Btw.vagala sam se danas,otislo 6 kg samo,moje standardno,uvik mi na porodu ode minimalno sta moze 😜
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Mia iskrene cestitke! 😘😘😘😘
Svim slavljenicima isto tako zelim sve najbolje 😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mia, cestitke i brz oporavak😘😍 svaka čast na brzom porodu.. citam i oci mi se zasuze.. a muž me gleda i kaže jel se to netko porodio pa te lupili hormoni 😂
Bojana preslatke ste i malecka je ista ti 😉
Mi bilo na pregledu u petak, Nije radio uzv, a bas me zanimalo da li se beba okrenula.. laže nebitno još, može se do 36 tjedna još puno puta okrenuti.. cerviks betonaza.. kako dr vole reci 😂
Tko nam je sljedeći za box? jami, Bojana, Tinchyca i
Kod tebe se lagano približava 😁
Svim slavljenicima velikim i malim sretan rodjendan 😊🤗💕💓🎉🎊🎁🎈
Mladenka ista kolica sam kupila, povoljna i nadam se dobra bar po iskustvima drugih 😁😍
Pharma cestitke za ulazak u 37... 🎉😍
@Rubia Meni su kolica,otkrice..jedva cekam,da,se vozamo Filip i ja 😄😄😄😄 malo mi je konstrukcija teska jer sam niska ali su mi prelijepa...i super su mi svi dodaci koje dobijes uz njih.. 👶👶👶👶
Mia, cestitke i brz oporavak😘😍 svaka čast na brzom porodu.. citam i oci mi se zasuze.. a muž me gleda i kaže jel se to netko porodio pa te lupili hormoni 😂
Bojana preslatke ste i malecka je ista ti 😉
Mi bilo na pregledu u petak, Nije radio uzv, a bas me zanimalo da li se beba okrenula.. laže nebitno još, može se do 36 tjedna još puno puta okrenuti.. cerviks betonaza.. kako dr vole reci 😂
Tko nam je sljedeći za box? jami, Bojana, Tinchyca i
Kod tebe se lagano približava 😁
Svim slavljenicima velikim i malim sretan rodjendan 😊🤗💕💓🎉🎊🎁🎈
Ima ih Jama Majda Bojana 😉 meni se još ne žuri nekih 2 tjedna 😋
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sinoc mi je nadoslo mliko.U rodilistu je isao samo kolostrum pa su mi je dohranjivali jer joj je bilo malo,a prava je izjelica.A sad ona ne moze izvuc koliko toga ima,obe su mi dojke nabrekle i bole ajme,nemam sta drugo nego malo izdojit da si olaksam,jel da?
Da da Confused izdajat da ti se ne upale. Izdojiš taman da može primit.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Takoder prijavljujem ispadanje sluznog cepa, bar mislim da je to to, malo mi je cudne boje (zuto-zelena ali prozirna boja) i stalno piskim, nekad moram trcati do wc-a jer jedva mogu kontrolirati. Moram to sutra reci u TA da nije neka upala. Neka vas prije mene, meni se ne zuri, ali bi voljela prije termina. Moram prvo obaviti razgovor sama sa sobom jer me uzasno strah 😖
04.07. Matija 💜
Netko je objavio sliku kolica, imam i ja slicna, i skroz sam zadovoljna. Samo mi je malo konstrukcija teska, ali to je do moje kondicije 😂
04.07. Matija 💜
Kako su se vaše bebe micale u 36 tj...ja ne znam kako je inače ali ovaj moj je stalno budan,udara,ne znam ni sama kako da ga malo smirim
Imam osjećaj ko da će prije van
Sortiraj odgovore
Najstariji