Ja samo ne znam kak cu ja to odradit u trudovima ako cu morati, ovako jos nekako uspijem, al isto se uspusem kao da sam kanale kopala.
U trudovima nema boga ni da Mladenu dam da me brije, supila bi ga vjerojatno 😂😂😂😂.
Babicu ne bum 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
6xmama busen ahahahahahahauauauauauaauau umirem ali da u pravu si 😂😂😂😂 inace sam ju sredivala jednom tjedno al bas mi je tesko sad pustim po 2 tjedna 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ena sveeee redom mljac 😂
proud pijem magnezij 375 jedan dnevno,normabel nemam…al eto kao ds je malo bolje svakih pol sata me uhvati uh…al sam skuzila to meni bude jedan dan uzas onds 2,3 mir onda opet…ali kako trudnoca odmice sve su bolnije jbt..
Pij 1 mg ujutro,1 navečer..ja sam tak pila i bilo je bolje,samo kaj mi je utjecalo na probavu🤣
Franova koga kucu ili cucu? 😂😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam nekak svoju lagano rješila jer nije bilo puno. Baš kaj veliš kao da manje raste. Ena mora biti lijepo i uredno. Meni nisu nikad depilirali. Nije bilo čupavo ali ni glatko.
Yvonne bome sve bebe manekenke na uzvu, možda imaju dobar photoshop a sad kad se rode ćemo vidjeti. Samo da nije div jer je u jednom trenu rekla ajme što ima veliku glavu. Rekla sam joj da se ne šali jer ja moram roditi tu veliku glavu. 😌
Vi o slatkačima. Ja volim one sa čoksom izvana i iznutra bez voćnih dodataka ili pak bubi, kontik i te simple okuse. Tak da ja biram štapić 🤤.
Franova iš te kontrakcije iš.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ena sveeee redom mljac 😂
proud pijem magnezij 375 jedan dnevno,normabel nemam…al eto kao ds je malo bolje svakih pol sata me uhvati uh…al sam skuzila to meni bude jedan dan uzas onds 2,3 mir onda opet…ali kako trudnoca odmice sve su bolnije jbt..
Pij 1 mg ujutro,1 navečer..ja sam tak pila i bilo je bolje,samo kaj mi je utjecalo na probavu🤣
Dobro kaze Ena, meni su isto rekli, da pijem dva slobodno. Nisam imala ni s probavom problem.
I sutra si trazi ginicku da ti pusti normabel. Nemoj ga pita stalno, nego po potrebi, ako te krene tako rokat da te plasi, popijes si. 😉
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja samo ne znam kak cu ja to odradit u trudovima ako cu morati, ovako jos nekako uspijem, al isto se uspusem kao da sam kanale kopala.
U trudovima nema boga ni da Mladenu dam da me brije, supila bi ga vjerojatno 😂😂😂😂.
Babicu ne bum 😂😂😂😂
Mene su jednom samo brijali u rodilištu i to mi se tolko zamjerilo, zenska me doslovno zmasakrirala, posle mi dala klizmu ono cijedila mi se krv sa strane po nogama od brijanja dok sam isla do wca i onda sam rekla, neeema sanse da me vise one briju, moral je muz svaki put poslije 😂(Vinogradska je u pitanju)
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jesu vas počeli ispitivati "kaj još nisi rodila?!". Znači već danima gdje god odem i sretnem nekog iki me pita kaj još malo?! Ili kaj još nisi rodila?!
#kajvasbolibriga
#ideteminaživce
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja sam nekak svoju lagano rješila jer nije bilo puno. Baš kaj veliš kao da manje raste. Ena mora biti lijepo i uredno. Meni nisu nikad depilirali. Nije bilo čupavo ali ni glatko.
Yvonne bome sve bebe manekenke na uzvu, možda imaju dobar photoshop a sad kad se rode ćemo vidjeti. Samo da nije div jer je u jednom trenu rekla ajme što ima veliku glavu. Rekla sam joj da se ne šali jer ja moram roditi tu veliku glavu. 😌
Vi o slatkačima. Ja volim one sa čoksom izvana i iznutra bez voćnih dodataka ili pak bubi, kontik i te simple okuse. Tak da ja biram štapić 🤤.
Franova iš te kontrakcije iš.
Bubi i kontiki😍😍,njamiii..kaj bubija još ima? Za kontiki znam da ima jer smo dragi i ja prošlo ljeto na moru bili ko mala djeca kad smo ga kupili,vratio nas u djetinjstvo😂
Jesu vas počeli ispitivati "kaj još nisi rodila?!". Znači već danima gdje god odem i sretnem nekog iki me pita kaj još malo?! Ili kaj još nisi rodila?!
#kajvasbolibriga
#ideteminaživce
Jesi još uvijek u komadu ???😏😵😱😱😱😱😱😱😱
Sortiraj odgovore
Najstariji