Ja još mužu nisam ništa pripremila… Budem, bitmo da imam ideju što će bebo a ja ko me šljivi 😂 bude muž nešto izabrao 🤔🤔🤔 ili da možda nešto pripremim.
Ja sad kad god da kihnem se upiškim.😂😂😂
Jbt pa nisam za sebe pripremila niš😂🤣🤣,a dobro,bude šogorica kupila neku haljinicu 😂😂,ak me sutra ne ostave onda si bum sama išla neke kupiti😂
Ja još mužu nisam ništa pripremila… Budem, bitmo da imam ideju što će bebo a ja ko me šljivi 😂 bude muž nešto izabrao 🤔🤔🤔 ili da možda nešto pripremim.
Jbt pa nisam za sebe pripremila niš😂🤣🤣,a dobro,bude šogorica kupila neku haljinicu 😂😂,ak me sutra ne ostave onda si bum sama išla neke kupiti😂
Kaj je već dva dana prošlo??? Bome mi dani brzo prolaze 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Kaj je već dva dana prošlo??? Bome mi dani brzo prolaze 😂
Da da,jesu 2 dana😁
Laku noć.klokani.
Idem spavat jedva gledam.
Honey šaljem pozitivne vibrice 💕💕💕.
Ena javi ukoliko krene filmski scenarij.
Proud znamo da ti štopaš tak da niš od tebe 😝.
Meni je prevruće i već me dugo nitko nije pitao kaj sam još u komadu tak da ja ne mogu
Eto neću nikog prozivati ali ima onih kojima je i sluzni počeo ispadati i nekakvi kao menst bolovi i tak.
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cure, nadam se da ce nas ujutro docekat jedna bebuska 😁.
Noćka svima i ajmo više 🤞
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Evo da znate meni je ugodno poceo me san lovit tako da do sutra mislim da nece bit promjene 😁
Noc klokanice ❤
ja jos vani sjedim i uzivam...vama laku i mirnu noc zelim 😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro klokanice moje😀😍😘...plan mi nije uspio al nije do mene,Mihael se nije složio 😂😂. Franovamamita nadam se da nisi zaspala vani😊. Mladamamica ajmo ustajanje. Danas je dobar dan za roditi,kod nas se fino rashladili,bolje sad od jutra dok ne zagrije opet al nemam osjećaj da se moj sinko s tim slaže. U😀.ugodan vam dan,odoh piti kavicu pa vidjeti kaj će biti😊.
Sortiraj odgovore
Najstariji