Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Lipanj 2018. 18:58

Ja sam spremila robicu za bebu u jednu vrecicu i za sebe u drugu,  sve zajedno stavila u AS. Samo nju treba uzet,  s tim da sam napisala na post it da mi ne zaboravi uzet tenisice da ne idem u slapama doma.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    01. Lipanj 2018. 19:04

Ja nisam nista spremila, al bude on to bolje nego ja pripremio ❤ Franova nisi ok ja rucala srdelice i blitvu, sad bi mogla malo zamezit 😋 hvala cure svima 😘 Proudy muza na popravni 🤣

01. Lipanj 2018. 19:06

Ajmee hranaa 😍😍 a baš sam gladna
    A Ena i Proud se ne daju, tj Mihael i Aleks. Čekaju da malo popusti vrućina, bolje im je sad u trbuščićima 😁

nivami
    01. Lipanj 2018. 19:08

Honey sretno 😊
    ProudMomy brzo ce to i kod tebe 
    Kod nas su sad 32 stupnja idem tren do ducana i vec sam preznojena

pharmamma
    01. Lipanj 2018. 19:29

Kod mene pao pljusak i super je osvježilo,ali nikako da se i stan rashladi..ne bih se bunila da bar dan-dva ostane malo svježije  

01. Lipanj 2018. 19:31

pharmamma

Kod mene pao pljusak i super je osvježilo,ali nikako da se i stan rashladi..ne bih se bunila da bar dan-dva ostane malo svježije

Upravo to,i kod mene isto😀,vani je baš svježe,al u stanu i dalje sparina...

ivymicek
    01. Lipanj 2018. 19:43

Ja baš gledam temperature unaprijed i nema temp ispod 20 najniže 6.6. ili 13.06. baš mi se ne rađa na plus 35..  jedino ako mogu izabrati noćnu šihtu 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamamica1911
    01. Lipanj 2018. 19:48

Ja sam isto sve spremila u vrecicu sve i u autosjedalicu ugurala inace ce i to zaboravit  😂
    Ja sam danas samo doruckovala oko 10 i sad sam napala doslovno sve...napravila pizzu i stavila pec a u ducanu sam kupila tolko slatkog da je to cudo...evo dok sam pizzu slozila sam pojela casicu pudinga i 2 one monte snack cokoladice,par salamica i maslina 😂😂😂

pharmamma
    01. Lipanj 2018. 19:48

Nama danas na tečaju rekli za porod ne brinite,rađaonica je klimatizirana 😁😁 ali ona 3 dana ili dulje na odjelu,e tu se pripremite na vrućine 😩

ivymicek
    01. Lipanj 2018. 19:58

Ja još mužu nisam ništa pripremila... Budem, bitmo da  imam ideju što će bebo a ja ko me šljivi 😂 bude muž nešto izabrao 🤔🤔🤔 ili da možda nešto pripremim.
    Ja sad kad god da kihnem se upiškim.😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.