Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    02. Srpanj 2018. 23:00

Majda - sretnoooo!!!!

ami25
    02. Srpanj 2018. 23:02

Majda drzi se💪, Barbara mi dobili na kraju kindač iz ikee i mogu rec da je super, nismo onda isli kupovat kad imamo jos dosta troskova. Cokica ga je nasla za 400 kn da je bila tako neka ponuda mi pred nosom bi zgrabila 😋😋
    Romana mi imamo skoro sve zeleno 😂jer plava mi je previse isfurana a zelena je bas kjut ovako svijetla
    Maja također ja cu si kupit tako pamucne haljine na bretele jer sam gledala spavacice s tim gumbicima i meni su preskupe za tih nekoliko dana u bolnici a inace to ne nosim pa bit ce i ovako ok i kao sta Cokica kaze jos piđamu si budem uzela

💙Bartol💙

ivymicek
    02. Srpanj 2018. 23:02

Majda sretno 😂🎉💕. Možeš ti to!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

gagi2
    03. Srpanj 2018. 08:34

Majda sretno.
    Mi smo kinderbet kupili u Bubamari za 900 kn sa madracem i posteljinom i onom ogradicom,isto u zeleno bijelo boji,nismo baš ljubitelji plave
    Mene nos i kašalj izluđuje.
    Idem zvati patronažnu,rekla je da će navratiti do mene ali čini mi se da je zaboravila
    Nadam se da su curke po bolnicama dobro,poslje ću čitati zaostatke

wanttobemom
    03. Srpanj 2018. 08:35

Hvala cure 😘  moram se informirati o slobodnim pedijatrima u Zg da se pripremimo na vrijeme :) ako imate kakvu preporuku slobodno pišite. 

Krevetic je predivan. Cijena odlicna :)
    Mi smo za 600 kn u magic baby uzeli krevetac. Nedavno je bila neka akcija :) odmah i madrac tamo kupili. Kolica spremna. Plahte sa gumicom iz ikee i kadica za kupanje. Ručnici adax 33 kn na snizenju zbog rasprodaje 😁
    Posteljinu tek trebam odabrati 😁 robicu krecemo sad i shopping :) sto preporucujete za pocetak od robice i koji velicinu? Iako znam da necu odoliti kupiti sve 😂😂 čekamo curicu 

gagi2
    03. Srpanj 2018. 08:39

Što se tiče stvari za bolnicu ja sam si stavila tri spavaćice,iako ih ne volim,jednu onako pamučnu haljinu na britele,tri ručnika,paket onih gaćica možda kupim još jedan,papuče i stvari za higijenu ,valjda će biti dosta,ostalo ako bude falilo neka mi nose.i dva paketa vir uložaka

gagi2
    03. Srpanj 2018. 08:42

Krevetić poslikam kad ga spremim,sve je oprano i ispeglano ali nisam ništa slagala to stignem,da ne stoji bezveze

Rubia
    03. Srpanj 2018. 08:49

Jutro cure...
    Nesto ste mi tihe jutros 😂
    Majda nadam se da vec drzis bebicu u rukama i da je sve proslo dobro?! 😍 
    Vidjela sam puno slatkih trbuscica i krevetica, sve mi je divno 😍❤️

Mladamama98
    03. Srpanj 2018. 08:53

Jutro
    Majda nadam se da je sve dobro prošlo i da se mazite sad
    Evo nas na punih 30 tjedana

kleopatra1606
    03. Srpanj 2018. 08:55

Ja san isto nakon prosle trudnoce bila vir uloske kupila i meni su premali bili i konci su mi se petljali u njih 😳.
    Mi inace i gace i uloske u bolnici imamo na koristenje i ti su mi najbolji bili. 
    Trbuscici su vam 😍😍😍
    Tko nam je slijedeci za roditi. Sad postajem nestrpljiva. Sin mi u petak ima rodjendan pa ne bi htjela provesti ga u bolnici. 

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.