Ivy kako ste vi? Jel ti spava malac?
Moram priznat da ja sad puno manje spavam nego s Maksom, ali puno lakse to podnosim.
Ovaj moj je konacno poceo manje kakat, pa nije svako malo borba s kakanjem i prdjenjem, a nije mu ni guza crvena vise.
Jutros sam ga vagala, ima 3800g. Jucer je 3tjedna na punio, znaci za 18 dana je dobio 850g, ja zadovoljna.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure lijepi trbuščići
Proud uživajte malo vas dvoje solo
Ja mislim da je sluzni čep, sad je bilo još malo onako lijepe roze boje
Trudovi su rijeđi. Vidjet ću kako će se stanje razvijat pa ako procijenim da treba popodne odem do dr. Bebica mi se uredno javlja tako me nisam u panici
Nasdva vidim nesto se pokrece! Jeeej!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Maja82 da da terminuse... s tim da je meni zadnja procjena 27.07. i tako je i ostalo, ali bice kako bebac zeli 🤗😃
Ami i Mladamama divne zgodnice 😍🔝
Ivy kako ste vi? Jel ti spava malac?
Moram priznat da ja sad puno manje spavam nego s Maksom, ali puno lakse to podnosim.
Ovaj moj je konacno poceo manje kakat, pa nije svako malo borba s kakanjem i prdjenjem, a nije mu ni guza crvena vise.
Jutros sam ga vagala, ima 3800g. Jucer je 3tjedna na punio, znaci za 18 dana je dobio 850g, ja zadovoljna.
Mi isto baš ne ajamo. Isto nas muči kakanje i prđenje. Malo se prejede pa bljucne. Do sad se nije budio po noći nego ga je cika zadovoljila a sada se već moramo nosati. Baš kaj kažeš manje spavam ali bolje podnosim 😂, valjda prihvatiš situaciju kako je.
Bravo Aleks za dobivanje na težini!!! Wooohoooo.
To je odlična gramaža za 18 dana!
Ajme koliko lijepih busha 😍😍😍😍
Ami i mene su mučili zubići u prve dvije trudnoće nom stop sam hodočastila zubarki. Ali si zato ti skroz slatka a loptica još slađa 😍😍😍.
Mladamama fit, lijepi bušek 😍😍😍.
Nas dva bitno da osjetiš bebicu a ako se nastavi uvijek možeš i nazvati i pitati a i otići do doktora ako te baš panika ulovi. Ja držim fige da je to samo otvaranje 😘😘😘😘😘😘.
Javljaj nam stanje.
Vid, muž i ja idemo put ikee. Kupujemo kikaxhima krevete na kat.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy daaa vise kod zubara nego ginica😂😂 uzivajte na izletu u ikeu i probajte kupit samo kindic na kat😂😂😂💪
💙Bartol💙
Jutro klokanice 😘😘
Čitala vas jesam ali sam zapamtila samo potencijalno ispadanje sluznog čepa i vidjela lijepe bušice ❤️
A da, i Mihaela koji je veeliki i lijepo spava 💙💙
Mi se jučer popodne vratili, ja odspavala popodne i danas još dugo, valjda odmor od odmora 😂 a lijepo puše i baš je ugodno, tako da se lijepo i spava
Sretno s pregledima. I kod zubara
😘😘😘
Eo nas! Sve ok, spremno za finis samo cekamo trudove. Tako dr.kaze. Nisko je skroz, ko i do sad, dotakne mu glavicu bez beda, procjena na 3400g otprilike, ali li la. Vise mozda manje ne. Ctg zabiljezio neke male trudice od 30 i 40 tog necega, ali nije ona nis komentirala to je muz pratio 😆 kaze svakih 12 minuta 😄
Poslje se vratim u rikverc sve procitat vidim da ste bile vrijedne s tipkanjem😊😚
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro cure 😁
Dakle i dalje cekamo prvu bebicu u nastavku…
Sretno na pregledima 😍
Mamike, drago mi je da ste spavale😃
Ami, lijepa busika 😄🤗
Ja sam pocela sad zadnjih tjedan dana piti 1×magnezij od 300mg ujutro i jucer navecer su me pocele natrag BH kontrakcije lupati, za svaki okret s boka na leđa se stvrdnuo trbuh. Onda sam jos jednog popila. Htjela bi tak da izdrzimo do 37tt.
Marija, ja popijem i 3x na dan po 200,300 mg... Nis ti nemre bit, osim da se ukakis tj. dobis proljev ak pretjeras.
Vidla sam lijepih busica ❤️, sve redom lijepe...
Bravo za male cicavce i odlicno dobijanje na tezini 👌.
Nasdva, vidim moglo bi bit nekaj uskoro 😉
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Barbara, znaci cekamo finis i kod tebe 👍😉
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji