Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Lipanj 2018. 10:07

Evo vijesti,otvorili me ručno još za prst,idem na odjel,mogu danas ili sutra ,ovisi kad krene 😍😍,stiže Mihael brzo

ami25
    02. Lipanj 2018. 10:10

Jutro curee, sretno Ena na pregledu
    Honey čestitkeee!! Uživajte s bebicom
    Ja čekam kad će se kod nas nesto u grupi pokrenut al bebachi se nedaju svima zelim lijep daaan

💙Bartol💙

ami25
    02. Lipanj 2018. 10:14

Aaaaa Mihaellll  hrabro i opusteno Ena,🙏🙏🙏 za nasu prvu bebicu u grupi❤️❤️

💙Bartol💙

Romana33
    02. Lipanj 2018. 10:14

Dobro jutro😘. Evo opet se nisam javila vec skoro 2 mj. Neznam jel koja mozda vec rodila?😂 Ja imam i dalje poteskoca ali se borimo. Opet provela u bolnici 2 tj s strasnim bolovima , uzrokovanim s navodnom upalom mioma koji jos uvjek raste. Sad je 7x7. Trudovi su macji kasalj kako ovo bolilo. Mislili su da je mozda slijepo crijevo ali nije. 3 dana antibiotik u venu. Svakih par sati ketonal u venu. Uzas. Od tih bolova dobila i lazne trudove. Bila na tokolizi 4 dana. Sad dalje pijem tablete. Miom se smirio. Bolovi su samo dok se hocu saviti ili dignuti iz kreveta jer ga pritisce to, jer izbija na povrsinu koze. Nadam se da cu izgurati bar jos 5 tj.i onda sam na konju.. Sad sam doma i cekam. Ili  opet bol od mioma ili porod😂. Ali za 3 tj.imam guk profil opet pa me mozda zadrze do poroda posto imam i secer i visoki tlak. Onda cu biti 35 tj. Beba je vele dobro, cak i veca po uvz od zadnje menge.. sreca da je miom izvan maternice na vanjskoj stjenci pa beba ima mjesta a miom se sad bori za opstanak. Nisam jos sve pripremila za bebu zbog svega ovoga. Dr.tj.planiram nekud u soping po  kozmetiku za bebu i za sebe uloske. I nemam jos ni tetra peleni ni rucnika. To planiram u west gate da sve kupim u jednom soping centru. Malo sam se raspisala jer sam se morala malo "pojadati". 

• Maja82
    02. Lipanj 2018. 10:17

Sretno Ena! 

6xmama
    02. Lipanj 2018. 10:20

IIIIIhhhhaaaaaaj,ajmo Enči,koooonačnooooo …Evo Miheca uskoroooo!!!!Kolko si onda sad otvorena ?
    Romana,eto upravo mi utješno za pročitat  da nas ima još sa "čupavim" trudnoćama...bit će ok,vidi dokle si dogurala,još koji tjedan i sve 5.Kaj su ti rekli za taj miom?Oće ga rješavat odmah kod poroda ili?

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

natar
    02. Lipanj 2018. 10:29

Sretnooo Enaaaa!!! 💕💕💓💕💕😚😚 Cekamo Mihaela!! 😍😍
    Romana, mislim da zato i postoji grupa/tema/forum.. Da se ovdje fino izjadas, a mi smo tu da pruzimo podrsku i saljemo dobre vibrice💓💓💓. Drzi se, jos malo i na sigurnom ste i ti i beba. 😊😊

02. Lipanj 2018. 10:32

Hvala curke,a može on mene zezati još 2 dana i ne dati se van🤣🤣,sad sam 2 prsta otvorena..

02. Lipanj 2018. 10:36

Ena,  sretno i nadam se da si do veceras gotova! 😉😘
    Romana,  samo pozitivna biti,  vjeruj da radi! 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Mia789
    02. Lipanj 2018. 10:37

Ajmooo Ena, jos malo i bebolinac je s tobom❤❤❤ sto brzi i bezbolniji porod😍 
    Romana, super tjedne si vec sad dogurala, jos malo i na konju si, sve ce biti ok :)
    Cure koje ste vec rodile, kako ste se psihicki osjecale nakon poroda? Od raznih prica koje cujem, par puta sam cula da se zene osjecaju bas depresivno i zalosno i tako me toga strah😖 jeste li mogle to kontrolirati ili su hormoni radili svoje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.