Jutro 😁
Mladamamica, cestitam ti! Tezak put si prosla, al najvaznije da ste oboje dobro… oporavit ces se, sad lijepo uzivajte 😁
Mene je iskreno toga najvise strah, da nas ne maltretiraju 10 sati pa onda carski. Nadam se da budu sve izmjerili dobro prije poroda (uske kosti zdjelice) i ako bude na knap da me nece maltretirati. Znam da je oporavak od carskog tezi, al samo da mi malca ne maltretiraju.
Franova, bas mi te zao…. kolko bi trebalo da rana zaraste?
ma dabe ti i mjere kukove zdjelicu i npr fulaju velicinu bebe ma ko bi njih razumio vise...kak bude bitno da bebe budu zive i zdrsve...
a za moju ranu nemam pojma jer imam gazu kao dren u njoj pa se ni ne moze zatvoriti...sutrs trebam opet na previjanje pa cu vidjeti...mada sve si lomim povaditi to i samo jodom obrisati ranu i zaljepiti sterilnu gazu...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mladamamica čestitam na malenom mišeku. Želim ti brzi oporavak i uživajte u svakom trenutku.❤️

💖 Nikol -12.08.2018💖
Mladamamica1911 čestitke i ovdje i svaka čast za hrabrost 😘😘💙💙 sad pomalo oporavak, ništa ne forsirat i uživaj u svom malom velikom princu 💙
Kod nas je cijelu noć padalo, grmilo i sijevalo i baš je bilo lijepo spavat. Mene razbudila akcija s mužem 😋 i sad kavica i idemo do Italije 😁
Jutro! Mladamamica cestitam od 💙 nadam se da ces se brzo oporaviti.
Procitala sam od jucer sve, al nista nisam zapamtila 😆 samo prekrasne trbuscice u prugastim haljinama.
I Eninog princa malog slatkog 😍😍😍
Franova zao mi je sto te toliko muci rana, drzim fige da uskoro prođe 😘
Uzivajte danas, kod nas u Sesvetama malo sinoc kao grmilo i krenulo padat i to je to. Prosao oblak dalje..sad evo vec sunce pici 🌞

All of God’s grace in one tiny face 💟
Mladamamica svaka ti čast, čestitam na hrabrosti i maloj srećici. Želim ti brz oporavak. 💙💪
Kod nas na Knežiji od kiše ništa, samo je puhalo i sijevalo, tu i tamo zagrmilo, ali je bilo ugodno za spavanje.
Želim svima ugodan vikend sa što manje tegoba!

Mladamamice cestitke i od nas!
Ti si zeno onda prosla skoro 2 poroda! Vjerujem ti da nisi bas sve odma zaboravila, ali sad ce svaki trenutak i dan biti ljepsi jedan od drugog!
Kada i ako budete raspolozeni za slikanje okacite nam se 😊
Franova misa mu i tvoje patnje! Valjda te nakon previjanja necd vise toliko bolit, al mozda bolje da se ne zezas sama s tom ranom. Nedaj Boze da ti se sta zagnoji i slicno pa tek onda belaja!!
Kud ces ti s velikim malcem kad mali krene? Jesu ti tvoji blizu?
Cokica bome lijepo budjenje 🙈😉

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
E Proud jucer spomenila slike nakon poroda.. Mislim da cemo sve ovako 😂😂😂

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Mladamamica cestitam od srca na smotuljku 🤗 i svaka cast za izdrzljivost na tako teskom porodu 💪bitno da ste vas 2 dobro i da se sad grlite i mazite, a bol ce s vremenom proc 😊

Ljubav se zove imenom tvojim 💗
Barbara 😂😂😂😂
E, a di nam je update tablice? Sad već imamo ljetnih bebica 😁
Steta sto klokanica nema ko face da prikvacimo tablicu na 1.stranicu i uvijek je vidljiva!
Franova, grdo si prosla, nek samo cim prije zaraste i da nema vise boli 😞 da, najvaznije mi je da bude mali dobro jer dok citam sto se sve događa kad forsiraju prirodno, a nejde 🤤🤤🤤😲
Cokica, lijepo buđenje 😁😁 mi ne znamo za to 8 tjedana 😁😎 budemo ucili isponova 🤣🤣🤣
Barbara, dobra slika 🤣🤣 tak nekak i bude 😂

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji