Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    09. Lipanj 2018. 07:29

Cestitam ❤️ I sve razumijem , meni je od svega kateter najgora stvar 😶

• mandrina
    09. Lipanj 2018. 07:30

Bravo, Mladamamica, trebalo je to proć i uspjela si. Sad polako u oporavak i uživanciju sa malcem

nivami
    09. Lipanj 2018. 07:39

Mladamamica cestitam na malenom dječaku, za kojeg je vrijedilo to sve proc, zao mi je sto si se namucila Al to je bol koja najbrže prolazi 😘😘💐💐💐🤩🤩

nasdva
    09. Lipanj 2018. 07:44

Mladamamica čestitam! Žao mi je što su te toliko mučili, ali sve se dobro završilo. Sad si uzmi vremena za oporavak i pusti da te maze i paze, a ti uživaj Noom

ivymicek
    09. Lipanj 2018. 08:02

Mladamamica čestitam ti na malom Noiću i želim vam svu sreću svijeta!!! Moram ti priznati da si bila vrlo hrabra i da treba pod dripom izdržati. Normalno da si se na trenutke i gubila no sve si to izdržala. Držim fige za što brži oporavak. Uživaj sa malim sisaćem, samo hrabro naprijed!
    Budi ponosna jer mi jesmo 😘😘😘😘😘😘😘.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    09. Lipanj 2018. 08:09

Mladamamica čestitke na velikom dečku 💙💙 zao mi je sto si se toliko namučila,ali znaš da je za njega vrijedilo..sad samo polako, ti si mama lavica 😘 😘 uživajte zajedno,mazite se,a sve ostalo prepusti ljudima koji su oko tebe da pripomognu

bejb23
    09. Lipanj 2018. 08:11

Mladamamica1911

Evo curke oprostite al nisam jucer bila u stanju..
    Dakle nakon 11 sati trudova pod dripom koji su bili nemoram vam ni rec kakvi(s tim da sam dobila epiduralnu koja je upalila djelomicno,dakle nemogu rec ni da nije pomogla jer nesto je al daleko od toga da nije boljelo) smo stigli na 7cm i to je bilo to zadnja 2 sata su trudovi bili svakih minutu i bili su jaki tolko da sam se malo i gubila od njih ali nismo napredovali s otvaranjem i spustanjem u zdjelicu i u jednom trenu mi je predlozeno da posto je uredan ctg nastavimo cekat jos neko vrijeme i nadat se ili da odem na carski ..u tom trenu me uhvatils veliks panika i nervoza al sam nakom jos nekih 10 trudova pristala jer sam mislila da cu umrijet 😂 sestra i doktor koji su bili pored mene su bili super razumljivi s tin da sam plakala i vikala ..i tako su me uspavali opcom anestezijom i u 17 55 napokon stize moj princ tezak 3950gr i 52cm dug ..ja sam se probudila tj oni su me budili i rekli mi da je s Noom sve super i da je bio kod tate i mojih staraca koji su cekali i da ce me za par minuta kad mi izvade kateter od epiduralne i kad se razbudim posteno odvest na odjel i donjet ga …tako je i bilo misic mi je stigao oko pola 9 i spavao je samnom cjelu noc bio je jako dobar cicao je 3 puta vec ko mala piranja je kad se dohvati 😁 ne place uopce osim kad cuje cimera u sobi da urlice onda solidarno place i on 😁😁
    Mene rez boli necu lagat i necu vam rec da se sve to odma zaboravi jer cu to sanjat jos neko vrijeme ali vrijedno je sad kad je samnom i jos 100 puta bi prosla kroz sve to…al najvise me smeta kateter koji mora ostat do sutra ujutro 😱

Cestitam na malenom Noi. Tebi zelim brz oporavak 😘💙 Bas mi je zao da si se namucila ali tvoje zlato je sad uz tebe, zivo i zdravo a to je ono najbitnije.  😘

💗Baby E💗

• Maja82
    09. Lipanj 2018. 08:28

Mladamamica cestitam na velikom decku! Bravo vas dvoje, sve ste prosli, gotovo je i sada mazenje i pazenje! Uzivaj u svom malom ❤

Majda23
    09. Lipanj 2018. 08:38

Ena beba 😍😍😍😍
    Mladamamica cestitam 🎉🎉 nek je sve dobro proslo, brz oporavak i sad uzivaj s bebicom 😘😘😘😘

04.07. Matija 💜

franovamamita
    09. Lipanj 2018. 08:41

mladamamica od srca ti cestitam na snazi i hrabrosti, treba to sve i izdrzsti,ali stigao je napokon tvoj princ i uzivajte mazite se,pusa za velikog decka 😙❤❤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.