Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    02. Lipanj 2018. 06:57

Jutro, cure! 
    Sretno Ena i javi se! 
    Ja cim otvorila oko, ja reko da vidim mozda se koja odvazila, ali nista... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamamica1911
    02. Lipanj 2018. 06:57

Jutro cure evo mene je razbudila neka bol u trbuhu isla sam na wc al nisam nesto pametno obavila a i dalje me bolucka pa cemo vidit sta ce od toga bit 😂

bejb23
    02. Lipanj 2018. 07:21

Jutrooo moje lijepe klokanice😘
    Opaaa mozda se i ovdje nesto pokrene 😍

💗Baby E💗

ivymicek
    02. Lipanj 2018. 07:35

Dobro jutro klokani...
    Ja prijavljujem samo jedno budenje, postoji mogućnost da sam se i naspavala 😂.
    Ena neka Mihaela, možda mu se datum nije svidio, možda bude noćas. Ugl javi se odmah nakon pregleda. Barem ti nećw biti gužva 😊
    Mladamamica ajde tebi držim fige da krene danas...
    Idem kuhati kavicu i djeci doručak..
    😘😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

02. Lipanj 2018. 08:10

Jutroo, vidim da smo za sad još sve na broju i 2u1 😁 sad se onda mogu dignut kuhat kavicu pa na placu. 

natar
    02. Lipanj 2018. 08:38

Jutro klokanice!🤗🤗
    Kakvo je to stopanje? 😂 Sve nesto bi-ne bi, krece-ne krece, a mi nestrpljivo cekamo ljetne bebice 😍😍😍
    Neka vas, doci ce bebice, drzite se! 😘😘 A nama koje jos izdaleka pratimo priustate pravi triler 😁😊 

nivami
    02. Lipanj 2018. 08:56

Jutro
    Ena sretno danas 
    Sretno svima tko ulazi u novi tjedan
    Ja sam nocas bolje spavala, evo odem popit kavu na plazu a djeca ce se kupati, tko zna Mozda i ja skupim hrabrosti 

Marijaa30
    02. Lipanj 2018. 09:20

Jutro cure 😁
    Znaci, mirna noc.... bebaci se nedaju 😁😁😍
    Danas bi trebao pasti neki rostilj, al ja cu samo jesti, malo na lezaljku i u krevet! Ovi nek piju 🤣🤣🤣

26.8. Ivan 💙💙

Noemi
    02. Lipanj 2018. 09:36

Jutro lijepe klokanice ... nema nam još ljetnih bebica.. al polako se zahuktava pa je vidim zanimljivo i napetost raste .
    Sretno svima.. Ena, Proudy, mldamamica, Ivy... čitam vas i ubuđena sam kao da ja uskoro radjam 
    Mi smo za par na okruglih 30 tjedan pa stavim fotku.. 

• NellaM
    02. Lipanj 2018. 10:00

Jutro cure! 😊🌞
    Vidim neka nelosa noć iza nas, a išla sam skicnuti na proljetnice i Honey je rodila svoju Nicole 😍 Pa draga Honey od sveg srca čestitke tebi i muzu, bas ste to divno vas dvije odradile i sad se mazite i pazite i uživajte svi troje! ❤️
    Cure ljetnice na pregledima i u finišu sretno danas 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.