Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    19. Lipanj 2018. 08:20

Nove cure dobrodošle🤗honeyhoney čestitam,uzivaj u svojoj princezi,tebi brz oporavak😊🎉❤sretno svima danas i držimo fige..koja noc iza mene,grcilo me sve do jutra,kontr.jedna za drugom,pa wc-e,probudila se slomljena😞

19. Lipanj 2018. 08:22

Honey čestitaaaam 😘😘❤️❤️ a za težinu ne brini, dobit će ona to brzo, na današnji dan prije točno 29 godina i ja sam došla na svijet s još manjom težinom, a vidi me sad, komad i pol, još i viška imam 😂😂
    Bojana sretno danas, i da se popodne lijepo maziš sa svojom srećicom ❤️❤️
    Sretno danas s pregledima 😘😘
    Ja svoj rođendan počinjem odlaskom kozmetičarki 😂😂 puse svimaaaa 😘😘😘

ivymicek
    19. Lipanj 2018. 08:29

J@m@

Nove cure dobrodošle🤗honeyhoney čestitam,uzivaj u svojoj princezi,tebi brz oporavak😊🎉❤sretno svima danas i držimo fige..koja noc iza mene,grcilo me sve do jutra,kontr.jedna za drugom,pa wc-e,probudila se slomljena😞

Probaj draga odmarat što više da što odmornija dočekaš dan D. Držim ti fige da krene što prije i da bude što jednostavniji i što brži porod ❤️.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    19. Lipanj 2018. 08:30

Cokica

Honey čestitaaaam 😘😘❤️❤️ a za težinu ne brini, dobit će ona to brzo, na današnji dan prije točno 29 godina i ja sam došla na svijet s još manjom težinom, a vidi me sad, komad i pol, još i viška imam 😂😂
    Bojana sretno danas, i da se popodne lijepo maziš sa svojom srećicom ❤️❤️
    Sretno danas s pregledima 😘😘
    Ja svoj rođendan počinjem odlaskom kozmetičarki 😂😂 puse svimaaaa 😘😘😘

🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
    SRETAN TI ROĐENDAN! SRETAN ROĐENDAN! SRETAN TI ROOOĐENDAN!
    🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    19. Lipanj 2018. 08:36

Woohooo,Cokice,pa sretan ti rođendan i lijepo se provedi danas!!!
    Meni je sjeo porodiljni(ja sam na ovom do 3 godine)...komplikacije idu iza porodiljnih kajne?
    Danas nam je i Franova,trtarošica na pregledu?!Sretno draga!

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mateya1993
    19. Lipanj 2018. 08:39

Honeyhoney- čestitam na djevojčici ❤️ želim ti brzi oporavak. Uživaj sa svojim curicom 
    Sretno danas svima s pregledima. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Mya
    19. Lipanj 2018. 08:48

ivymicek

J@m@

Probaj draga odmarat što više da što odmornija dočekaš dan D. Držim ti fige da krene što prije i da bude što jednostavniji i što brži porod ❤️.

Nadam se,sad vec bolno postaje i psihički stalno kad ce☺Cokice sretan ti rođendan i uzivaj u svom danu😘🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Sunce25
    19. Lipanj 2018. 08:50

Honey čestitam!! Welcome za princezicu Sofiju a tebi da se čim prije oporavis šaljem punooo pozitivne vibrice:) 💞💞
    Cokica sretaaaaaaan rođendan !! 
    Svima koji danas imaju preglede sretnooooooooo, javite situacije ! 
    Ja se probudila malo prije 7, sad sam išla pješice u dućan obavila šoping prije nego sto stigne vrućina , doteglila sve doma i nagradila se sa ranojutarnjim sladoledom 😂😂

21.08.💞🎀

mateya1993
    19. Lipanj 2018. 09:16

Ženice jel vam sjela naknada za komplikacije(porodiljni)? 

💖 Nikol -12.08.2018💖

gagi2
    19. Lipanj 2018. 09:18

Honey čestitam,uživajte sad u maženju
    Cokica sretan rodjendan
    Tako sam loše spavala,sanjala gluposti,imam za peglati,moram nešto skuhati a ništa mi se ne da,kao da me vlak zgazio

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.