Honey ako citas drzimo ti fige 😁😁😁
Pahuljica pa druzit cemo se i u meduvremenu😊
Mene curke fino drze neki bolovi sitni i pritisak i komadici cepa stižu samo puno manji nego onaj jucer😁
Franova, Ivy lijepe busice😄
Mladamamica znam da fejs stalno oce da potvrdis broj moba, pa ne znam jesi to ikad ukucala, al mozda mozes prek toga…
Jucer sam citala o onoj ogromnoj britanskoj obitelji s 20tero djece i jos je trudna mama s 21. i stalno govore da im je zadnje🤔🤣 tako da mamite ocekujem za koju god opet druzenje na klokanici haha
Muž je rekao da neće sada određeno vrijeme kupovati novi auto a u ovaj nam ne stanu 4 sjedalice tak da sumnjam da ću ja biti na trudnicama opet 😂.. ali mogu vas pratiti..btw hvala 😘😘
Confused bome si pogodila.. 🎉🎉
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Honey ako citas drzimo ti fige 😁😁😁
Pahuljicapa druzit cemo se i u meduvremenu😊
Mene curke fino drze neki bolovi sitni i pritisak i komadici cepa stižu samo puno manji nego onaj jucer😁
Ništa samo ti prati.. možda je ipak nešto počelo.. i naravno javljaj
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Krenule lagano bebice 😍😍 mene danas panika pere jer sam na danasnji dan s malom zavrsila u bolnici i drugi dan hitan carski pa sam nostalgicna 🙄
Prekrasne ste Franova, Ivy iiii jos neka zgodna mamita je stavila sliku ali sam zaboravila koja 🙄
Mladamamice mozda se i kod tebe pokrene nesto 🤗
Jooooj cure jos malo pa i mi na reduuu 😍 Jeedva cekam 😊
💗Baby E💗
Mladamamica jeeyyy,što vele curke prati i možda krene nešto samo,i ja pratim pa ništa 😂😂,ali pošto ja imam plan to je nešto drugo😂😂,šogorica šteka s ručkom danas,čekam te lignje... Ivymicek mini bus bu mužek kupili ili onaj turistički vlakić i laganini po Zaprešiću 😂😂😘😘.
Franovamamita ja volim ljeto al ovo ne😂😂 jer neidem na more😂
Mladamamica jeeyyy,što vele curke prati i možda krene nešto samo,i ja pratim pa ništa 😂😂,ali pošto ja imam plan to je nešto drugo😂😂,šogorica šteka s ručkom danas,čekam te lignje… Ivymicek mini bus bu mužek kupili ili onaj turistički vlakić i laganini po Zaprešiću 😂😂😘😘.
😂😂😂😂 Jedino ako nabavimo neke super felge 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mladamamica jeeyyy,što vele curke prati i možda krene nešto samo,i ja pratim pa ništa 😂😂,ali pošto ja imam plan to je nešto drugo😂😂,šogorica šteka s ručkom danas,čekam te lignje… Ivymicek mini bus bu mužek kupili ili onaj turistički vlakić i laganini po Zaprešiću 😂😂😘😘.
Felge s tigrastim uzorkom 🤣
Felge s tigrastim uzorkom 🤣
Ma to smo samo ja i curka muž je ovako jednostavan 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mladamamica naravno da pratim 🤣😜 Hvala cure ❤ da i vama dodu vase cim prije zive i zdrave! Ena red je 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji