Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    02. Srpanj 2018. 22:00

E da i spavacice.. imam 1. Koliko treba otprilike? 3? Jel mogu uzet neke na tipa dublje bretelice pa sam da mogu izbacit za dojenje? Mislim da nije ova bas za dojenje s gumbicima? Nekak mi se cini da to necu bas poslije koristit nisam nikad u spavacicama, a ove neke na bretelice mogu po doma nosit bar po ljeti 🤔

02. Srpanj 2018. 22:10

Ja sam madrac u Vitapuru uzela. Al mislim da ih ima i po dućanima di imaju i krevetiće. A što se tiče spavaćica, mislila sam 2 za bolnicu, a za doma piđamu koja isto ima gore te gumbiće. Jer ni inače ne nosim te spavaćice.

Romana33
    02. Srpanj 2018. 22:19

I ja pripremila krevetic prosli tj.i oblekicu za bolnicu jer neznam kad cu zavrsiti opet u bolnici. Pa da je sve spremno. Bili u zavrsnom sopingu . U Pepcu sam rucnike s kapuljacom kupila, gunjek, tetra pelene , carapice i kapicu. Ima lijepih stvari i nisu skupe. Samo nema malih brojeva oblekice. Prosetali po x ducanima i ode soma kuna na te "sitnice". U Mulleru najvise potrosila. Jos moram toplomjer kupiti iza pupak. To cu u apoteci kupiti ako ne lrije onda dok cemo ici iz bolnice doma. I navodno od mustele sampon protiv tjemenice je super, pa cu i to jos dokupiti i to je valjda to za pocetak. Evo naseg kimbaca. Imamo i jedan ljubicasti komplet posteljine. Zelenu boju je tata izabrao jer kao zelena boja smiruje😂😂. Imamo sve pinki, pa da bas i posteljina ne pinki😂

baarbaraa29
    02. Srpanj 2018. 22:30

Ami25 super ste prosli s kreveticem!!
    Mi smo i njega i madrac uzeli u Bebenova tak da, da imaju ih.
    Romana slatka posteljina! Zelena je inace moja boja 💚😁
    Majda23 znaci pravo je krenulo? Kako "sestra misli"? Jel te nitko nije skoro pregledao? Drzi nam se i da sto prije sve prodje! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mamica1985
    02. Srpanj 2018. 23:00

Majda - sretnoooo!!!!

ami25
    02. Srpanj 2018. 23:02

Majda drzi se💪, Barbara mi dobili na kraju kindač iz ikee i mogu rec da je super, nismo onda isli kupovat kad imamo jos dosta troskova. Cokica ga je nasla za 400 kn da je bila tako neka ponuda mi pred nosom bi zgrabila 😋😋
    Romana mi imamo skoro sve zeleno 😂jer plava mi je previse isfurana a zelena je bas kjut ovako svijetla
    Maja također ja cu si kupit tako pamucne haljine na bretele jer sam gledala spavacice s tim gumbicima i meni su preskupe za tih nekoliko dana u bolnici a inace to ne nosim pa bit ce i ovako ok i kao sta Cokica kaze jos piđamu si budem uzela

💙Bartol💙

ivymicek
    02. Srpanj 2018. 23:02

Majda sretno 😂🎉💕. Možeš ti to!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

gagi2
    03. Srpanj 2018. 08:34

Majda sretno.
    Mi smo kinderbet kupili u Bubamari za 900 kn sa madracem i posteljinom i onom ogradicom,isto u zeleno bijelo boji,nismo baš ljubitelji plave
    Mene nos i kašalj izluđuje.
    Idem zvati patronažnu,rekla je da će navratiti do mene ali čini mi se da je zaboravila
    Nadam se da su curke po bolnicama dobro,poslje ću čitati zaostatke

wanttobemom
    03. Srpanj 2018. 08:35

Hvala cure 😘  moram se informirati o slobodnim pedijatrima u Zg da se pripremimo na vrijeme :) ako imate kakvu preporuku slobodno pišite. 

Krevetic je predivan. Cijena odlicna :)
    Mi smo za 600 kn u magic baby uzeli krevetac. Nedavno je bila neka akcija :) odmah i madrac tamo kupili. Kolica spremna. Plahte sa gumicom iz ikee i kadica za kupanje. Ručnici adax 33 kn na snizenju zbog rasprodaje 😁
    Posteljinu tek trebam odabrati 😁 robicu krecemo sad i shopping :) sto preporucujete za pocetak od robice i koji velicinu? Iako znam da necu odoliti kupiti sve 😂😂 čekamo curicu 

gagi2
    03. Srpanj 2018. 08:39

Što se tiče stvari za bolnicu ja sam si stavila tri spavaćice,iako ih ne volim,jednu onako pamučnu haljinu na britele,tri ručnika,paket onih gaćica možda kupim još jedan,papuče i stvari za higijenu ,valjda će biti dosta,ostalo ako bude falilo neka mi nose.i dva paketa vir uložaka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI