Mladamamica čestitam,tezak put si prosla,ali vrijedilo je,sad uživajte i upoznajte jedno drugo🎉😊🤗💙
Mladamamica čestitam!!!🎉🎉❤️❤️❤️🎉🎉
Neka te sjećanje na teške trenutke samo podsjete koliko si bila hrabra i da sve možeš, a sada ti želim sto brzi oporavak i uživanciju s najvećom ljubavi! Puse svima😘😘😘
Mladamamice CESTITAM na bebici i na hrabrosti... sad uzivaj 💙
Ena tvoj djecak je 😍😍😍 kako je prosla prva noc kuci?
cure kod mene od sinoc jaka kisa be prestaje,a grmljavinu da ne spominjem ovako sta dugo nije bilo i da toliko traje...cak je i klinac budan od 5 nemos spavati od buke...
mene ova trtica boli dode mi ds si sve poskidam to smeta mi i svrbi i uzas...i da nocas me lovili neki menstrualni bolovi aaaaaa pa sts nije rano sasrala sam se 😯 nisam jos psihicki spremna 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro 😁
Mladamamica, cestitam ti! Tezak put si prosla, al najvaznije da ste oboje dobro... oporavit ces se, sad lijepo uzivajte 😁
Mene je iskreno toga najvise strah, da nas ne maltretiraju 10 sati pa onda carski. Nadam se da budu sve izmjerili dobro prije poroda (uske kosti zdjelice) i ako bude na knap da me nece maltretirati. Znam da je oporavak od carskog tezi, al samo da mi malca ne maltretiraju.
Franova, bas mi te zao.... kolko bi trebalo da rana zaraste?
26.8. Ivan 💙💙
Jutro cure!
Mladamamica čestitam na malom misicu! 😊💙☺️
Cure su sve napisale, od mene još jednom čestitke na zaista velikoj hrabrosti, želim ti da se brzo oporavis i uživajte u svakom trenutku! ❤️
Jutro 😁
Mladamamica, cestitam ti! Tezak put si prosla, al najvaznije da ste oboje dobro… oporavit ces se, sad lijepo uzivajte 😁
Mene je iskreno toga najvise strah, da nas ne maltretiraju 10 sati pa onda carski. Nadam se da budu sve izmjerili dobro prije poroda (uske kosti zdjelice) i ako bude na knap da me nece maltretirati. Znam da je oporavak od carskog tezi, al samo da mi malca ne maltretiraju.
Franova, bas mi te zao…. kolko bi trebalo da rana zaraste?
ma dabe ti i mjere kukove zdjelicu i npr fulaju velicinu bebe ma ko bi njih razumio vise...kak bude bitno da bebe budu zive i zdrsve...
a za moju ranu nemam pojma jer imam gazu kao dren u njoj pa se ni ne moze zatvoriti...sutrs trebam opet na previjanje pa cu vidjeti...mada sve si lomim povaditi to i samo jodom obrisati ranu i zaljepiti sterilnu gazu...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mladamamica čestitam na malenom mišeku. Želim ti brzi oporavak i uživajte u svakom trenutku.❤️
💖 Nikol -12.08.2018💖
Mladamamica1911 čestitke i ovdje i svaka čast za hrabrost 😘😘💙💙 sad pomalo oporavak, ništa ne forsirat i uživaj u svom malom velikom princu 💙
Kod nas je cijelu noć padalo, grmilo i sijevalo i baš je bilo lijepo spavat. Mene razbudila akcija s mužem 😋 i sad kavica i idemo do Italije 😁
Jutro! Mladamamica cestitam od 💙 nadam se da ces se brzo oporaviti.
Procitala sam od jucer sve, al nista nisam zapamtila 😆 samo prekrasne trbuscice u prugastim haljinama.
I Eninog princa malog slatkog 😍😍😍
Franova zao mi je sto te toliko muci rana, drzim fige da uskoro prođe 😘
Uzivajte danas, kod nas u Sesvetama malo sinoc kao grmilo i krenulo padat i to je to. Prosao oblak dalje..sad evo vec sunce pici 🌞
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji