Hej cure,oprostite na nejavljanju al nikako nisam stigla,eto sad sama s malim,m na poslu a mi se hranimo i spavamo . Sve je ok ,pročitat ću vas ubrzo,nadam se da ste sve ok 😘 .
😍,Eto moj mali div bio na pregledu danas,imao je malo žutice al u granicama,povlači se.
Confused moja sucut!
Natar i Rubia izgledate mrak! Proudy vrhunski za nakon poroda!
Ja se kuham.. ne znam vise sto bi sa sobom od ove sparine.
Hej cure,oprostite na nejavljanju al nikako nisam stigla,eto sad sama s malim,m na poslu a mi se hranimo i spavamo . Sve je ok ,pročitat ću vas ubrzo,nadam se da ste sve ok 😘 .
😍,Eto moj mali div bio na pregledu danas,imao je malo žutice al u granicama,povlači se.
,dobio je na težini još 😂🙈. Ljubim vas sve,falite mi,javim se opet ubrzo😘😘
Jao što sam sladak.Pravi dečko več. 😍😍
Proud- ženo pa ti kao da nisi ni rodila začas će i taj trbuščić nestati
Confused- moje saučešće
💖 Nikol -12.08.2018💖
Proudy,predivni ste😍😍,a buša..nemam riječi,ko da je nije ni bilo...mene pitali danas da kaj sam odmah iza prve bebice opet trudna ostala😲...buša ko da je još dvoje unutra 🙈
Ajme Ena koji bobončić slatki 😍😍😍😍. Prediva je majčice. Neka on samo raste 😊.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Confused moja sucut.
Proudy 😲 odlicno izgledas! 😘
Natar 😍😍😍 prekrasni vas troje!
Ena, mali je sladak ko med..pravi deckic 😍
A za ovo sto su te komentirali, stvarno bezveze, ljudi prije kazu nego sto promisle 😡
All of God’s grace in one tiny face 💟
Confused - iskrena sucut! ☹
Produy - ti si bomba 😎
Ena - malac je sve 💖 a ove duzebriznike po kratkom postupku! 😠
Franova - drz'se! 😘
Curke i trbuscici - k'o bomboncici! 🍦
Ja sam oprala cijelu kuhinju i napunila je stvarima, nisam ni bila svjesna koliko toga imamo 😂 Sad sam zalegla i skuhala si kavicu i cekam jos pol sata pa po stariju u vrtic.
Pravi mali div,predivan je 😘❤
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji