Ma Ena hajde bude sad to.. možda kad te zaprime, mozak se opusti i porod krene onak školski. Naskačeš se na lopti i uz uže i pravac rađaona. Koji tisak i evo Mihaela.. evo ja bum tak mantrala.. mislim možeš probati i malo ovog plina čisto da nam veliš kak je to 😂… Ak je dobro se predomislim pa odem i ja na Bračak 😂
😂😂🤣🤣😘😘🤗🤗Thanks
Ena cucnjeve probaj il tak nes izvodit skratis dosadu a i otvoris se garant 😁
Honey čestitke 😘😘❤️❤️
Ena ajmoooo ❤️ čim te smjeste primi se ti onih stepenica ispred odjela 😁😁 u sobi ti bude ionak vruće i dosadno 😉 želim ti da čim prije krene sve i da bude školski pa da čim prije držiš taj svoj smotuljak u rukama ☺️☺️
Romana samo hrabro..proći će brzo i ovih 5 tjedana ❤️🤞🤞
Enacucnjeve probaj il tak nes izvodit skratis dosadu a i otvoris se garant 😁
Nakon ovog ručnog širenja nebi baš😂😂,nemrem čučnuti🤣
Enaa ma too ajde malo su pogurali, sad je red na tebi😄 zelim ti sto laksi porod💪
Honey cestitam!😍😊
Romana joj svasta se izdogadalo, ali bude brzo proslo tih 5tj. I onda ste u cilju vec😄 nadam se da ce sad biti sve okej do kraja😊
Cure htjela sam pitat kak ste slagale robicu, po velicinama ono sve stvari vel 50/56 na jednu str, ostalo na drugu ili ste slagali svi bodici na jedno mjesto, sve majcice na drugi, pidzamice na trece... ne znam kaj ce mi bit prakticnije🤔 za sad imam robicu 50-68 pripremljeno
💙 A.L.
Ovo mi nekako zvuči jako bolno 😩😩
Bolno i kako,nacin,ufff..ja sam po veličini,svaka ladica jedna,bodiji,majcice,hlacice,haljine,kapice,carapice pa kako ce rasti samo micem
Ma izdrži se😁..doktor je super,a i lakše je jer je zgodan je i mlad 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji