Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Srpanj 2018. 19:12

E sad sam si i ja dala truda, dva taba otvorena, čitam redom i komentiram 
    Mimmyx nadam se da će osip što prije proći 
    Gagi2 ja stvarnooo ne vidim di je tih 19kg, samo buša lijepa 
    Kleopatra1606 isto predivna  i svaka čast za bilo kakav oblik vježbanja
    Pia2018 dobrodošla  još malo izdržat pa onda stiže cura, i sretno s porodom s obzirom na kralježnicu  i lijepa bušica i čini mi se baš nekako visoko 
    Romana33 izdržat još malo malo pa eto mrguda  možda spavat nekako povišene glave, natrpat jastuka pa kao nekako polusjedećki, ne znam :/ 
    Ami25 drži nam se i da ste što prije doma  što kažu doktori uopće? Kako to da si još u bolnici? Kako se ti osjećaš?
    PhotoArtGirl lijepa bušica  i sretno na pregledu sutra, javi kako je bilo 
    Pharmamma pozdrav i Anastaziji  manekenka od početka, al lijepo napreduje, još se stigne ona malo udebljati 
    Yvone znači nešto se pokrenulo  taman se bebač može ugurati 4.7.  bit će to jedan lijepi veseli mjesec 
    Što se tiče uložaka i gaćica i toga, ja sam uzela isto ove Chicco, a i dva paketa jednokratnih gaćica (dakle 10 kom, ne znam jel previše ili premalo) i to sve u Bubamari.
    Proud nisam ni sumnjala da ćeš se ti snaći sama s njima dvojicom, uživajteee 
    Wanttobemom nama su zadnje na tečaju rekli da počenemo tražiti kamo ćemo kod pedijatra, pošto ih je sve manje i manje, a i sezona godišnjih je taman kad su nam termini. A što se tiče patronažne, koliko sam shvatila oni dobe podatke od ginekologa, barem je tako u Ri. Meni se sama patronažna javila prošli mjesec i najavila da će doći u 7. mjesecu, prije nego rodim.
    Nasdva nadam se da ćete ubrzo uspostaviti svoj ritam i da će ići na bolje, uživajte i mazite se i sve 
    Eto, valjda nisam što preskočila 
    6xmama nadam se da je sve ok 
    Iiiiii di nam je Barbara?????? 

ivymicek
    02. Srpanj 2018. 19:27

Romana33

ivymicek

Romana33

Da vas pitam koje uloske ste si pripremile za bolnicu? Ja sam kupila i vir80 i nocne always ali sam cula da postoje neke bolje od vira. Samo neznam kako se zovu. Trazila sam u mulleru i jednostavno mi se nije dalo citati na svakom paketu sto pise jer sam imala vise toga za kupiti a bilo mi tesko hodati po ducanima. Em tesko disem em mi strasno noge naoticu. Torba je spremna za porod isto. A imam i jednu torbu spremnu od 15-og tj.trudnoce koja mi svaki mj.treba😣. Sad bi jos mozda kupila si te uloske ako su bolji .

Ako hoćeš te chicco uloške meni je nešto ostalo od poroda pa ti mogu poslati. Imam i mrežastih gaćica veličina M. Eto ako ti ne želiš a netko drugi želi nel mi se javi sa adresom na ivana.mail.me@gmail.com. mislim da uložaka imam 15 estak i jedan cijeli paketić gaća. Javim točno čim se vid otkači od cice

Pa moze.. za prosle porode sam stavljala po dva vira i jos nocni always da ne premocim. Vir nije bas stabilan i pomice se. Ali to je bilo prije 12 god😲. Neznam jel bilo u ponudi toliko vrsti ulozaka kao sada. Kao nije ni za bebe bilo toliko stvari kao sada.

Eto uspjela provjeriti imam cijeli paket chicco uložaka samo otvoreno, imam 10 mrežastih gačica veličina M i rekla bih jedno 5 komada veličina L. Ako želiš pošalji mi adresu na mail: ivana.mail.me@gmail.com. Meni tak i onak ne treba a bezveze da bacam

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    02. Srpanj 2018. 19:29

Cokica

E sad sam si i ja dala truda, dva taba otvorena, čitam redom i komentiramMimmyx nadam se da će osip što prije proćiGagi2 ja stvarnooo ne vidim di je tih 19kg, samo buša lijepaKleopatra1606 isto predivnai svaka čast za bilo kakav oblik vježbanja
    Pia2018dobrodošlajoš malo izdržat pa onda stiže cura, i sretno s porodom s obzirom na kralježnicui lijepa bušica i čini mi se baš nekako visokoRomana33izdržat još malo malo pa eto mrgudamožda spavat nekako povišene glave, natrpat jastuka pa kao nekako polusjedećki, ne znam :/
    Ami25drži nam se i da ste što prije domašto kažu doktori uopće? Kako to da si još u bolnici? Kako se ti osjećaš?
    PhotoArtGirl lijepa bušicai sretno na pregledu sutra, javi kako je biloPharmamma pozdrav i Anastazijimanekenka od početka, al lijepo napreduje, još se stigne ona malo udebljatiYvone znači nešto se pokrenulotaman se bebač može ugurati 4.7.bit će to jedan lijepi veseli mjesec
    Što se tiče uložaka i gaćica i toga, ja sam uzela isto ove Chicco, a i dva paketa jednokratnih gaćica (dakle 10 kom, ne znam jel previše ili premalo) i to sve u Bubamari.
    Proudnisam ni sumnjala da ćeš se ti snaći sama s njima dvojicom, uživajteeeWanttobemomnama su zadnje na tečaju rekli da počenemo tražiti kamo ćemo kod pedijatra, pošto ih je sve manje i manje, a i sezona godišnjih je taman kad su nam termini. A što se tiče patronažne, koliko sam shvatila oni dobe podatke od ginekologa, barem je tako u Ri. Meni se sama patronažna javila prošli mjesec i najavila da će doći u 7. mjesecu, prije nego rodim.
    Nasdvanadam se da ćete ubrzo uspostaviti svoj ritam i da će ići na bolje, uživajte i mazite se i sve
    Eto, valjda nisam što preskočila6xmamanadam se da je sve ok
    Iiiiii di nam je Barbara??????

Ajme cokica baš si sve navela  😂😂🎉. 
    Da da gdje nam je Barbara. Jel samo nestala ili???
    A gdje nam je Majda ???

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ami25
    02. Srpanj 2018. 20:20

Cokica bas si se potrudila svaka cast, nova metoda odgovaranja 😂😂😂 Dosli smo doma konacno, ostala sam do danas jer je bio vikend pa su cekali glavnog doktora, imam povisene leukocite pa sam morala dat urinokulturu i tako jos neke pretrage. Od sad cu ic na preglede u bolnicu do kraja, tako su mi naveli na otpusnom. A ionako bi imala jos 1 pregled kod mog dr i nakon toga u TA pa mi dođe na isto. Da vidis BARBARA nam je utihnula! 🤔🤔 Znam da zna nekad nestat i napisat čitabu pa čekamo javljanje 😁😁😁 e sta je s tim mrezastim gacicama ja to nista jos kupila? Koliko toga treba? 🙄

💙Bartol💙

Romana33
    02. Srpanj 2018. 20:35

ivymicek

Romana33

ivymicek

Romana33

Da vas pitam koje uloske ste si pripremile za bolnicu? Ja sam kupila i vir80 i nocne always ali sam cula da postoje neke bolje od vira. Samo neznam kako se zovu. Trazila sam u mulleru i jednostavno mi se nije dalo citati na svakom paketu sto pise jer sam imala vise toga za kupiti a bilo mi tesko hodati po ducanima. Em tesko disem em mi strasno noge naoticu. Torba je spremna za porod isto. A imam i jednu torbu spremnu od 15-og tj.trudnoce koja mi svaki mj.treba😣. Sad bi jos mozda kupila si te uloske ako su bolji .

Ako hoćeš te chicco uloške meni je nešto ostalo od poroda pa ti mogu poslati. Imam i mrežastih gaćica veličina M. Eto ako ti ne želiš a netko drugi želi nel mi se javi sa adresom na ivana.mail.me@gmail.com. mislim da uložaka imam 15 estak i jedan cijeli paketić gaća. Javim točno čim se vid otkači od cice

Pa moze.. za prosle porode sam stavljala po dva vira i jos nocni always da ne premocim. Vir nije bas stabilan i pomice se. Ali to je bilo prije 12 god😲. Neznam jel bilo u ponudi toliko vrsti ulozaka kao sada. Kao nije ni za bebe bilo toliko stvari kao sada.

Eto uspjela provjeriti imam cijeli paket chicco uložaka samo otvoreno, imam 10 mrežastih gačica veličina M i rekla bih jedno 5 komada veličina L. Ako želiš pošalji mi adresu na mail: ivana.mail.me@gmail.com. Meni tak i onak ne treba a bezveze da bacam

Moze

02. Srpanj 2018. 20:46

Imala sam vremena jer je m otišao na cugu umjesto da krevetić slažemo 😂😠 a i onako bi pol zaboravila pa sam si dala vremena 😁 
    Ami super da ste doma, sad samo pomalo i brzo će doć i naši termini 😁 a gaće i to, to sam čitala po raznim popisima za rodilište pa sam si i ja to stavila na popis.
    A da, Barbara će se ili javit s nekim ovakvim romanom kao i ja ili samo napisat, eto ja rodila 😂😂😁
    I da, složili smo krevetić 🎉🎉🎉 pa evo samo slika izgleda, nije to još to

Mya
    02. Srpanj 2018. 20:52

Samo da vam se javimo,mi smo dobro,nadamo se sutra kuci,drzite fige☺ ja sam jos pod utjecajem hormona,nema kraja ovoj sreci..😊😊🙏🎉mame sa bebama nadam se da uzivate,a ostale curke nastavljajte dalje,nema zastoja😁😁

Marijaa30
    02. Srpanj 2018. 20:54

Cokica, krevetic je divni, makar nije jos gotovo 😉
    Ami, drago mi je da idete doma, a i dobro da budu cesci pregledi... bolje da kontroliraju! Samo nek bude sve dalje dobro i nejdi tak sad brzo za volan! Bar dok sezona ne prođe.
    Da, Barbara se ne javlja..hm?! 😄

26.8. Ivan 💙💙

baarbaraa29
    02. Srpanj 2018. 20:56

Evo me uduplane i razduplane 
    Pisala sam jucer ujutro kako sam se u noci verala na tu nasu katedralu i takoc.. pa valjda pokupila neku prehladu. Sve me scepalo, sad mi eo i muka! Kad nije do sada nadam se da coekic nece krenit bar jos dva dana, da se stignem rekuprerirat! 
    Kleopatra i gagi zgodnice zgodne! 
    ami25 super da je na kraju sve dobro proslo!!!!
    cokice krevetic je top! BAS mi se svidja!
    Znam da je jos svasta nesto puno pisalo, ali stvarno ne znam, a bas sam ko kuvana noga pa mi se neda ni ubacivat u rikverc! Najte zamjerit!
    E Pia2018 dobro nam dosla!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

02. Srpanj 2018. 21:02

A evo nam je, još 2u1 😁😁 onda nek Sebastian pričeka još dva/tri dana 🤞😁
    A krevetić bi najrađe odmah posložila iako ništa nije oprano 😂😂 to je iz adaxa, koji su inače skupi, a ja ga ubola polovnog nekorištenog za 400kn 😁😁 i sad moram požurit prat ogradicu i sve, da vidim kako će izgledat 😁 to sam se počastila iz Dada&rocco kad sam već krevetić dobro prošla 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.