Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    11. Svibanj 2018. 22:38

Čovjek si put radi da te ne muči previše kad krene 
    Moji su isto kopali po cervixu,ne znam koja je to fora...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mya
    11. Svibanj 2018. 22:46

Mene svako jutro budi udarcima,danju,ali navecer ne staje,gledam brze i zestoke i poskakujem kaj mi unutra radi,sve si mislim kad ce se umoriti☺ makar sam donekle naviknula.tebi je proud pred termin sigurno jos zesce😁

11. Svibanj 2018. 22:49

6xmama

Čovjek si put radi da te ne muči previše kad krene
    Moji su isto kopali po cervixu,ne znam koja je to fora…

Maks mi to nije radio,  al ovaj kopa li ga kopa 😂😂😂

J@m@

Mene svako jutro budi udarcima,danju,ali navecer ne staje,gledam brze i zestoke i poskakujem kaj mi unutra radi,sve si mislim kad ce se umoriti☺ makar sam donekle naviknula.tebi je proud pred termin sigurno jos zesce😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    11. Svibanj 2018. 22:55

uuuuuu to pikanje mi je i prvi radio ovaj jako rijetko ali ono skroz cudan osjecaj i ne bas ugodan kao iglom ds te netko ubode...bilo me sramota ak se zateknem negdje medu ljudima pa se sva stresem 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    11. Svibanj 2018. 22:58

Kuzim ja tebe o cemu ti,samo meni nije bas takav intezitet..bas kak kazu,svaka trudnoća različita,tak mi se kod tebe tvoje cine

11. Svibanj 2018. 23:02

Franova,  to je meni danas na placu bilo,  gore upire nogama,  dolje bode! Uzas!
    Kazem ti prodavaci su mi nudili da sjednem,  kak sam izgledala 😂😂😂😂
    J@m@ fakat mi jesu,  nebo i zemlja razlika. 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    11. Svibanj 2018. 23:11

Izgurati ces jos malo pa ce te pikati uzivo,u duetu sa bracom😉

11. Svibanj 2018. 23:19

J@m@

Ma jasno,  sad je sama zavrsnica! A onda kad vam krenem kukat o cicama i ostalim blagodatima,  pozeljet cete da sam jos malo duze bila trudna 😂😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    11. Svibanj 2018. 23:23

ProudMomy

J@m@

Ma jasno, sad je sama zavrsnica! A onda kad vam krenem kukat o cicama i ostalim blagodatima, pozeljet cete da sam jos malo duze bila trudna 😂😂😂😂😂

Kukat ćemo skupa 😂😂😂.
    I da to probijanje cerviksa mi je koma 😂😂😂. Ja baš poskočim kad me tak lupi 😂 a kad krenem puhat u dućanu samo me svi gledaju 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    12. Svibanj 2018. 07:54

Di ste,pospanke,ajmo na noge lagane !Ja budna već od sedam,donijela si jest,kavu,čaj,pokopala po pici sa Utrogestanom i već sam u horizontali.Prvašić je već budan-gleda crtiće,ovaj sedmaš spava,malac spava.Najveći  je noćas otišo u Gardaland sa školom...i eto,kaj buš spaval.
    Kćer mi već od pol 7 šalje poruke,sprema se na posao(studira u Zadru,pa si je sad našla posel za prek vikenda) i odma samod uranka na svim poljima .Mužić dela ujutro-nažalost...
    Ona jučer žgaravica me ubila...sve me teplo nekaj kak mi se kiselina dizala .Na kraju sam popila još jedan magnezij-znam da je i u tim antacidima magnezij-i onda sam zaspala,pa bit će da je pustilo .
    Proud,do kud je malac prekopal ?

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.