Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Lipanj 2018. 20:18

ivymicek

Ja još mužu nisam ništa pripremila… Budem, bitmo da imam ideju što će bebo a ja ko me šljivi 😂 bude muž nešto izabrao 🤔🤔🤔 ili da možda nešto pripremim.
    Ja sad kad god da kihnem se upiškim.😂😂😂

Jbt pa nisam za sebe pripremila niš😂🤣🤣,a dobro,bude šogorica kupila neku haljinicu 😂😂,ak me sutra ne ostave onda si bum sama išla neke kupiti😂

ivymicek
    01. Lipanj 2018. 20:44

Ena31

ivymicek

Ja još mužu nisam ništa pripremila… Budem, bitmo da imam ideju što će bebo a ja ko me šljivi 😂 bude muž nešto izabrao 🤔🤔🤔 ili da možda nešto pripremim.

Jbt pa nisam za sebe pripremila niš😂🤣🤣,a dobro,bude šogorica kupila neku haljinicu 😂😂,ak me sutra ne ostave onda si bum sama išla neke kupiti😂

Kaj je već dva dana prošlo??? Bome mi dani brzo prolaze 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

01. Lipanj 2018. 20:47

ivymicek

Ena31

ivymicek

Kaj je već dva dana prošlo??? Bome mi dani brzo prolaze 😂

Da da,jesu 2 dana😁

mina04
    01. Lipanj 2018. 21:00

Honey draga sretno!! 🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟

ivymicek
    01. Lipanj 2018. 22:48

Laku noć.klokani.
    Idem spavat jedva gledam.
    Honey šaljem pozitivne vibrice 💕💕💕.
    Ena javi ukoliko krene filmski scenarij.
    Proud znamo da ti štopaš tak da niš od tebe  😝.
    Meni je prevruće i već me dugo nitko nije pitao kaj sam još u komadu tak da ja ne mogu
    Eto neću nikog prozivati ali ima onih kojima je i sluzni počeo ispadati i nekakvi kao menst bolovi i tak.
    Noćica 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    01. Lipanj 2018. 23:01

Cure, nadam se da ce nas ujutro docekat jedna bebuska 😁. 
    Noćka svima i ajmo više 🤞

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamamica1911
    01. Lipanj 2018. 23:41

Evo da znate meni je ugodno poceo me san lovit tako da do sutra mislim da nece bit promjene 😁 
    Noc klokanice ❤

franovamamita
    02. Lipanj 2018. 00:35

ja jos vani sjedim i uzivam...vama laku i mirnu noc zelim 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mamica1985
    02. Lipanj 2018. 06:17

Eto me budna od 5h, vidim da su sve terminuse jos mirne i doma 😁

02. Lipanj 2018. 06:33

Jutro klokanice moje😀😍😘...plan mi nije uspio al nije do mene,Mihael se nije složio 😂😂. Franovamamita nadam se da nisi zaspala vani😊. Mladamamica ajmo ustajanje. Danas je dobar dan za roditi,kod nas se fino rashladili,bolje sad od jutra dok ne zagrije opet al nemam osjećaj da se moj sinko s tim slaže. U😀.ugodan vam dan,odoh piti kavicu pa vidjeti kaj će biti😊.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.