Jutro, cure!
Sretno Ena i javi se!
Ja cim otvorila oko, ja reko da vidim mozda se koja odvazila, ali nista...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro cure evo mene je razbudila neka bol u trbuhu isla sam na wc al nisam nesto pametno obavila a i dalje me bolucka pa cemo vidit sta ce od toga bit 😂
Jutrooo moje lijepe klokanice😘
Opaaa mozda se i ovdje nesto pokrene 😍
💗Baby E💗
Dobro jutro klokani...
Ja prijavljujem samo jedno budenje, postoji mogućnost da sam se i naspavala 😂.
Ena neka Mihaela, možda mu se datum nije svidio, možda bude noćas. Ugl javi se odmah nakon pregleda. Barem ti nećw biti gužva 😊
Mladamamica ajde tebi držim fige da krene danas...
Idem kuhati kavicu i djeci doručak..
😘😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutroo, vidim da smo za sad još sve na broju i 2u1 😁 sad se onda mogu dignut kuhat kavicu pa na placu.
Jutro klokanice!🤗🤗
Kakvo je to stopanje? 😂 Sve nesto bi-ne bi, krece-ne krece, a mi nestrpljivo cekamo ljetne bebice 😍😍😍
Neka vas, doci ce bebice, drzite se! 😘😘 A nama koje jos izdaleka pratimo priustate pravi triler 😁😊
Jutro
Ena sretno danas
Sretno svima tko ulazi u novi tjedan
Ja sam nocas bolje spavala, evo odem popit kavu na plazu a djeca ce se kupati, tko zna Mozda i ja skupim hrabrosti
Jutro cure 😁
Znaci, mirna noc.... bebaci se nedaju 😁😁😍
Danas bi trebao pasti neki rostilj, al ja cu samo jesti, malo na lezaljku i u krevet! Ovi nek piju 🤣🤣🤣
26.8. Ivan 💙💙
Jutro lijepe klokanice ... nema nam još ljetnih bebica.. al polako se zahuktava pa je vidim zanimljivo i napetost raste
.
Sretno svima.. Ena, Proudy, mldamamica, Ivy... čitam vas i ubuđena sam kao da ja uskoro radjam
Mi smo za par na okruglih 30 tjedan pa stavim fotku..
Jutro cure! 😊🌞
Vidim neka nelosa noć iza nas, a išla sam skicnuti na proljetnice i Honey je rodila svoju Nicole 😍 Pa draga Honey od sveg srca čestitke tebi i muzu, bas ste to divno vas dvije odradile i sad se mazite i pazite i uživajte svi troje! ❤️
Cure ljetnice na pregledima i u finišu sretno danas 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji