Dobar tek 🤗🤗
Ma neka bebice uzivaju kad im je lijepo u trbuscicima ❤️❤️
Nego vi koje uskoro idete put bolnice 😂 , kako ste muzevima pripremili robicu za izlazak ? Ok ja se i dalje nadam decku stvarno , al sam mislila mozda u torbu onu za kolica spremit robicu , i tetru itd jer ne znam dal
Ce se on snac u komodi mojoj 😂😂

Dobar tek 🤗🤗
Ma neka bebice uzivaju kad im je lijepo u trbuscicima ❤️❤️
Nego vi koje uskoro idete put bolnice 😂 , kako ste muzevima pripremili robicu za izlazak ? Ok ja se i dalje nadam decku stvarno , al sam mislila mozda u torbu onu za kolica spremit robicu , i tetru itd jer ne znam dal
Ce se on snac u komodi mojoj 😂😂
U jednu vrećicu na krevetić sam mu stavila robicu za bebu,nemre fulati 😂
prebila se ko prasica eto nepomicno lezim 😂😂😂
o robici i gdje sta staviti jos ne razmisljam radovi mi u kuci nisam ni krevetic stavila 😤ak bude ranije i ne planirano sestra ce mi vjerojatno donjeti za bebu...ako cemo izdrzati do termina kontam isto tako staviti na krevetic pa ce se muzek snaci

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja sam spremila robicu za bebu u jednu vrecicu i za sebe u drugu, sve zajedno stavila u AS. Samo nju treba uzet, s tim da sam napisala na post it da mi ne zaboravi uzet tenisice da ne idem u slapama doma.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja nisam nista spremila, al bude on to bolje nego ja pripremio ❤ Franova nisi ok ja rucala srdelice i blitvu, sad bi mogla malo zamezit 😋 hvala cure svima 😘 Proudy muza na popravni 🤣

Ajmee hranaa 😍😍 a baš sam gladna
A Ena i Proud se ne daju, tj Mihael i Aleks. Čekaju da malo popusti vrućina, bolje im je sad u trbuščićima 😁
Honey sretno 😊
ProudMomy brzo ce to i kod tebe
Kod nas su sad 32 stupnja idem tren do ducana i vec sam preznojena

Kod mene pao pljusak i super je osvježilo,ali nikako da se i stan rashladi..ne bih se bunila da bar dan-dva ostane malo svježije

Kod mene pao pljusak i super je osvježilo,ali nikako da se i stan rashladi..ne bih se bunila da bar dan-dva ostane malo svježije
Upravo to,i kod mene isto😀,vani je baš svježe,al u stanu i dalje sparina...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji