Nove cure dobrodošle🤗honeyhoney čestitam,uzivaj u svojoj princezi,tebi brz oporavak😊🎉❤sretno svima danas i držimo fige..koja noc iza mene,grcilo me sve do jutra,kontr.jedna za drugom,pa wc-e,probudila se slomljena😞
Honey čestitaaaam 😘😘❤️❤️ a za težinu ne brini, dobit će ona to brzo, na današnji dan prije točno 29 godina i ja sam došla na svijet s još manjom težinom, a vidi me sad, komad i pol, još i viška imam 😂😂
Bojana sretno danas, i da se popodne lijepo maziš sa svojom srećicom ❤️❤️
Sretno danas s pregledima 😘😘
Ja svoj rođendan počinjem odlaskom kozmetičarki 😂😂 puse svimaaaa 😘😘😘
Nove cure dobrodošle🤗honeyhoney čestitam,uzivaj u svojoj princezi,tebi brz oporavak😊🎉❤sretno svima danas i držimo fige..koja noc iza mene,grcilo me sve do jutra,kontr.jedna za drugom,pa wc-e,probudila se slomljena😞
Probaj draga odmarat što više da što odmornija dočekaš dan D. Držim ti fige da krene što prije i da bude što jednostavniji i što brži porod ❤️.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Honey čestitaaaam 😘😘❤️❤️ a za težinu ne brini, dobit će ona to brzo, na današnji dan prije točno 29 godina i ja sam došla na svijet s još manjom težinom, a vidi me sad, komad i pol, još i viška imam 😂😂
Bojana sretno danas, i da se popodne lijepo maziš sa svojom srećicom ❤️❤️
Sretno danas s pregledima 😘😘
Ja svoj rođendan počinjem odlaskom kozmetičarki 😂😂 puse svimaaaa 😘😘😘
🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
SRETAN TI ROĐENDAN! SRETAN ROĐENDAN! SRETAN TI ROOOĐENDAN!
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Woohooo,Cokice,pa sretan ti rođendan i lijepo se provedi danas!!!
Meni je sjeo porodiljni(ja sam na ovom do 3 godine)...komplikacije idu iza porodiljnih kajne?
Danas nam je i Franova,trtarošica na pregledu?!Sretno draga!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Honeyhoney- čestitam na djevojčici ❤️ želim ti brzi oporavak. Uživaj sa svojim curicom
Sretno danas svima s pregledima.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Probaj draga odmarat što više da što odmornija dočekaš dan D. Držim ti fige da krene što prije i da bude što jednostavniji i što brži porod ❤️.
Nadam se,sad vec bolno postaje i psihički stalno kad ce☺Cokice sretan ti rođendan i uzivaj u svom danu😘🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Honey čestitam!! Welcome za princezicu Sofiju a tebi da se čim prije oporavis šaljem punooo pozitivne vibrice:) 💞💞
Cokica sretaaaaaaan rođendan !!
Svima koji danas imaju preglede sretnooooooooo, javite situacije !
Ja se probudila malo prije 7, sad sam išla pješice u dućan obavila šoping prije nego sto stigne vrućina , doteglila sve doma i nagradila se sa ranojutarnjim sladoledom 😂😂
21.08.💞🎀
Ženice jel vam sjela naknada za komplikacije(porodiljni)?
💖 Nikol -12.08.2018💖
Honey čestitam,uživajte sad u maženju
Cokica sretan rodjendan
Tako sam loše spavala,sanjala gluposti,imam za peglati,moram nešto skuhati a ništa mi se ne da,kao da me vlak zgazio
Sortiraj odgovore
Najstariji