Tinchyca, da i ja sam gore, na patologiji trudnoce, zato sam i rekla da bi vas dosla vidjet da smijem hodat 🙂
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Hvala cure 😘 moram se informirati o slobodnim pedijatrima u Zg da se pripremimo na vrijeme :) ako imate kakvu preporuku slobodno pišite.
Krevetic je predivan. Cijena odlicna :)
Mi smo za 600 kn u magic baby uzeli krevetac. Nedavno je bila neka akcija :) odmah i madrac tamo kupili. Kolica spremna. Plahte sa gumicom iz ikee i kadica za kupanje. Ručnici adax 33 kn na snizenju zbog rasprodaje 😁
Posteljinu tek trebam odabrati 😁 robicu krecemo sad i shopping :) sto preporucujete za pocetak od robice i koji velicinu? Iako znam da necu odoliti kupiti sve 😂😂 čekamo curicu
Ja sam uzela za izlazak iz bolnice body i hlacice te jos 4 bodica vel 50. I onda jos 10 njih 56 racunam da ce to duze nosit, imam i onih bez donjeg dijela i kao jednodijel. Hlacica imam 4. Uzela i 10tak iduce vel mislim da je 62 i 68. Dosta sam dobila ugl tih vecih i to nisam nis jos sortirala. Imam tih malih carapica 0-3 mj 6 pari i dve kapice. Ugl sam uzela dosta toga u Pepcu - jako je jeftino i ima 100% pamucnih stvari. I u HM na snizenju - sad ovo sto je u trgovinama i online - ugl imaju super snizenja i free shipping. Tetra bijelih pamucnih isto imas u pepcu za 3kn.naravno pokupovala bih sve jer je preeeslatko al nosi se fakat kratko i ipak treba pospremit negdje 😁
Curke da vam se javim. Nikak da pohvatam zsostatke kaj ste pisale, pa nemojte zamjerit.
Puno lijepih bušica sam vidjela.
Dobrodošla nova mama.
6x mama znam da je koma biti gore. Ali si mirnija. Vjeruje. Da ce se stanje popraviti brzo 😊 Jesi ti onda isto u vinogradskoj sada?
Pharmamamavelika cura sam već 😍 meni su na dan poroda uzv-om procjenili bebu na 2900 i par sati kasnije rodio se sa 440gr više.
Mi čekamo nalaz krvi da nam potvrdi da danas idemo doma.
Puno papamo i spavamo. Na ciki smo od boxa odmah i brzo se lijepo navikao na dojenje. Rodili smo se sa 3340gr pa pali na 3150 i sad se počeli penjati opet i imali jutros 3160gr.
Kak smo izašli sa rukicom na glavici malo sam popucala pa me sad ti šavovi bole… prva stolica bila je bolnija od izgona ali preživjela sam.
Šaljem vam svima pusu i bebicama i mamicama 😘😘😘
Držimo fige da idete domeka. Bravo za cikanje a šavovi će brzo zarast ma čim stignete kući bit će bolje!
Mladamam samo bušek raste 😍.
Sretno svima na oreglrdima.
6xmama bolje da si ti tam nego domeka i nek te čuvaju 😘. A mi mantramo za što dulji ostanak u bushi. Ja se nadam da ćete ih sve iznenaditi sa dugim ostankom u bushi.
Ljubimo vas Vid i ja. On sad spava mirno jer su mu braco i seka otišli na more pa ga nitko ne žnjara.
❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Tinchyca, da i ja sam gore, na patologiji trudnoce, zato sam i rekla da bi vas dosla vidjet da smijem hodat 🙂
U kojoj si sobi da te posjetim? 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jutro! Nis od spavanja ovu noc Od nekih 2 ujutro pa sam barem malo sad nadoknadila ujutro. Ništa se ne događa. Romana kinderbet je prekrasan i čeka bebu! Mladamama lijepi vas dvoje😀!!!! Kleopatra mom sinu u četvrtak rođendan, a i tad sam u TA. ja bi rodila tam negdje petak, subota 😀😀😀 jos bi i birala 😂😂😂 Majda nadam se da je sve dobro proslo i da imas svoje zlato u rukama! 6xmama 😘😘😘😘
Tinchyca super da ste se odmah skuzili!! Brz ti oporavak i nadam se da idete doma!!!
Ivy 😘😘😘❤️❤️😘😘😘😘 probaj odmoriti dok sunce spava.
Sretno svima koje imaju preglede!!!
Evo da se i ja malo javim. Vidjela sam nove bebice i za svaku se rascmoljila kao da je moja, lijepe trudnice i nažalost i poneki problemčić, za koji se nadam i molim da su prolazni i da će na kraju sve izaći na dobro.
Ja se konačno riješila majstora, pa se nadam da će se ovaj tjedan počet sa opremanjem sobice i da će se konačno počet pregledavat što se ima i nema i što još treba nabavit. Samo što je mužić počeo majstorirat po stanu ovih dana, a nisam sigurna da za to imam živaca
Moja curka i ja smo se vidjele u petak, sve super sa nas obje i nadam se da će tako i dalje. I da će ostat dozrijet do kraja, koliko god ja imala one popratne nuspojave tipa naticanja šaka i stopala, zaboravljanja, znojenja, žgaravice, neimanja zraka i slično. bar se simptomi izmjenjuju pa mi nije dosadno
Pozdrav curke moje...ja neznam za vas al ja sam noćas tek pred jutro zaspala..i sad me toliko glava boli da je to užas. Ali popila sam tabletu pa čekam...tek sad sam uspjela pročitati sve al naravno nisam skoro ništa zapamtila...jedino za uloške isto imam Chicco i Vir, nosim oba paketa sa sobom a ostalo će muž donijeti ako bude trebalo...jučer smo bili na pregledu ali nisam imala snage pisati . Sve je u redu,počela sam se napokon otvarati...A sad jel pomogao mužić, stepenice ili vruća voda nezz al bitno da je krenulo... 😂i da kad sam se raspisala daj mi recite jel pije koja čaj od lista maline? Nezz jel bi ga počela piti ili ne...tj jel ima kakve koristi od njega??
Sretno svima na pregledima...ljubim vas
💕💕💜💜👶😍
Jutro
Majdanadam se da je sve dobro prošlo i da se mazite sad
Evo nas na punih 30 tjedana
Divnaa si 🤩 samo neka pupo raste 😁 kada ti je termin? Mi smo si onda blizu sa terminom 😁
11.9. Je termin 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji