Marija29 prekrasni ste!!! Lijepo rastete! Mateya super za nalaze, sad si mirna!!!👍
Mamica bas te nešto neće, al nadam se da ce upala sto prije proći🤞🤞🤞 Pharma sretno na pregledu!!!! Maja82 super za pregled!!! Cokica i vi prekrasni na 33!!! Gagi pa trbuh se spustio! Bar mi tak po slici izgleda. Kleopatra zgodni!!! Pia dobrodošla!! Jos sitno brojiš, kao i ja. Ami25 nadam se da ćete brzo doma!!!Jesu ti rekli do kad ćeš biti? Romana tebe baš svasta zadesilo, ali eto vidis kako ste lijepo dogurali. Fotka je mrak!😃 Bit ce to sve super ne sumnjam, samo jos malo mama mora trpiti za svoju ljubav!!
PhotoArtGirl i vi lijepo rastete!!! Slatki skroz😀 Pharma eto sad vidim super prošao pregled i kilice lijepe ima!!! Odlične vijesti!!!! Meni dugo trebalo da napišem sve, pa sam na rate.
Ja mislim da mi je ispao komad sluznog čepa ujutro dok sam se tuširala. Jer nema sto drugo biti žuto i sluzavo. Na vešu nema ništa. Ah eto i mi dozrijevamo😀 Nama godišnjica 03.07. A sinu rođendan 05.07. Tako da ce s datumima biti zanimljivo😀😀😀 Ali kako god, samo nek bude smireno i lijepo.
Hvala svima na dobrodoslici! 💕
Zelim nam svima puno strpljenja dok prolazimo svoje trudnoce, uzivajmo koliko god se da, sa zahvalnoscu u srcu… proci ce i ove teskoce koje imamo, a zauvijek cemo dobiti najljepse darove zivota od Boga! ❤
I jedna slikica od mene (i moje Pije) 😊 iz 38.tj
Prekrasna 😁😁
Yvone pa ako je sluzni cep, imat cete puno slavlja na pocetku 7.mjeseca 😁😁 sad prati dalje polako... sretno!
26.8. Ivan 💙💙
Pharma, super za pregled… sad imamo istu dijagnozu 😁 znaci, imas sad cesce CTG?! Moraju pratiti trudove valjda. Pia i Romana dobrodosle. Jos malo do kraja, sretno!
PhotoArtGirl, lijepi busko 😁
Ami, nadam se da si puno bolje i da idete uskoro doma!
Ena, za tebe i Mihaela 😘
Pošto me i dalje vode dok dijagnozom zastoja u rastu,prvo sam imala uzv svaka 2 tjedna,a sad mi uvalili ctg dvaput tjedno i uzv jednom tjedno 😕 ali ajde,još malo do kraja
Da vas pitam koje uloske ste si pripremile za bolnicu? Ja sam kupila i vir80 i nocne always ali sam cula da postoje neke bolje od vira. Samo neznam kako se zovu. Trazila sam u mulleru i jednostavno mi se nije dalo citati na svakom paketu sto pise jer sam imala vise toga za kupiti a bilo mi tesko hodati po ducanima. Em tesko disem em mi strasno noge naoticu. Torba je spremna za porod isto. A imam i jednu torbu spremnu od 15-og tj.trudnoce koja mi svaki mj.treba😣. Sad bi jos mozda kupila si te uloske ako su bolji .
Kao bebaci ne vole sonde ni ultrazvuke ni doktore😂😂. Mislim a tko ih voli. Doduse nisu svi ni doktori tako losi. Meni moja doktorica super koja me vodi u Bracku. I sve objasni i ljubazna je i voli se saliti. A i ne moram izvlaciti rijeci iz nje kao iz pojedinih. To te odmah smiruje kod dolaska u bolnicu. Ja vec 6 puta bila u bolnici i vec me sram dolaziti😂😂. A jos nije gotovo. Svi me vec poznaju😂😂. Ali jos malo. Samo moramo biti pozitivne.. kad smo do ovde dogurale onda mozemo jos malo izdrzati. Jer kakvih sve slucaja ima s losih ishodima, mi trebamo biti zahvalne Bogu i doktorima. Svasta sam cula i vidjela dok sam lezala u bolnici.
Jos jedna zagorka. Kod koga si na bracaku
Doktorica Malinac. Meni ona za sad najbolja. Zaprimali su me na odjel razni doktori i doktorice i Malinac jedanput i ona mi se najvise svidjela i sad svaki put napomenem da me ona vodi.
Ona mi je bila kod poroda, i doktor 😀,je dobra je,voli se šaliti ali je i dosta oštra na jeziku 😂
Da vas pitam koje uloske ste si pripremile za bolnicu? Ja sam kupila i vir80 i nocne always ali sam cula da postoje neke bolje od vira. Samo neznam kako se zovu. Trazila sam u mulleru i jednostavno mi se nije dalo citati na svakom paketu sto pise jer sam imala vise toga za kupiti a bilo mi tesko hodati po ducanima. Em tesko disem em mi strasno noge naoticu. Torba je spremna za porod isto. A imam i jednu torbu spremnu od 15-og tj.trudnoce koja mi svaki mj.treba😣. Sad bi jos mozda kupila si te uloske ako su bolji .
Preporučam ove,ne propuštaju a ako ćeš nedaj Bože ko ja imati problem da ne možeš kontrolirati mokraću prvih dana vir ti nebu niš značio...imaš ih u dm,jesu skupi al na isto ti dođe jer ih je 30
Cure sve busice su preeeeslatke! 😍 Gagi fakat izgledas mrak! Pia dobrodosla!
Beba mrgud 😂😂😂 medena! Pharma i Romana drzite se, super nalazi zasad - kontrole i bit ce sve ok!
Ako hoćeš te chicco uloške meni je nešto ostalo od poroda pa ti mogu poslati. Imam i mrežastih gaćica veličina M. Eto ako ti ne želiš a netko drugi želi nel mi se javi sa adresom na ivana.mail.me@gmail.com. mislim da uložaka imam 15 estak i jedan cijeli paketić gaća. Javim točno čim se vid otkači od cice
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pharma super za pregled i bebolinicu koja se očito udebljala 😍😍😍😍🤘.
Sve bušice su vam divne i sve ste toliko slatke 😘.
Nove majčice dobro došle.
Yvonne 😘😘😘😘💜
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji