Proud i sad si u 38. tj. Znači može biti kroz 10 dana 😊
Nama je baš veselo.. muž išao neku struju premještat u garaži i zbušio bušilicom cijev za vodu 🙈 tak da sad tražimo dežurnog vodoinstalatera..
💙30.06.2018 💙 Noa💙
meni sluzni ispao u 38tt rodila nakon 15dana
ajooooj tinchy veselo vam je uh
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
E to Franova, takve primjere volim cut, ne zuri se meni 😂😂😂😂.
Ja sljedeci tjedan cistim pa da je ne znam kaj 😁
Tinchy jeste nasli koga? Koma mi je kad se tak nest desi vikendom.
Tak sam ja bila jednom neki bolonjez nacila u wc skoljku, u nedjelju ujutro. I naravno da se bas tada zastopalo! Muko moja, to sve curi van, ja skupljam, Mladen zove redom. Horor! 😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni je tako tezak dan,samo lezim,istusirala se i natrag,kao da snage nemam😩
Meni je tako tezak dan,samo lezim,istusirala se i natrag,kao da snage nemam😩
Je,pritisak je a nikako da pljusne kiša da malo olakša,kod mene je malo grmilo i sad opet sunce al baš težak dan
Je našli smo, od brata kum je vodoinstalater pa je došao i sad to popravljaju. Srećom nije glavna cijev pa mi ostala voda u kuhinji. Tamam sam u procesu rađenja ledenog neba 😋
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ajooooj, Tynchice i ja bi k tebi,njamiiiii 😋😋😋
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ja sam evo na kraju prve trudnoce sa +14 i vec na +8 sam popucala ...al kazu da kod jako mladih mama gdje koza jos nije s godinama pogubila elasticnost strije dodu skoro uvijek i puno gore nego kod "starijih" trudnica🤔
Ovaj kolac mi tjera suze u oci..2 najdraza voca i to u kolacu 😍😍😍😍😍
Ja sam sanjala da sam rodila blizance ziva sam se preznojila dok se nisam probudila i skuzila da sam jos trudna i da je sve okej 😂
Mladamamica,vidiš to nisam znala za mlade mame,sad ću se s tim tješit ,da sam zato dobila tolke strije...ja sam svoju kćer rodila 2 dana prije 21.rođendana..
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mladamamica,vidiš to nisam znala za mlade mame,sad ću se s tim tješit,da sam zato dobila tolke strije…ja sam svoju kćer rodila 2 dana prije 21.rođendana..
Je je to je istina 😁
Ja cu svog sina sa 21 i po (ovo i po zvuci ko kad 5to godisnjaka pitas pa kaze 5 i pollll 😂)al kad vec mjesece spominjemo 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji