Jutro svima i sretno na pregledima 😘
Nasdva možda da ipak bar nazoveš rodilište ili odeš na pregled
Kod mene čak dosta dobra noć..provjerila tlak danas,opet 110/70 😊 odoh sad malo hodočastiti u banku,nadam se da neće biti gužve 😊
jutro
obavila vaganje i tlak sad cekam ctg...
terminuso inace sam kod dr mirjane glavas...
nasdva kakvo je stanje ?
svim ostalim curkama puse 😙😙😙😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dobro jutro! 🌞
Sretno svima danas na pregledu, nadam se da nam uskoro stize koja mala mrvica 😍
Ja sam vec pohodila lidl, kupila bodice i tajice..
Sad lezim i ne mogu doci sebi. Ulovila me neka treskavica, a o mucnini koja me jos uvijek muci necu ni pricati 😑
All of God’s grace in one tiny face 💟
Bok curke!
Nije me bilo par dana, pa ni ne stignem upratit zaostatke!
Jel tko rodio?
Mi imali divnu noc, super se naspavali. M na poslu, Maks u vrticu malo ovaj tjedan. Pa nas dvoje malo soliramo i odmaramo.
Nadam se da ste mi sve dobro.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Imam krvi u iscjetku.
Panika ili?
Nas dva tako je meni bilo 3 dana prije poroda s Vidom. Došla u četvrtak s pregleda, navečer krenuo sluzni čep sa krvavim žilicama. Krenuo pa stao, krenuo pa stao. Onda u petak opet i nije stajao dok se nisam porodila. A u subotu su mi krenuli trudovi u 5 na 5-6 min a trajali su po 30 sec.
Ako te je frka mislim da će te bez pogovora primiti na pregled. Mislim da ako nisu izljevi nego sluz + krv da nemaš brige.
Sretno svima na pregledima.
Mog mališu nešto frče opako, ili je skok ili mama jede nekaj kaj ne paše.
Ljubim vas sve po redu i držim fige da vas sve muke prođu pogotovo minu 😘.
Mandarina super za uživanciju.
Mamica 😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bok curke!
Nije me bilo par dana, pa ni ne stignem upratit zaostatke!
Jel tko rodio?
Mi imali divnu noc, super se naspavali. M na poslu, Maks u vrticu malo ovaj tjedan. Pa nas dvoje malo soliramo i odmaramo.
Nadam se da ste mi sve dobro.
Super za super noćicu.. treba malo solirati i odmarati...
Kissamo
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro svima! Sretno na pregledima!
Sve mamice i busice izgledaju savrseno, a Mihael je predivan Ena31. Rubia, ti si moja terminusa 😁 izgledas mrak!
Jutro kloke 😍 evo i nas na puni tjedan idemo kod zubara, muke po zubima u t se nastavljaju.
Vidim da ste lijepo pajkile, bile u shoppingu tlakovi u redu,ctg... Kod nas sve super, ovdje je lagano zahladilo i bas pase😎😎 Proud vi bas uzivatee💪
💙Bartol💙
Jutro cure 😁
Dakle i dalje cekamo prvu bebicu u nastavku...
Sretno na pregledima 😍
Mamike, drago mi je da ste spavale😃
Ami, lijepa busika 😄🤗
Ja sam pocela sad zadnjih tjedan dana piti 1×magnezij od 300mg ujutro i jucer navecer su me pocele natrag BH kontrakcije lupati, za svaki okret s boka na leđa se stvrdnuo trbuh. Onda sam jos jednog popila. Htjela bi tak da izdrzimo do 37tt.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji