Jaaaaao ENA sretnoooo ❤❤❤❤❤❤❤
Ja sam nekih sat vremena jos ujutro imala bolove al ne u istim razmacima i ne pravilne i onda sam zadrijemala evo sad sam ustala doruckovala i smirilo se...mislim malo mi je neudobno al ne boli 😁

Nema mjesta na odjelu ,čekam u boravku da se oslobodi🤣🤣,svisnut ću od dosade...
Ma Ena hajde bude sad to.. možda kad te zaprime, mozak se opusti i porod krene onak školski. Naskačeš se na lopti i uz uže i pravac rađaona. Koji tisak i evo Mihaela.. evo ja bum tak mantrala.. mislim možeš probati i malo ovog plina čisto da nam veliš kak je to 😂... Ak je dobro se predomislim pa odem i ja na Bračak 😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ma Ena hajde bude sad to.. možda kad te zaprime, mozak se opusti i porod krene onak školski. Naskačeš se na lopti i uz uže i pravac rađaona. Koji tisak i evo Mihaela.. evo ja bum tak mantrala.. mislim možeš probati i malo ovog plina čisto da nam veliš kak je to 😂… Ak je dobro se predomislim pa odem i ja na Bračak 😂
😂😂🤣🤣😘😘🤗🤗Thanks
Ena cucnjeve probaj il tak nes izvodit skratis dosadu a i otvoris se garant 😁

Honey čestitke 😘😘❤️❤️
Ena ajmoooo ❤️ čim te smjeste primi se ti onih stepenica ispred odjela 😁😁 u sobi ti bude ionak vruće i dosadno 😉 želim ti da čim prije krene sve i da bude školski pa da čim prije držiš taj svoj smotuljak u rukama ☺️☺️
Romana samo hrabro..proći će brzo i ovih 5 tjedana ❤️🤞🤞

Enacucnjeve probaj il tak nes izvodit skratis dosadu a i otvoris se garant 😁
Nakon ovog ručnog širenja nebi baš😂😂,nemrem čučnuti🤣
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji