Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    08. Srpanj 2018. 16:22

Bejb23 zao mi je sto opet slijedi jos jedna bitka, ali vjerujem da ce se onu glavnu izborit! 💝 I drago mi je sto tako gledas pozitivno!!! Koliko je na prvu ne tako krasno zapravo kad pogledas siru sliku i nije lose! Nadam se da ce lijecnik sutra imat nekih konkretnih prijedloga sto i kako dalje!
    Ja sam dobro. Svadjam se najvise sa ogledalom i krizam dane do onoga kad ce misko skuzit da ce vise mjesta imat vani nego u mom tobolcu😉
    Ami25 kod nas ti je zadnjih dana po temp.ne tako strasno, ali bude grozna sparina i pritisak! Svaki 2.dan padne neka kisica od po par minuta,  a prije toga pici sunce i onda je nakon tog mixa show!
    Mamica1985 znam, kazem ti. Samo bez postavljene dijagnoze! 🤡😆

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    08. Srpanj 2018. 16:54

Maja82

Ivy presladak je Vid!
    Cure na mirovanju i 6xmama drzite se! Sve je teze po ovoj vrucini, i hodat i lezat 😣 FTM mislim da brze prodje vrijeme ak malo citas, a ne vidim zas ne bi mogla u polusjedecem polozaju. Ne moras ravno lezat ko da spavas samo da ne sjedis na guzi nego ono dva jastuka podmetni i malo gore pridigni.
    Mislim da smo to vec pisali nekad al ajd pliz savjete za torbe za rodiliste ponovite - uzimate li mali kofercic il ono tipa sporyske torbe kaj se gore otvara? Koferic mi je pregledniji ali ga moram ono polec i otvarat pa mi se cini kak cu to tam ak nema mjesta..
    Ivy kaj preporucas zaSv. Duh? Kak je s mjestom u sobi? Ima tipa neki stolac na koji mozes dic torbu ili?
    Uzivajte svi u danu 😘

Ja sam ti za rađaonu uzela platnenu vrečicu u kojoj su mi bile japanke i spavačica te plastičnu vrečicu u kojoj su mi bile mrežaste gaće i dva uloška za nakon poroda(kad te dofuraju u sobu onda ti to obuku prije prelaska na krevet pa da ti sestra ne mora kopati po koferu) a kofer sam dobila kad sam došla u sobu. Iskreno nema baš neka stolica za kofer. Moj je stajao ispod kreveta. Poslje sam ga dezinficirala. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    08. Srpanj 2018. 16:55

Dupličke moje 😘😘😘 od mene i Vida 💕❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    08. Srpanj 2018. 17:42

Super Ivy hvala! Odvojit cu onda to za prvu ruku u vrecicu il rucnu torbu a razmislit cu onda mozda izmedju kofera i torbe. Samo moram brzo razmisljat da ne bi bilo iznenadjenja 😂

baarbaraa29
    08. Srpanj 2018. 18:12

Kad trudnicko dupe pozeli slatko, a ni mame ni sestre..ni na vidiku da napravi kolac (muz nije ljubitelj pa kad napravim jedemo 5 dana, doslovno)

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

PhotoArtGirl
    08. Srpanj 2018. 19:00

Pozz mamite .. mi sutra imamo punih 35tt. Danas mi je u jedno momentu doslo zlo, skoro sam dusu ispovracala, i osjetila sam da mi je tlak pao jer mi se jako vrtilo. Ne znam zasto, ali sve imam osjecaj da bi mogli uskoro i mi u radjaonu. Sve cesce su kontrakcije. Sto mislite, da li se trbuh spustio?

Marijaa30
    08. Srpanj 2018. 20:54

Ja sam bas danas u plodinama gledala kofer na kotacice za 250 kn da si kupim. Nije preveliki, a ni premali... imam jednu sportsku torbu koju sam do sad vukla na more, al ta je fakat velika.. idem sutra na ctg pa si ga mozda kupim.
    PhotoArtGirl kolko imas kontrakcija dnevno? Valjda ce sad uskoro i pregled pa ce vidjeti situaciju.
    Barbara, kaj je to? Fino izgleda 😁

26.8. Ivan 💙💙

pharmamma
    08. Srpanj 2018. 20:54

Kloke moje,samo da vam mahnem 👋 nikako da se javim danas
    Ivy, Vid je presladak ❤️
    FTM nemam iskustva,ali sad si jako blizu sigurnim tjednima,to ćeš bez problema izgurati
    Rubia bravo za feštanje ☺️😁
    Barbara ovo izgleda jako fino 😍😍
    Photo ne djeluje mi previše nisko..mislim da je moj takav cijelo vrijeme..a mučnina ti je možda jer je beba pritisnula želudac
    Ja sam danas cijelo popodne za niš, trbuh mi težak i nikako da se namjestim..i još mi pritišće mjehur i crijeva pa sam svako malo na wc-u 😞 vidjet ćemo sutra kakva je situacija,opet sam u pohodu na TA..predviđam bar 2 i pol-3 sata čekanja 😩

ami25
    08. Srpanj 2018. 21:03

Pharma koliko cesto moras sad u TA?? Mogu mislit nije ti lako😥😥 Al nadam se jos malo 🙏 ja sutra imam pregled kod mog dr zadnji,.
    PhotoArt kakve su kontrakcije? Da nije mucnina bila od vremena ili slicno, lako moguce vrijeme je preludo barem kod nas. Ufff.
    Moj beban stuca cijelo vrijeme, dal se kojoj to događa da je bas ucestalo? 

💙Bartol💙

• NellaM
    08. Srpanj 2018. 21:28

Drage klokanice da vam se javim, ne uspijem vas čak ni popratit u zadnje vrijeme 😟 Nadam se da ste sve dobro, osim onih standardnih trudničkih (slatkih) muka.. 6xmamma kako si ti tj vas dvije? 
     Mi smo dobro, još u komadu a ja sad stvarno jedva čekam da maleni odluci doći 😍❤️ Već mi svaki dan ko mjesec traje, a s druge strane kad pomislim na vas čuvalice samu sebe bi po glavi 😬
    Mislim na vas i šaljem vam puse trudnicice i mamice s bebacima ❤️😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.