Wonttobemom mislim da možeš birati doktora gdje god želiš i da to čak nema veze s prebivalištem i boravištem. Bitno je da nađeš nekog tko je slobodan. Ako te to muči slobodno nazovi HZZO i pitaj. A za upis kod pedijatra sam ja isla poslje rođenja djeteta. Iako dobro je se raspitati da nisu ful puni.
Jeste li već pronašle pedijatre? Trebamo li to prije rođenja dogovoriti ili tek poslije kad se beba rodi? Kada treba nazvati patronažnu i prijaviti se?
Kod pedijatra bebu prijavljujes kad se rodi, ali bilo bi dobro da si ga nadjes prije, da znas kod koga zelis da bude dijete. Patronazu ili obavijesti bolnica ili zoves sama, ja sam rodila u Petrovoj, zivim u Sesvetama i morala sam zvati sama.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mamice, pitanje. Legla sam malo spavati medjutim probudili me grcevi u donjem dijelu trbuha kao menstrualni. Nije strasno da umirem al boli. Boli oko 20ak sek pa onda se smiri minutu,pa opet oko 20ak sek pa onda 3-4 min nista. Pa zna za 5 min opet i tako, jesu li to lazni trudnovi? Stvarno ne znam jer mi je s prvim malcem samo puknuo vodenjak, za sat poceli bolovi i za 20 min sam rodila, tak da nisam sigurna za ovo. 😯😯
Evo i mene danas tako nekako steze u donjem dijelu trbuha... ali vrlo nepravilno... i to vec imam dugo, mozda od 25.tjedna - lazni trudovi. Za prave moraju biti pravilni razmaci, koji se s vemenom skracuju, trudovi postaju sve dulji i jaci... i obicno se osjecaju vise gore i kroz cijeli trbuh.
Marina
Proud super da se dobro snalazite, iako nisam ni sumnjala. Super da je veliki dečko isto dobar, sve to toliko znaci 😘😘😘
Mamice, pitanje. Legla sam malo spavati medjutim probudili me grcevi u donjem dijelu trbuha kao menstrualni. Nije strasno da umirem al boli. Boli oko 20ak sek pa onda se smiri minutu,pa opet oko 20ak sek pa onda 3-4 min nista. Pa zna za 5 min opet i tako, jesu li to lazni trudnovi? Stvarno ne znam jer mi je s prvim malcem samo puknuo vodenjak, za sat poceli bolovi i za 20 min sam rodila, tak da nisam sigurna za ovo. 😯😯
Evo i mene danas tako nekako steze u donjem dijelu trbuha… ali vrlo nepravilno… i to vec imam dugo, mozda od 25.tjedna - lazni trudovi. Za prave moraju biti pravilni razmaci, koji se s vemenom skracuju, trudovi postaju sve dulji i jaci… i obicno se osjecaju vise gore i kroz cijeli trbuh.
Ok, hvala ti. Vec sam se prepala da nece poceti prije vremena. A trbuh mi tvrd kao kamen.
Evo i mene danas tako nekako steze u donjem dijelu trbuha… ali vrlo nepravilno… i to vec imam dugo, mozda od 25.tjedna - lazni trudovi. Za prave moraju biti pravilni razmaci, koji se s vemenom skracuju, trudovi postaju sve dulji i jaci… i obicno se osjecaju vise gore i kroz cijeli trbuh.
Ok, hvala ti. Vec sam se prepala da nece poceti prije vremena. A trbuh mi tvrd kao kamen.
Nadam se da sam u pravu da su i kod tebe lazni... Jesu li se vec malo sad smirili?
Marina
I jos nesto, pedijatar ne moze odbiti upis novorodjenceta, mora ga primiti. Cak i ako je pun, duzan je primiti dijete i normalno ga voditi kao svog pacijenta, iako ce ga upisati tek kada se oslobodi mjesto. To vrijedi samo za prvi upis, ako mijenjate pedijatra onda smiju odbiti upis.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nadam se da sam u pravu da su i kod tebe lazni… Jesu li se vec malo sad smirili?
Jesu jesu..stalo je sad. Punih 40 min su me mucili. Sad je ok ☺
Nadam se da sam u pravu da su i kod tebe lazni… Jesu li se vec malo sad smirili?
Jesu jesu..stalo je sad. Punih 40 min su me mucili. Sad je ok ☺
Super, hvala Bogu! 😊
Marina
Pročitala sam 20+ stranica ništa zapamtila.
Nove mamice čestitam brzi oporavak želim uživajte sa svojim srećicama.
Nove trudnice dobro došle.
6x mamica nadam se da ćete što duže izdržati 2u1 😘😘😘
Mi smo u petak došle doma i još nismo doma kakala, naguta se zraka jer smo do danas dojile na šeširić jer si je trebala bradavice izvući. Pomaže nam termofor s trešnjinim košticama i masaže masaž.
Braco i nije jako ljubomoran.
Danas ju išli prijavite, bila nam patronažna...
Trudničice i mamice uživajte
Sortiraj odgovore
Najstariji