Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    02. Srpanj 2018. 21:18

Barbara jos si u komadu, ok  ma odmori se, znas onu pametnu naspavaj se sad poslije nećeš moći 
    Cokica za 400 kuna samo ajmee, super ste prosli i bas mi izgleda onako cvrsto i kvalitetno, svaka cast, a ove ogradice od dada&rocco su preeslatke, morat ce biti jos jedna kad ih stavis 
    Marija ma joj da ovdje se općenito najbolje zabit u kuću po ljeti i ne izlazit, nažalost!!! Bas sam se prepala kad sam vidjela u bolnici cure mojih (nasih) tjedana s trudovima i otvorene vec i tako me sad malo panika ulovila jer nemam jos dosta toga spremno,pa bi se sad potrudila sve nabaviti da sam na miru,nekako mi se sve cinili jos dosta daleko al na kraju bolje biti siguran. Zato si sad pisem popis svega sta fali da to zgotovimo cim prije Kako vi stojite sa stvarcicama?

💙Bartol💙

nivami
    02. Srpanj 2018. 21:22

Vecer 
    Za slatke trudnice i buše 😘 😘 😘 
    Pia2018 dobrodosla 😘
    J@m@ pozdrav tebi i Katji😘😘
    Čokice krevetic je divan, jos kad ga ukrasis sa svim detaljima 😍😍😍
    Ami vjerujm da jedva cekas kuci, super sto su sad na kontrolama kod njih 😘
    Pozdrav svim mama i bebama 😘😘
    Ako sam koga zaboravila ne zamjerite danas sam oprala dvi ture od bebe i to odmah ispeglala i slozila u komodu, sutra me cekaju jos dvije, pa iza toga posteljina, dekice i rucnici
    🤣🤣

Majda23
    02. Srpanj 2018. 21:31

ivymicek

Cokica

E sad sam si i ja dala truda, dva taba otvorena, čitam redom i komentiramMimmyx nadam se da će osip što prije proćiGagi2 ja stvarnooo ne vidim di je tih 19kg, samo buša lijepaKleopatra1606 isto predivnai svaka čast za bilo kakav oblik vježbanja
    Pia2018dobrodošlajoš malo izdržat pa onda stiže cura, i sretno s porodom s obzirom na kralježnicui lijepa bušica i čini mi se baš nekako visokoRomana33izdržat još malo malo pa eto mrgudamožda spavat nekako povišene glave, natrpat jastuka pa kao nekako polusjedećki, ne znam :/
    Ami25drži nam se i da ste što prije domašto kažu doktori uopće? Kako to da si još u bolnici? Kako se ti osjećaš?
    PhotoArtGirl lijepa bušicai sretno na pregledu sutra, javi kako je biloPharmamma pozdrav i Anastazijimanekenka od početka, al lijepo napreduje, još se stigne ona malo udebljatiYvone znači nešto se pokrenulotaman se bebač može ugurati 4.7.bit će to jedan lijepi veseli mjesec
    Što se tiče uložaka i gaćica i toga, ja sam uzela isto ove Chicco, a i dva paketa jednokratnih gaćica (dakle 10 kom, ne znam jel previše ili premalo) i to sve u Bubamari.
    Proudnisam ni sumnjala da ćeš se ti snaći sama s njima dvojicom, uživajteeeWanttobemomnama su zadnje na tečaju rekli da počenemo tražiti kamo ćemo kod pedijatra, pošto ih je sve manje i manje, a i sezona godišnjih je taman kad su nam termini. A što se tiče patronažne, koliko sam shvatila oni dobe podatke od ginekologa, barem je tako u Ri. Meni se sama patronažna javila prošli mjesec i najavila da će doći u 7. mjesecu, prije nego rodim.
    Nasdvanadam se da ćete ubrzo uspostaviti svoj ritam i da će ići na bolje, uživajte i mazite se i sve
    Eto, valjda nisam što preskočila6xmamanadam se da je sve ok
    Iiiiii di nam je Barbara??????

Ajme cokica baš si sve navela 😂😂🎉.
    Da da gdje nam je Barbara. Jel samo nestala ili???
    A gdje nam je Majda 

Evo meee, jos smo u komadu. Ctg biljezi neke male trudove a ja ih jedva trpim 😖 kaze sestra da se mozda otvaram pa zato. Bila sad pod tusem, nikad kraja tom sluznom cepu, sad me opet soraju kontrakcije, nez vise sta bi mislila, vec sam se iscrpila. I malo mi povecan crp pa moram piti akosicilin 🙈🙈

04.07. Matija 💜

Majda23
    02. Srpanj 2018. 21:31

Amoksicilin*

04.07. Matija 💜

02. Srpanj 2018. 21:33

A što se tiče stvari, mislim da veliku većinu imam, znam da mi trebaju još spavaćice i ovo sve za brigu oko pupka. I pelene jednokratne i krema za guzu. Al ostalo je ja mislim sve spremno. Moram pregledati popis u rokovniku 😂
    Naravno, ništa nije oprano, al tu je 😁

• Maja82
    02. Srpanj 2018. 21:55

Super krevetic Cokica! Mi cemo ga nadam se ic kupit ovaj tj..pa jos dok se sastavi i to i komoda.. vrijeme samo curi 😁 ove jednokratne gace, uloske chicco i podloge sam uzela u DM. Dala mi je frendica i par gaca iz ljekarne kaj joj je ostalo te su kao kratke bokserice pa mozda bolje drze. Moram jos uzet pelene za bebu i to sve za pupak.
    Ogradicu i posteljinu i kadicu sam isla uzet u Adax sesvete tj tam na slavonskoj - sve je snizeno 40 posto i vise. Isplati se setove posteljine uzimat. U Ikei smo uzeli plahte one na gumicu, rucnike s kapuljacom, male neke rucnike (10 komada tipa 30 kn) i podlogu za previjanje. 
    Di ste uzimale madrace i koje? Jeste pjenaste ili tvrdje? Krevet sam mislila ic vidjet u Bebenova ne znam ima li madraca po tim trgovinama za bebe il cu isto ikeu..

• Maja82
    02. Srpanj 2018. 22:00

E da i spavacice.. imam 1. Koliko treba otprilike? 3? Jel mogu uzet neke na tipa dublje bretelice pa sam da mogu izbacit za dojenje? Mislim da nije ova bas za dojenje s gumbicima? Nekak mi se cini da to necu bas poslije koristit nisam nikad u spavacicama, a ove neke na bretelice mogu po doma nosit bar po ljeti 🤔

02. Srpanj 2018. 22:10

Ja sam madrac u Vitapuru uzela. Al mislim da ih ima i po dućanima di imaju i krevetiće. A što se tiče spavaćica, mislila sam 2 za bolnicu, a za doma piđamu koja isto ima gore te gumbiće. Jer ni inače ne nosim te spavaćice.

Romana33
    02. Srpanj 2018. 22:19

I ja pripremila krevetic prosli tj.i oblekicu za bolnicu jer neznam kad cu zavrsiti opet u bolnici. Pa da je sve spremno. Bili u zavrsnom sopingu . U Pepcu sam rucnike s kapuljacom kupila, gunjek, tetra pelene , carapice i kapicu. Ima lijepih stvari i nisu skupe. Samo nema malih brojeva oblekice. Prosetali po x ducanima i ode soma kuna na te "sitnice". U Mulleru najvise potrosila. Jos moram toplomjer kupiti iza pupak. To cu u apoteci kupiti ako ne lrije onda dok cemo ici iz bolnice doma. I navodno od mustele sampon protiv tjemenice je super, pa cu i to jos dokupiti i to je valjda to za pocetak. Evo naseg kimbaca. Imamo i jedan ljubicasti komplet posteljine. Zelenu boju je tata izabrao jer kao zelena boja smiruje😂😂. Imamo sve pinki, pa da bas i posteljina ne pinki😂

baarbaraa29
    02. Srpanj 2018. 22:30

Ami25 super ste prosli s kreveticem!!
    Mi smo i njega i madrac uzeli u Bebenova tak da, da imaju ih.
    Romana slatka posteljina! Zelena je inace moja boja 💚😁
    Majda23 znaci pravo je krenulo? Kako "sestra misli"? Jel te nitko nije skoro pregledao? Drzi nam se i da sto prije sve prodje! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.