Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    01. Lipanj 2018. 16:02

Honey ako citas drzimo ti fige 😁😁😁
    Pahuljica pa druzit cemo se i u meduvremenu😊
    Mene curke fino drze neki bolovi sitni i pritisak i komadici cepa stižu samo puno manji nego onaj jucer😁

ivymicek
    01. Lipanj 2018. 16:03

Pahuljica

Franova, Ivy lijepe busice😄
    Mladamamica znam da fejs stalno oce da potvrdis broj moba, pa ne znam jesi to ikad ukucala, al mozda mozes prek toga…
    Jucer sam citala o onoj ogromnoj britanskoj obitelji s 20tero djece i jos je trudna mama s 21. i stalno govore da im je zadnje🤔🤣 tako da mamite ocekujem za koju god opet druzenje na klokanici haha

Muž je rekao da neće sada određeno vrijeme kupovati novi auto a u ovaj nam ne stanu 4 sjedalice tak da sumnjam da ću ja biti na trudnicama opet 😂.. ali mogu vas pratiti..btw hvala 😘😘
    Confused bome si pogodila.. 🎉🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    01. Lipanj 2018. 16:06

Mladamamica1911

Honey ako citas drzimo ti fige 😁😁😁
    Pahuljicapa druzit cemo se i u meduvremenu😊
    Mene curke fino drze neki bolovi sitni i pritisak i komadici cepa stižu samo puno manji nego onaj jucer😁

Ništa samo ti prati..  možda je ipak nešto počelo.. i naravno javljaj

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    01. Lipanj 2018. 16:08

Krenule lagano bebice 😍😍 mene danas panika pere jer sam na danasnji dan s malom zavrsila u bolnici i drugi dan hitan carski pa sam nostalgicna 🙄

bejb23
    01. Lipanj 2018. 16:14

Prekrasne ste Franova, Ivy iiii jos neka zgodna mamita je stavila sliku ali sam zaboravila koja 🙄 
    Mladamamice mozda se i kod tebe pokrene nesto 🤗 
    Jooooj cure jos malo pa i mi na reduuu 😍 Jeedva cekam 😊 

💗Baby E💗

01. Lipanj 2018. 16:15

Mladamamica jeeyyy,što vele curke prati i možda krene nešto samo,i ja pratim pa ništa 😂😂,ali pošto ja imam plan to je nešto drugo😂😂,šogorica šteka s ručkom danas,čekam te lignje... Ivymicek mini bus bu mužek kupili ili onaj turistički vlakić i laganini po Zaprešiću 😂😂😘😘. 
    Franovamamita ja volim ljeto al ovo ne😂😂 jer neidem na more😂

ivymicek
    01. Lipanj 2018. 16:33

Ena31

Mladamamica jeeyyy,što vele curke prati i možda krene nešto samo,i ja pratim pa ništa 😂😂,ali pošto ja imam plan to je nešto drugo😂😂,šogorica šteka s ručkom danas,čekam te lignje… Ivymicek mini bus bu mužek kupili ili onaj turistički vlakić i laganini po Zaprešiću 😂😂😘😘.

😂😂😂😂 Jedino ako nabavimo neke super felge 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

01. Lipanj 2018. 16:39

ivymicek

Ena31

Mladamamica jeeyyy,što vele curke prati i možda krene nešto samo,i ja pratim pa ništa 😂😂,ali pošto ja imam plan to je nešto drugo😂😂,šogorica šteka s ručkom danas,čekam te lignje… Ivymicek mini bus bu mužek kupili ili onaj turistički vlakić i laganini po Zaprešiću 😂😂😘😘.

Felge s tigrastim uzorkom 🤣

ivymicek
    01. Lipanj 2018. 16:51

Ena31

ivymicek

Ena31

Felge s tigrastim uzorkom 🤣

Ma to smo samo ja i curka muž je ovako jednostavan 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Honey
    01. Lipanj 2018. 17:04

Mladamamica naravno da pratim 🤣😜 Hvala cure ❤ da i vama dodu vase cim prije zive i zdrave! Ena red je 😘 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.