Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamama98
    26. Lipanj 2018. 08:04

Dobro jutro
    Barbara i franova sretno na pregledima 😘😘
    Nama je danas 29 tjedana pa kasnije stavim slikicu

Mya
    26. Lipanj 2018. 08:20

Jutro i sretno svima na pregledima danas☺ 

mamica1985
    26. Lipanj 2018. 08:40

Jutro!
    Sretno svima danas na pregledima, javljate vijesti!
    Nasdva - mozda porod krece, ajde ti zna kontrolu!
    Ja prijavljujem neprospavanu noc, vise ni ne znam koju u nizu i menstrualne bolove

• mandrina
    26. Lipanj 2018. 08:41

Evo da se i ja javim nakon nekog vremena. Sa mnom i sa mojoj curkom je sve u redu. Malo sam sama sebi velika, malo natičem s vremena na vrijeme, malo mogu sve, pa ne mogu ništa, a emocije idu iz podruma na tavan. Cijelo vrijeme curka pleše po trbuhu, pa se ne sikiram već pripisujem opisu posla. Kontrola nam je u petak, i to jedva čekam vidjet ju jer će bit 5 tjedana.
    Vidim da je kod vas manje više sve pod kontrolom, sve ste mi lijepe, blistave trudnice, a one koja na svoje bebače pokazuju, ne znam što bih vam rekla, rasplačem se na svakog od njih.
    Uspjeli smo muž i ja otić do mora ovaj vikend, doduše, bilo je radno jer od jeseni nitko nije bio u kući, ali se također bilo lijepo manknut iz Zagreba. Sad kad sam se pohvalila da sam bila na moru, mogu također reć da su svi svuda bili ljubazniji prema meni kao trudnici nego u Zagrebu! Daleko od toga da očekujem poseban tretman, ali u zg me nitko u ovih 8 mjeseci, ili zadnja 3 koliko se vidi, pustio preko reda, dao mi više jer sam trudnica i dobro će mi doć, ili mi ubacio i nešto što zapravo nisam planirala kupit, jer je sad došlo svježe, pa da probam. Vrhunac mi je bio kad je tip na nekom štandu rekao ženi: "Vaka si ti bila sa našin Franon" i pomilovao ju po leđima i oboma se oči zacaklile, a ja cmoljim svaki put kad se toga sjetim
    I danas mi je došao majstor krečit. Nakon onog kojeg sam potjerala prije koji tjedan došao čovjek ko urica u pola 8 i do sad napravio više posla nego onaj u pola dana. Ako nastavi ovim tempom, mogli bi muž i ja ovaj vikend slagat komodu i kinderbet, a onda bi moglo i pranje robice past slijedeći tjedan. Kolica još nemamo, valjda ćemo uspjet kupit prije nego mala dođe

pharmamma
    26. Lipanj 2018. 08:47

Jutro svima i sretno na pregledima 😘
    Nasdva možda da ipak bar nazoveš rodilište ili odeš na pregled
    Kod mene čak dosta dobra noć..provjerila tlak danas,opet 110/70 😊 odoh sad malo hodočastiti u banku,nadam se da neće biti gužve 😊

franovamamita
    26. Lipanj 2018. 08:48

jutro 
    obavila vaganje i tlak sad cekam ctg...
    terminuso inace sam kod dr mirjane glavas...
    nasdva kakvo je stanje ?
    svim ostalim curkama puse 😙😙😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mina04
    26. Lipanj 2018. 08:55

Dobro jutro! 🌞
    Sretno svima danas na pregledu, nadam se da nam uskoro stize koja mala mrvica 😍
    Ja sam vec pohodila lidl, kupila bodice i tajice..
    Sad lezim i ne mogu doci sebi. Ulovila me neka treskavica, a o mucnini koja me jos uvijek muci necu ni pricati 😑

All of God’s grace in one tiny face 💟

26. Lipanj 2018. 09:09

Bok curke!
    Nije me bilo par dana,  pa ni ne stignem upratit zaostatke!
    Jel tko rodio?
    Mi imali divnu noc,  super se naspavali. M na poslu,  Maks u vrticu malo ovaj tjedan. Pa nas dvoje malo soliramo i odmaramo.
    Nadam se da ste mi sve dobro.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    26. Lipanj 2018. 09:24

nasdva

Imam krvi u iscjetku.
    Panika ili?

Nas dva tako je meni bilo 3 dana prije poroda s Vidom. Došla u četvrtak s pregleda, navečer krenuo sluzni čep sa krvavim žilicama. Krenuo pa stao, krenuo pa stao. Onda u petak opet i nije stajao dok se nisam porodila. A u subotu su mi krenuli trudovi u 5 na 5-6 min a trajali su po 30 sec.
    Ako te je frka mislim da će te bez pogovora primiti na pregled. Mislim da ako nisu izljevi nego sluz + krv da nemaš brige. 
    Sretno svima na pregledima.
    Mog mališu nešto frče opako, ili je skok ili mama jede nekaj kaj ne paše. 
    Ljubim vas sve po redu i držim fige da vas sve muke prođu pogotovo minu 😘.
    Mandarina super za uživanciju.
    Mamica 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    26. Lipanj 2018. 09:25

ProudMomy

Bok curke!
    Nije me bilo par dana, pa ni ne stignem upratit zaostatke!
    Jel tko rodio?
    Mi imali divnu noc, super se naspavali. M na poslu, Maks u vrticu malo ovaj tjedan. Pa nas dvoje malo soliramo i odmaramo.
    Nadam se da ste mi sve dobro.

Super za super noćicu..  treba malo solirati i odmarati...
    Kissamo

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI