Confused cestitam od srca! Malena je preslatka! Uzivajte sada sve je super proslo!
Cure sretno na pregledima i mjerenjima!
Confused - čestitke na preslatkoj djevojčici! Što brži oporavak i izlazak
Confused, cestitam na maloj princezici, divna je😍 a za porod, mislim da bi svaka od nas potpisala da tako sve prodje, bravo:)
Ma kako jutro divno kreće s ovako puno pozitivnih vibri! Jos jednom Confused čestitke i želim ti što brži oporavak💓💓💓 Ostale cure želim vam uredne i dobre preglede, sretno!!!!
Ja spavala jedno 3 sata 😀 A sada kod frizera sređujem se u potpunosti. Jedna od završnih priprema za bebu 😀 Da i mama liči na nešto 😀😀😀😀 Puse svima i očekujem dobre vijesti s pregleda😘😘😘😘😘😘😘
Confused iskrene čestitke, bebica je premedena
Budi ponosna na sebe što si to tako odlično odradila i na nju , čuvaj ju i divi se svom malom prekrasnom smotuljku sreće.
Info iz TA.Mia je divna baš mi je drago da smo se srele barem ovako na kratko.
Em lijepa em slatka em full draga.
Ja na 4 cm bez kontrakcija.žnukdila mi indukciju sutra ja sam za sad odbila.
U subotu opet kontrola ako ne krene samo 😊.
Ljubim vas sve
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Confused čestitam i ovdje na maloj srećici 😍😍❤️❤️ stvarno divan kratak porod. Sad uživajte svi skupa 😘
I sretno svima na pregledima 😘😘 čekamo sljedeću 😁🍿🍿
Mi obavili odmah ujutro Vitapur, išli po madrac, posteljinu, poplončić 😁 i vrijede normalno popusti od DM-a
Jutro! 😀
Confused cestitam od srca na tvojoj prekrasnoj princezi! 💟 zelim ti brzi oporavak.
Cim vidim tako slikice pa ja jedva cekam svoju 🤗
Sretno svima na pregledu danas.
Ivy drzim fige da uskoro samo krene 😘
Ja slabo spavala iako je van fino tako svjeze, al ubija me ta stidna kost. Ne smijem ju ni taknut, imam osjecaj kao da je pukla 😥
All of God’s grace in one tiny face 💟
Ivy - pa i ti bi nam mogla kao Confused, brzo i neprimjetno 😃 Sad cekamo i Miu da nam se javi. 😃
Mina - bas mi je zao kaj te tak muci, mene isto jako boli, evo i keksic sinoc bio skoro nemoguc, kao da se razdvajam 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji