I ovaj mali i dalje kopa dolje, to je on iskopal da ga jebes 😂😂😂😂
Dečec hoće van ,vidiš kak vrijedno kopa dan i noć😂
I ovaj mali i dalje kopa dolje, to je on iskopal da ga jebes 😂😂😂😂
Lepo sam ti rekla da si čovek puta kopa

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Proud, znaci dan D kuca na vrata🙈 kad smo vec kod sluznog cepa, kad ispadne ne treba ici odmah u bolnicu?
Ja sam danas bas neke dobre volje, isla s muzem kupiti ergobaby, nadam se da ce se bebica voljeti nosati u njemu :)

Proud, znaci dan D kuca na vrata🙈 kad smo vec kod sluznog cepa, kad ispadne ne treba ici odmah u bolnicu?
Ja sam danas bas neke dobre volje, isla s muzem kupiti ergobaby, nadam se da ce se bebica voljeti nosati u njemu :)
Ma jok, mozes dobit trudove za koji sat, a mozes i za koji tjedan. Moze ti danima ispadat po malo, a moze i odjednom. Kazem meni je s Maksom poceo ispadat u 38tj nakon pregleda, ispadao je tjedan dana i rodila sam 10 dana nakon sto je skroz ispao. Tak da nije to indikacija za bolnicu.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proud i sad si u 38. tj. Znači može biti kroz 10 dana 😊
Nama je baš veselo.. muž išao neku struju premještat u garaži i zbušio bušilicom cijev za vodu 🙈 tak da sad tražimo dežurnog vodoinstalatera..

💙30.06.2018 💙 Noa💙
meni sluzni ispao u 38tt rodila nakon 15dana
ajooooj tinchy veselo vam je uh

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
E to Franova, takve primjere volim cut, ne zuri se meni 😂😂😂😂.
Ja sljedeci tjedan cistim pa da je ne znam kaj 😁
Tinchy jeste nasli koga? Koma mi je kad se tak nest desi vikendom.
Tak sam ja bila jednom neki bolonjez nacila u wc skoljku, u nedjelju ujutro. I naravno da se bas tada zastopalo! Muko moja, to sve curi van, ja skupljam, Mladen zove redom. Horor! 😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni je tako tezak dan,samo lezim,istusirala se i natrag,kao da snage nemam😩
Meni je tako tezak dan,samo lezim,istusirala se i natrag,kao da snage nemam😩
Je,pritisak je a nikako da pljusne kiša da malo olakša,kod mene je malo grmilo i sad opet sunce al baš težak dan
Je našli smo, od brata kum je vodoinstalater pa je došao i sad to popravljaju. Srećom nije glavna cijev pa mi ostala voda u kuhinji. Tamam sam u procesu rađenja ledenog neba 😋

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji