Čovjek si put radi da te ne muči previše kad krene
Moji su isto kopali po cervixu,ne znam koja je to fora...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mene svako jutro budi udarcima,danju,ali navecer ne staje,gledam brze i zestoke i poskakujem kaj mi unutra radi,sve si mislim kad ce se umoriti☺ makar sam donekle naviknula.tebi je proud pred termin sigurno jos zesce😁
Čovjek si put radi da te ne muči previše kad krene
Moji su isto kopali po cervixu,ne znam koja je to fora…
Maks mi to nije radio, al ovaj kopa li ga kopa 😂😂😂
Mene svako jutro budi udarcima,danju,ali navecer ne staje,gledam brze i zestoke i poskakujem kaj mi unutra radi,sve si mislim kad ce se umoriti☺ makar sam donekle naviknula.tebi je proud pred termin sigurno jos zesce😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
uuuuuu to pikanje mi je i prvi radio ovaj jako rijetko ali ono skroz cudan osjecaj i ne bas ugodan kao iglom ds te netko ubode...bilo me sramota ak se zateknem negdje medu ljudima pa se sva stresem 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Kuzim ja tebe o cemu ti,samo meni nije bas takav intezitet..bas kak kazu,svaka trudnoća različita,tak mi se kod tebe tvoje cine
Franova, to je meni danas na placu bilo, gore upire nogama, dolje bode! Uzas!
Kazem ti prodavaci su mi nudili da sjednem, kak sam izgledala 😂😂😂😂
J@m@ fakat mi jesu, nebo i zemlja razlika. 😁
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Izgurati ces jos malo pa ce te pikati uzivo,u duetu sa bracom😉
Ma jasno, sad je sama zavrsnica! A onda kad vam krenem kukat o cicama i ostalim blagodatima, pozeljet cete da sam jos malo duze bila trudna 😂😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Izgurati ces jos malo pa ce te pikati uzivo,u duetu sa bracom😉
Ma jasno, sad je sama zavrsnica! A onda kad vam krenem kukat o cicama i ostalim blagodatima, pozeljet cete da sam jos malo duze bila trudna 😂😂😂😂😂
Kukat ćemo skupa 😂😂😂.
I da to probijanje cerviksa mi je koma 😂😂😂. Ja baš poskočim kad me tak lupi 😂 a kad krenem puhat u dućanu samo me svi gledaju 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Di ste,pospanke,ajmo na noge lagane !Ja budna već od sedam,donijela si jest,kavu,čaj,pokopala po pici sa Utrogestanom i već sam u horizontali.Prvašić je već budan-gleda crtiće,ovaj sedmaš spava,malac spava.Najveći je noćas otišo u Gardaland sa školom...i eto,kaj buš spaval.
Kćer mi već od pol 7 šalje poruke,sprema se na posao(studira u Zadru,pa si je sad našla posel za prek vikenda) i odma samod uranka na svim poljima .Mužić dela ujutro-nažalost...
Ona jučer žgaravica me ubila...sve me teplo nekaj kak mi se kiselina dizala .Na kraju sam popila još jedan magnezij-znam da je i u tim antacidima magnezij-i onda sam zaspala,pa bit će da je pustilo
.
Proud,do kud je malac prekopal ?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji