sve u zadnji tren il sa zakašnjenjem 😂
Ostale curke na pregledima,sretno 😘
Cokice, zivili 🍹😉
6xmama 😘
Kod nas NISTA novo! Ctg dobar, tlak dobar i to je to. Nije gledala ni plodnu, nit sam gace skidala!
Ako do vikenda ne krene - indukcija 😣
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Neznam koja ce od nas prva, ali mislim da cemo krenuti jedna za drugom samo da probijemo led 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji