Nove cure dobrodošle🤗honeyhoney čestitam,uzivaj u svojoj princezi,tebi brz oporavak😊🎉❤sretno svima danas i držimo fige..koja noc iza mene,grcilo me sve do jutra,kontr.jedna za drugom,pa wc-e,probudila se slomljena😞
Probaj draga odmarat što više da što odmornija dočekaš dan D. Držim ti fige da krene što prije i da bude što jednostavniji i što brži porod ❤️.
Nadam se,sad vec bolno postaje i psihički stalno kad ce☺Cokice sretan ti rođendan i uzivaj u svom danu😘🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Honey čestitam!! Welcome za princezicu Sofiju a tebi da se čim prije oporavis šaljem punooo pozitivne vibrice:) 💞💞
Cokica sretaaaaaaan rođendan !!
Svima koji danas imaju preglede sretnooooooooo, javite situacije !
Ja se probudila malo prije 7, sad sam išla pješice u dućan obavila šoping prije nego sto stigne vrućina , doteglila sve doma i nagradila se sa ranojutarnjim sladoledom 😂😂

21.08.💞🎀
Ženice jel vam sjela naknada za komplikacije(porodiljni)?

💖 Nikol -12.08.2018💖
Honey čestitam,uživajte sad u maženju
Cokica sretan rodjendan
Tako sam loše spavala,sanjala gluposti,imam za peglati,moram nešto skuhati a ništa mi se ne da,kao da me vlak zgazio
Honeyhoney čestitam od srca😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗,uživaj u bebici a tebi želim brz oporavak 😍😍😘😘🤗🤗🤗.
Slavljenicama sretan rođendan😘😘😘
Meni još ništa,niti jučer a ni sad. Neznam šta se dešava.

💖 Nikol -12.08.2018💖
Cokica, sretan rockas 😁 nek ti ova godina bude jedna od najljepsih 😁
Meni jos nikaj nije sjelo, trebale bi komplikacije... sad bi prve trebala dobiti pa niti ne znam iznos niti nist.

26.8. Ivan 💙💙
Sjest će vam danas il sutra jer je meni porodiljni sjeo jučer popodne,a uvijek daju prvo porodiljni pa onda komplikacije...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Meni je dr zatvorio komplikacije i otvoren je porodiljni.teta na hazzo-u je rekla da ću ovaj mjesec imati dvije uplate,sad čekam drugu,ovo mi je premalo.pretpostavljam da će sutra drugi dio,nemam pojma
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji