Kakva depresija crna... Osjecala sam se ko milijun dolara jer sam sve izgurala i sve je dobro zavrsilo. I samo sam buljila u tu malu glavicu i liceko, u to malo savrsenstvo ❤️❤️❤️
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mene je deprimirala bolnica, plakala sam 3 dana tamo, kad sam dosla doma, preporodila sam se.
Malo mi je bilo cudno gledati taj ispuhani prazni trbuh, nesto mi je nedostajalo, ali sam se osjecala kao junakinja, jer sam sve to odradila i drzim svoj smotuljak srece u rukama! 😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sretno Ena 😘😘❤️ stiže nam Mihael ❤️
Romana, samo pozitiva, već si daleko dogurala, još malo i sve će biti gotovo 😘❤️
Pa bas to, imam osjecaj da kad taj mali smotuljak primis u ruke nema vece srece. Samo kad to zamislim, obuzme me takav mir😍 iako mi koje jos to nismo dozivjele mislim da nismo ni svjesne kolika je to sreca dok ne osjetimo❤
jutro ili dan
jedva gledam nemam pojma ni kad sam zaspala,bilo mi zao uopce potrositi zadnje sate na san...danas navecer opet odlazi dragi pa zato...😦
ja i klinac sad doruckovali,tmurno je neko vrjjeme pa mi se i neda nista...
romana svasta je tebe bome snaslo ali ti hrabro gazis to sve i ja vjerujem da cete doci do termina i bit ce sve savrseno u redu😙
ena ooooo znaci stize nam napokon mihael neka neka...ti setaj kreci se da si pomognes da se jos otvoris...samo opusteno uz tebe smo 😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jaaaaao ENA sretnoooo ❤❤❤❤❤❤❤
Ja sam nekih sat vremena jos ujutro imala bolove al ne u istim razmacima i ne pravilne i onda sam zadrijemala evo sad sam ustala doruckovala i smirilo se...mislim malo mi je neudobno al ne boli 😁
Nema mjesta na odjelu ,čekam u boravku da se oslobodi🤣🤣,svisnut ću od dosade...
Ma Ena hajde bude sad to.. možda kad te zaprime, mozak se opusti i porod krene onak školski. Naskačeš se na lopti i uz uže i pravac rađaona. Koji tisak i evo Mihaela.. evo ja bum tak mantrala.. mislim možeš probati i malo ovog plina čisto da nam veliš kak je to 😂... Ak je dobro se predomislim pa odem i ja na Bračak 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji