Kao bebaci ne vole sonde ni ultrazvuke ni doktore😂😂. Mislim a tko ih voli. Doduse nisu svi ni doktori tako losi. Meni moja doktorica super koja me vodi u Bracku. I sve objasni i ljubazna je i voli se saliti. A i ne moram izvlaciti rijeci iz nje kao iz pojedinih. To te odmah smiruje kod dolaska u bolnicu. Ja vec 6 puta bila u bolnici i vec me sram dolaziti😂😂. A jos nije gotovo. Svi me vec poznaju😂😂. Ali jos malo. Samo moramo biti pozitivne.. kad smo do ovde dogurale onda mozemo jos malo izdrzati. Jer kakvih sve slucaja ima s losih ishodima, mi trebamo biti zahvalne Bogu i doktorima. Svasta sam cula i vidjela dok sam lezala u bolnici.
Koja ti je dr. na Bračak u? Meni je najdraži dr. Gredičak 😀,on me kod poroda spasio sigurnih još par sati muke
Kao bebaci ne vole sonde ni ultrazvuke ni doktore😂😂. Mislim a tko ih voli. Doduse nisu svi ni doktori tako losi. Meni moja doktorica super koja me vodi u Bracku. I sve objasni i ljubazna je i voli se saliti. A i ne moram izvlaciti rijeci iz nje kao iz pojedinih. To te odmah smiruje kod dolaska u bolnicu. Ja vec 6 puta bila u bolnici i vec me sram dolaziti😂😂. A jos nije gotovo. Svi me vec poznaju😂😂. Ali jos malo. Samo moramo biti pozitivne.. kad smo do ovde dogurale onda mozemo jos malo izdrzati. Jer kakvih sve slucaja ima s losih ishodima, mi trebamo biti zahvalne Bogu i doktorima. Svasta sam cula i vidjela dok sam lezala u bolnici.
Jos jedna zagorka. Kod koga si na bracaku
Pozz svim mamicama.. sretno na pregledima, naš je sutra
Evo da i ja objavim slikicu trbuščića, danas punih 34 tt. Sva sreća muž je malo krupniji, pa od njega sad posuđujem majice za po doma Prije 3 tjedna smo bili na +12kg, vidjet ćemo sutra.
Romana ma neka su i mrgudići bude se oni nama smiješili.i da imaš pravo,trebamo biti zahvalne,stvarno svega ima.ja sam na zadnjem pregledu bila u Petrovoj ali u radaoni i na ct-u a moj muž ispred i plakao je.bila neka tužna situacija sa ranije rodjenom bebom,neću je ni pričati,samo se nadam da su dobro.tako da stvarno trebamo biti zahvalni i na mrgudima.
Maja super za pregled i bebicu ❤️
Cokica lijepi buško 😘
Gagi samo loptica viri ☺️😍 a ovih 19 kila ne znam di se smjestilo 🙈
Kleopatra lijepa i ti 😘
Pia dobrodošla ☺️
Romana super da je beban ok i da te oni imaju pod kontrolom...još malo i u terminu ste 😊❤️ A mrgudić je presladak 😍
Ami nadam se da će vas ubrzo pustiti doma 🤞
PhotoArtGirl lijepa okrugla buša ❤️
Evo,ja obavila i ctg,pregled i uzv..ctg uredan,trudova nema,ja zatvorena,uloziva za vrsak prsta..protoci odlični,AFI 16,a manekenka sad procijenjena na lijepih 2878g 😁😁 u čet samo ctg,u pon i ctg i uzv
Pozdrav od Anastazie😘😘
Pharma, super za pregled... sad imamo istu dijagnozu 😁 znaci, imas sad cesce CTG?! Moraju pratiti trudove valjda. Pia i Romana dobrodosle. Jos malo do kraja, sretno!
PhotoArtGirl, lijepi busko 😁
Ami, nadam se da si puno bolje i da idete uskoro doma!
Ena, za tebe i Mihaela 😘
26.8. Ivan 💙💙
Jos jedna zagorka. Kod koga si na bracaku
Doktorica Malinac. Meni ona za sad najbolja. Zaprimali su me na odjel razni doktori i doktorice i Malinac jedanput i ona mi se najvise svidjela i sad svaki put napomenem da me ona vodi.
Sve napišem i pobrišem! Pa stvarno🙉 Ajmo ponovno! Franova super da ste doma, nadam se da si bolje i da je bolje spavanje!Ivy super da se kod vas isto popravilo spavanje, i znam koliko to znači😘😘Cokica sretna godisnjica🎉🎉🎉sa malim zakašnjenjem!Gagi2 meni danas 38 tj. Vjerojatno ti se beba spustila pa te zato boli.Meni je moja cjelo vrijeme nisko pa mi je tako od veljače, navikla se na to.6xmama
Dobro je da budeš tamo jos malo da te paze.Kad molim za sebe, sjetim se i tebe!
Samo naprijed dan po dan. Majda sretno tmi!!! Želim ti da se smiriš i doživiš porod kao lijepo iskustvo.Nek bude sto lakše🤞
Hvala svima na dobrodoslici! 💕
Zelim nam svima puno strpljenja dok prolazimo svoje trudnoce, uzivajmo koliko god se da, sa zahvalnoscu u srcu... proci ce i ove teskoce koje imamo, a zauvijek cemo dobiti najljepse darove zivota od Boga! ❤
I jedna slikica od mene (i moje Pije) 😊 iz 38.tj
Marina
Sortiraj odgovore
Najstariji