Dvaput tjedno..ponedjeljkom ctg,uzv i pregled,četvrtkom samo ctg..ali u srijedu mi je termin pa bi od tad moglo biti i češće,ako do tad ne krene..ma da nema tog čekanja ne bi mi uopće bio problem
Pharma koliko cesto moras sad u TA?? Mogu mislit nije ti lako😥😥 Al nadam se jos malo 🙏 ja sutra imam pregled kod mog dr zadnji,.
PhotoArt kakve su kontrakcije? Da nije mucnina bila od vremena ili slicno, lako moguce vrijeme je preludo barem kod nas. Ufff.
Moj beban stuca cijelo vrijeme, dal se kojoj to događa da je bas ucestalo?
Ami moja stuca svaki dan! Ili evo 5 od 7 dana. Vec sam se zabrinula i pitala gin jel to normalno rekla je da je..da je i njena tako 😁
Photoartgirl meni tako stoji cijelo vrijeme. Vise dole izbocen..ne znam kak ti je bilo pa mozda ti najbolje mozes rec jel se promjenilo.
Sretno svima sutra!
🤗🤗🤗
Pratim i citam koliko stignem.. A pamcenje slabo ide.. 🙈
Puno ljepih i velikih busa😍😍, dosta vas je vec sada u pravom finisu, al bebica jos nigdje na vidiku.. Zato kad krenete bit ce veselo, jedna za drugom..
Cekalice, samo strpljivo i polako, kraj se blizi. 6xmama na tebe posebno mislim i odbrojavam s tobom jos ovih 3 i pol tjedna, a poslije.. voljno!! 😃😃
Vid je presladak 😍
Morske vile, uzivajte na moru, saljite slikice da bar pasem oci kad nista od mora ovog ljeta za nas.. 😕😢
Laku noc i puse svima 😘😘😘😘
Samo da vas pozdravim, čitala sam onako leteći 😘😘😘 došli su neki prijatelji od muža iz Švedske pa smo cijeli vikend s njima. Danas ih vozikali malo do Opatije i po gradu. I evo neka slikica od nas za 34tt 😁
😘😘😘 Svima i laku noć
Jutro cure
Nisam puno čitala jučer jer smo se pakirali, kroz sljedećih pola sata krecemo na more
Nadam se da ću izdržati od Slavonije do Istre
Dobro jutro drage moje. Sve ste lijepe i drage - mame sa svojim malim srećicama i ostale koje ih očekuju.
Redovito pratim ali ne stignem baš pisati zbog radova u kući.
Pharmamma puno ti hvala sa zakašnjenjem za raspored i da se uskoro maziš sa svojom curkom
Bila je sad vizita, trazila sam ih da jel mi mogu izvadit TSH jer da sam ga bas morala sad iskontrolirat kad sam tu zavrsila i rekla je Kosecka da nema problema, tak da ce mi sutra izvadit i to i sve druge krvi kks, crp, kao kad me vec pikaju i veli pa cemo polako vec i na pregled(opet nije rekla tocno kad), pa kao da ce vidjet jel cu moc ic doma na mirovanje ili ne... Jos su mi htjeli kao GUK profil da bi radili posto imam inzulinsku rezistenciju al je ona rekla da ga sad nema smisla radit nakon Dexametazona jer on inace podigne razinu secera pa kao ne bi bio realan nalaz. To je to od novosti kod nas...
Terminuse, na meni je red da stisnem noge, a ne na vama 😂... Kakav je sad ovo zastoj u bebama? ?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ja sam bas danas u plodinama gledala kofer na kotacice za 250 kn da si kupim. Nije preveliki, a ni premali… imam jednu sportsku torbu koju sam do sad vukla na more, al ta je fakat velika.. idem sutra na ctg pa si ga mozda kupim.
PhotoArtGirl kolko imas kontrakcija dnevno? Valjda ce sad uskoro i pregled pa ce vidjeti situaciju.
Barbara, kaj je to? Fino izgleda 😁
2-3 puta dnevno.. traju po 20-30 sek onda pauza pola min pa opet... i prestanu nakon 15-30 min ... ovisi ..
Jutro 😘
Samo da se javim prije odlaska u TA ☺️ Vidjet ćemo kaj će reci,bilo je nekih stezanja i bolova jučer navecer i tijekom noći,ali ništa pravilno ni izrazito bolno..
Ivanolora samo se nemoj previše pouzdati u njega jer su neki dr.na popisu u vrijeme kad bi trebali biti na go
6xmama držim fige da nalazi budu dobri ☺️
Cokica lijepaaa 😍😍 uzivaj 😊
Jutro 😘
Samo da se javim prije odlaska u TA ☺️ Vidjet ćemo kaj će reci,bilo je nekih stezanja i bolova jučer navecer i tijekom noći,ali ništa pravilno ni izrazito bolno..
Ivanolora samo se nemoj previše pouzdati u njega jer su neki dr.na popisu u vrijeme kad bi trebali biti na go
6xmama držim fige da nalazi budu dobri ☺️
Cokica lijepaaa 😍😍 uzivaj 😊
Nema veze, barem da znadem okvirno ako mi kaj zatreba. Od drugog tjedna idem na ctg i kod njih u TA
Sortiraj odgovore
Najstariji