Kao bebaci ne vole sonde ni ultrazvuke ni doktore😂😂. Mislim a tko ih voli. Doduse nisu svi ni doktori tako losi. Meni moja doktorica super koja me vodi u Bracku. I sve objasni i ljubazna je i voli se saliti. A i ne moram izvlaciti rijeci iz nje kao iz pojedinih. To te odmah smiruje kod dolaska u bolnicu. Ja vec 6 puta bila u bolnici i vec me sram dolaziti😂😂. A jos nije gotovo. Svi me vec poznaju😂😂. Ali jos malo. Samo moramo biti pozitivne.. kad smo do ovde dogurale onda mozemo jos malo izdrzati. Jer kakvih sve slucaja ima s losih ishodima, mi trebamo biti zahvalne Bogu i doktorima. Svasta sam cula i vidjela dok sam lezala u bolnici.
Jos jedna zagorka. Kod koga si na bracaku
Doktorica Malinac. Meni ona za sad najbolja. Zaprimali su me na odjel razni doktori i doktorice i Malinac jedanput i ona mi se najvise svidjela i sad svaki put napomenem da me ona vodi.
Ona mi je bila kod poroda, i doktor 😀,je dobra je,voli se šaliti ali je i dosta oštra na jeziku 😂
Pa direktna je. Ali nije mi se zamjerila za sad. Jos stigne😅. Ona mi preuzela trudnoca od 15-og tj.i zadovoljna sam. Ima nekih doktora koji mi se uopce nisu svidjeli. Ni nacin pregleda ni nacin komunikacije. Prvi put me zaprimila dokt.Batas. ni ona nije losa. Pa drugi put dok.Šanjug. onda treci put Malinac i na njoj sam ostala. U meduvremenu bio je tu i jedan doktor koji me na dezurstvu zaprimio. Ajme meni, uzas. Malo mozda doktorica plasi vise nego je potrebno. Mene sad zbog secera plasi da mi bude velika beba, ali mlitava. Da budem na strogoj djeti uz tablete za secer koje pijem. Ali relativno mi je cisto ok.zenska. a i bolje mi zenski gin.nego muski.😂😂

Jeste li već pronašle pedijatre? Trebamo li to prije rođenja dogovoriti ili tek poslije kad se beba rodi? Kada treba nazvati patronažnu i prijaviti se?

Jeste li već pronašle pedijatre? Trebamo li to prije rođenja dogovoriti ili tek poslije kad se beba rodi? Kada treba nazvati patronažnu i prijaviti se?
Mislim da se kod pedijatra upisuje nakon rodjenja. Ali mi imamo u Sloveniji, tako da nisam sigurna kako je u Hrv.
Na tecaju za trudnice ispunile smo prijave za patronaznu i receno nam je da ce nam se ona javiti - ako se ne javi, da mi zovemo. Ja bas planiram ovih dana ipak provjeriti da li me ima na popisu i kad prvi put dolazi...
Marina
Cure moje dugo vas nisam posketila, čestitam svim novopečenim mamama i onima koje će uskoro to postati 😘😘. Mi imamo još cca 2 mjeseca i pripreme su u tijeku :)
Htjela sam vas pitati nešto. Zapravo ne znam gdje bi postavila to pitanje pa možda neka od vas zna pa me može uputiti. Dakle muž i ja živimo u Zagrebu. Tu ću i roditi međutim imamo prijavljeno samo privremeno boravište. Prebivaliste nam je u drugom gradu. Bebu pretpostavljam prijavljujemo na nasu adresu prebivalista. Tj gdje smo mi tamo i ona. Zanima me možemo li mi u Zg imati pedijatra za bebu iako je prebivalište u drugom gradu?
Prema prijavljenom boravistu imate pravo na pedijatra... barem je tako do sada bilo.
Marina
Wonttobemom mislim da možeš birati doktora gdje god želiš i da to čak nema veze s prebivalištem i boravištem. Bitno je da nađeš nekog tko je slobodan. Ako te to muči slobodno nazovi HZZO i pitaj. A za upis kod pedijatra sam ja isla poslje rođenja djeteta. Iako dobro je se raspitati da nisu ful puni.

Kod pedijatra bebu prijavljujes kad se rodi, ali bilo bi dobro da si ga nadjes prije, da znas kod koga zelis da bude dijete. Patronazu ili obavijesti bolnica ili zoves sama, ja sam rodila u Petrovoj, zivim u Sesvetama i morala sam zvati sama.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mamice, pitanje. Legla sam malo spavati medjutim probudili me grcevi u donjem dijelu trbuha kao menstrualni. Nije strasno da umirem al boli. Boli oko 20ak sek pa onda se smiri minutu,pa opet oko 20ak sek pa onda 3-4 min nista. Pa zna za 5 min opet i tako, jesu li to lazni trudnovi? Stvarno ne znam jer mi je s prvim malcem samo puknuo vodenjak, za sat poceli bolovi i za 20 min sam rodila, tak da nisam sigurna za ovo. 😯😯
Evo i mene danas tako nekako steze u donjem dijelu trbuha... ali vrlo nepravilno... i to vec imam dugo, mozda od 25.tjedna - lazni trudovi. Za prave moraju biti pravilni razmaci, koji se s vemenom skracuju, trudovi postaju sve dulji i jaci... i obicno se osjecaju vise gore i kroz cijeli trbuh.
Marina
Proud super da se dobro snalazite, iako nisam ni sumnjala. Super da je veliki dečko isto dobar, sve to toliko znaci 😘😘😘

Mamice, pitanje. Legla sam malo spavati medjutim probudili me grcevi u donjem dijelu trbuha kao menstrualni. Nije strasno da umirem al boli. Boli oko 20ak sek pa onda se smiri minutu,pa opet oko 20ak sek pa onda 3-4 min nista. Pa zna za 5 min opet i tako, jesu li to lazni trudnovi? Stvarno ne znam jer mi je s prvim malcem samo puknuo vodenjak, za sat poceli bolovi i za 20 min sam rodila, tak da nisam sigurna za ovo. 😯😯
Evo i mene danas tako nekako steze u donjem dijelu trbuha… ali vrlo nepravilno… i to vec imam dugo, mozda od 25.tjedna - lazni trudovi. Za prave moraju biti pravilni razmaci, koji se s vemenom skracuju, trudovi postaju sve dulji i jaci… i obicno se osjecaju vise gore i kroz cijeli trbuh.
Ok, hvala ti. Vec sam se prepala da nece poceti prije vremena. A trbuh mi tvrd kao kamen.

Evo i mene danas tako nekako steze u donjem dijelu trbuha… ali vrlo nepravilno… i to vec imam dugo, mozda od 25.tjedna - lazni trudovi. Za prave moraju biti pravilni razmaci, koji se s vemenom skracuju, trudovi postaju sve dulji i jaci… i obicno se osjecaju vise gore i kroz cijeli trbuh.
Ok, hvala ti. Vec sam se prepala da nece poceti prije vremena. A trbuh mi tvrd kao kamen.
Nadam se da sam u pravu da su i kod tebe lazni... Jesu li se vec malo sad smirili?
Marina
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji