Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    01. Lipanj 2018. 17:05

Honey - sretno!!! Neka bude sve po skolski, brzo i da se ti i bebica mazite sto prije!!!

Mladamamica1911
    01. Lipanj 2018. 17:05

Honey

Mladamamica naravno da pratim 🤣😜 Hvala cure ❤ da i vama dodu vase cim prije zive i zdrave! Enared je 😘

U kojoj si faziii 😊😊😊

Marijaa30
    01. Lipanj 2018. 17:12

Ja obozavam ljeto, al ovo mi nebu tak super.
    Inace smo stalno na Dravi vikendom, doma bazen i more 😎😎😎 osim toga, haljina, japanke i spremna sam, a ne slojevita odjeca 😐 
    Honey, sretno 😍
    Mladamamica, ti samo javljaj sto ce se dalje događati 😊
    Ami, nema u Puli niceg? Pratim inace na face istramet pa u Istri, doduse oko Pazina, stalno pada... svekar mi je inace Istrijan, Cipri kraj Pazina, pa pratim jer svako ljeto idemo dole.

26.8. Ivan 💙💙

pharmamma
    01. Lipanj 2018. 17:13

Puno ste mi natipkane dok me nije bilo 😁😁 prekrasne ste mi sve redom,jedna bušica ljepša od druge 😍😍😍 a i ona robica je preslatka
    Sad nikako da dočekamo koja bebica će nam prva 😊😊 slatka iščekivanja ❤️ a sve vise klokanica u finalu 😁😁
    Ja opet provela dan na terenu, valjda će sve biti dobro na kontroli idući tjedan..da ne dobijem jezikovu juhu od dr na kraju 😕 planirala kupiti bebi još robice,ali na kraju nisam našla kaj sam tražila..i onda nemajka kupila sebi umjesto bebi 🙈😂
    Honey sretno 😘😘

01. Lipanj 2018. 17:15

Nista nisam procitala! Sorry!
    Sad sam dosla doma,  na kraju zavrsila na ctgu u radjaoni.
    Lezala dobrih sat i pol,  cekali da vide hoce li se ustalit trudovi,  ali nisu.
    Na kraju rekla doktorica da idem doma,  a ak se ustale dobrodosli natrag.
    Sam kaj ja to nista ne osjecam! 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• NellaM
    01. Lipanj 2018. 17:17

Znaci sva sam se naježila i Uzbuđena sve ko da ja idem rodit 😃😃😍 Honey sretno! 🤞🏻❤️
    Ljeto obožavam i more i sve sto ide s tim pa čak i vrućine 😂 Al ove godine nis od svega osim vrućina koje nisu vise bas obožavane 😆😂😂
    Franova ti si meni tako bas lijepa žena i predivna busica 🤗

ivymicek
    01. Lipanj 2018. 17:18

ProudMomy

Sad sam dosla doma, na kraju zavrsila na ctgu u radjaoni.
    Lezala dobrih sat i pol, cekali da vide hoce li se ustalit trudovi, ali nisu.
    Na kraju rekla doktorica da idem doma, a ak se ustale dobrodosli natrag.

Ajde neka si ti domeka. Reci mužu da nabacite akciju pa možda i krene 😂😂😂. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

01. Lipanj 2018. 17:18

Ništa nisam popamtila što sam pročitala osim da stižu bebiceee. Pa naravno kad je 1.6. 😁😁 Sretnooo

01. Lipanj 2018. 17:23

ProudMomy

Sad sam dosla doma, na kraju zavrsila na ctgu u radjaoni.
    Lezala dobrih sat i pol, cekali da vide hoce li se ustalit trudovi, ali nisu.
    Na kraju rekla doktorica da idem doma, a ak se ustale dobrodosli natrag.

Neka tebe doma😘,neće ni Aleks samo tako. Jesu bolni trudovi? 

mamica1985
    01. Lipanj 2018. 17:31

Ajmo Proud, cucnjevi i sex 😂😂😂
    Ena i Mladamamica, mogle bi i vi 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.