Ja sam spremila robicu za bebu u jednu vrecicu i za sebe u drugu, sve zajedno stavila u AS. Samo nju treba uzet, s tim da sam napisala na post it da mi ne zaboravi uzet tenisice da ne idem u slapama doma.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja nisam nista spremila, al bude on to bolje nego ja pripremio ❤ Franova nisi ok ja rucala srdelice i blitvu, sad bi mogla malo zamezit 😋 hvala cure svima 😘 Proudy muza na popravni 🤣
Ajmee hranaa 😍😍 a baš sam gladna
A Ena i Proud se ne daju, tj Mihael i Aleks. Čekaju da malo popusti vrućina, bolje im je sad u trbuščićima 😁
Honey sretno 😊
ProudMomy brzo ce to i kod tebe
Kod nas su sad 32 stupnja idem tren do ducana i vec sam preznojena
Kod mene pao pljusak i super je osvježilo,ali nikako da se i stan rashladi..ne bih se bunila da bar dan-dva ostane malo svježije
Kod mene pao pljusak i super je osvježilo,ali nikako da se i stan rashladi..ne bih se bunila da bar dan-dva ostane malo svježije
Upravo to,i kod mene isto😀,vani je baš svježe,al u stanu i dalje sparina...
Ja baš gledam temperature unaprijed i nema temp ispod 20 najniže 6.6. ili 13.06. baš mi se ne rađa na plus 35.. jedino ako mogu izabrati noćnu šihtu 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja sam isto sve spremila u vrecicu sve i u autosjedalicu ugurala inace ce i to zaboravit 😂
Ja sam danas samo doruckovala oko 10 i sad sam napala doslovno sve...napravila pizzu i stavila pec a u ducanu sam kupila tolko slatkog da je to cudo...evo dok sam pizzu slozila sam pojela casicu pudinga i 2 one monte snack cokoladice,par salamica i maslina 😂😂😂
Nama danas na tečaju rekli za porod ne brinite,rađaonica je klimatizirana 😁😁 ali ona 3 dana ili dulje na odjelu,e tu se pripremite na vrućine 😩
Ja još mužu nisam ništa pripremila... Budem, bitmo da imam ideju što će bebo a ja ko me šljivi 😂 bude muž nešto izabrao 🤔🤔🤔 ili da možda nešto pripremim.
Ja sad kad god da kihnem se upiškim.😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji