Ja mislim da ce opet neka druga prije ene i proud,njima se ne zuri☺
😂😂😘
dobar tek cure svargla,slanina,paradajz,majoneza,sir...cisto lagana vecerica hahahahaahha
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
dobar tek cure svargla,slanina,paradajz,majoneza,sir…cisto lagana vecerica hahahahaahha
Dakle neeeee. Gladna sam ko vuk i sada me ovako provociraš... Idem odmah u fridz, prefino izgleda... Njam...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
dobar tek cure svargla,slanina,paradajz,majoneza,sir…cisto lagana vecerica hahahahaahha
Njamiii😍😍😋😋,dobar tek draga
Ma Ena i Proud će nam na kraju isti dan 😁😁 sad samo samo da se dečki odluče za datum 😉😁
Mi pojeli pizzu i jagode,sad bi još trešnje mogla...ali franova i ovaj tvoj tanjur izgleda odlično 😁
Dobar tek 🤗🤗
Ma neka bebice uzivaju kad im je lijepo u trbuscicima ❤️❤️
Nego vi koje uskoro idete put bolnice 😂 , kako ste muzevima pripremili robicu za izlazak ? Ok ja se i dalje nadam decku stvarno , al sam mislila mozda u torbu onu za kolica spremit robicu , i tetru itd jer ne znam dal
Ce se on snac u komodi mojoj 😂😂
Dobar tek 🤗🤗
Ma neka bebice uzivaju kad im je lijepo u trbuscicima ❤️❤️
Nego vi koje uskoro idete put bolnice 😂 , kako ste muzevima pripremili robicu za izlazak ? Ok ja se i dalje nadam decku stvarno , al sam mislila mozda u torbu onu za kolica spremit robicu , i tetru itd jer ne znam dal
Ce se on snac u komodi mojoj 😂😂
U jednu vrećicu na krevetić sam mu stavila robicu za bebu,nemre fulati 😂
prebila se ko prasica eto nepomicno lezim 😂😂😂
o robici i gdje sta staviti jos ne razmisljam radovi mi u kuci nisam ni krevetic stavila 😤ak bude ranije i ne planirano sestra ce mi vjerojatno donjeti za bebu...ako cemo izdrzati do termina kontam isto tako staviti na krevetic pa ce se muzek snaci
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji