Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Srpanj 2018. 11:43

Jutro 😘😘
    Vidjela lijepu bušicu 😍😍
    Sve sam pročitala i pola zaboravila tako za svima šaljem samo pozdrave i sve najbolje i moram popit kavu do kraja 😂 vidim dakle da nisam jedina koja je loše spavala. Al ne zbog trbuha i ne znam čega, nego jednostavno loše. Tako da sam jednostavno još ukomirana. 
    Sretno s pregledima 😘😘 i držim 🤞🤞 za izlazak iz bolnice i brz oporavak 😘😘

mamica1985
    03. Srpanj 2018. 11:45

6xmama - drzi se, kazem ja da kdete vas dvije do 36 tt sigurno 2u1 😘
    Sretno svima na pregledima danas!
    Tinchica - nadam se da idete doma danas, doma je sve lakse! 😘
    Netko je pitao za caj od lista maline, ja ga pijem od tocno 36 tt, 3x na dan po 2.5dcl - nadam se da ce olaksati i ubrzati porod i oporavak nakon, kako pisu po forumima. 🙏

wanttobemom
    03. Srpanj 2018. 11:57

Moj je 6.9.jesi iz Zg. Gdje planiraš roditi

wanttobemom
    03. Srpanj 2018. 11:58

Maja82

wanttobemom

Hvala cure 😘 moram se informirati o slobodnim pedijatrima u Zg da se pripremimo na vrijeme :) ako imate kakvu preporuku slobodno pišite.

Krevetic je predivan. Cijena odlicna :)
    Mi smo za 600 kn u magic baby uzeli krevetac. Nedavno je bila neka akcija :) odmah i madrac tamo kupili. Kolica spremna. Plahte sa gumicom iz ikee i kadica za kupanje. Ručnici adax 33 kn na snizenju zbog rasprodaje 😁
    Posteljinu tek trebam odabrati 😁 robicu krecemo sad i shopping :) sto preporucujete za pocetak od robice i koji velicinu? Iako znam da necu odoliti kupiti sve 😂😂 čekamo curicu

Ja sam uzela za izlazak iz bolnice body i hlacice te jos 4 bodica vel 50. I onda jos 10 njih 56 racunam da ce to duze nosit, imam i onih bez donjeg dijela i kao jednodijel. Hlacica imam 4. Uzela i 10tak iduce vel mislim da je 62 i 68. Dosta sam dobila ugl tih vecih i to nisam nis jos sortirala. Imam tih malih carapica 0-3 mj 6 pari i dve kapice. Ugl sam uzela dosta toga u Pepcu - jako je jeftino i ima 100% pamucnih stvari. I u HM na snizenju - sad ovo sto je u trgovinama i online - ugl imaju super snizenja i free shipping. Tetra bijelih pamucnih isto imas u pepcu za 3kn.naravno pokupovala bih sve jer je preeeslatko al nosi se fakat kratko i ipak treba pospremit negdje 😁

Odlično. Ja sam isto mislila u pepcu pogledati. Povoljno je a djeluje mi kvalitetno. Pogotovo to malo sto brzo prerastu

Mladamama98
    03. Srpanj 2018. 12:03

Wanttobemom iz Osijeka sam pa ću roditi u osječkoj bolnici

ami25
    03. Srpanj 2018. 12:05

Evo i nas na puni tjedan doma odmoreni, chillamo😎 neda nam se ni kosu oprat 😂 6xmama danas je 30 tjedana čestitke!!dan po dan puno znači.. Mladamamica lijepi bušo za 30 tjedana 🤗🤗 

💙Bartol💙

Mladamama98
    03. Srpanj 2018. 12:24

Ami  i tvoj je lijep 😘😘

03. Srpanj 2018. 12:48

Ami 😍😍 nek si ti lijepo doma i odmorena pa ako treba i masne kose 😁

Marijaa30
    03. Srpanj 2018. 13:10

Ami, krasna busika... a i ti 😁 fit trudnica!
    6xmama, nek oni samo tebe paze! Bolje za vas dvije!
    Rijesila ja pregled. Nije mjerila decka, samo je poslusala otkucaje srca i pogledala kako je smjesten. I dalje je glavicom prema dolje, ima dosta plodne vode, dobro je. Ja sam i dalje uloziva za jagodicu prsta, mirovanje i dalje. Bitno da se nije pogorsalo stanje. Nalazi stitnjace: malo su vrijednosti povisene, 5.14, moram k endokrinologu. Nadam se da nije prestrasno.

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    03. Srpanj 2018. 13:14

Da kosa ce pocekat bolje dane 😂😂 Marija dobro da je sve ok, jesi vidjela svog decka?? 🤗🤗 Moj je stalno na zadak nadam se da ce se brzo okrenut 🤔 za stitnu nisam strucnjak hvala bogu nikad problema🙏 mozda netko zna vise o tome! 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.