Sto se tiče pisanja, nismo imali nekih problema s kožicom. Išlo je nekak po malo. Ali znalo se zacrveniti i boljeti kad bi povlačili. To je vise muž odrađivao. Sad Kak idu stvari s curkom neznam, tek cemo učiti😀
Ne znam tko je pitao za Ginekos - nisam bila ali za dr.Kosa mi je i moja gin rekla da je definitivno najbolji uzv dijagnosticar. Moja frendica je par puta isla kod dr.Ujevic i bila je odusevljena s njom. Ne znam radi li jos netko kod njih. Ja sam bila u poliklinici Gynears na 4D, mislim ti novi aparati su stvarno svemirski i mislim da definitivno bolje tj lakse vide i mjere.. Vj i u Suncu imaju neki takav noviji.. a razlike u mjerenju su inace normalne ako to nisu neka velika odstupanja - zapravo je najvaznije da beba prati svoju krivulju rasta.. sitna beba ce na svim uzv biti nesto sitnija, krupna krupnija. A u obzir se mora uzeti i velicina roditelja - frendicu su doslovce do poroda uvjeravali da beba ima zastoj u rastu a ona i muz oboje manji od 170..mala je sasvim normalne gradje samo je i sada s dve god sitnija.
a jbt bas me muce opet kontrakcije od popodne...uzas 😯
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
a jbt bas me muce opet kontrakcije od popodne…uzas 😯
Fak fak fuj iš kontrakcije od tebe..pošalji ih meni,kod mene slobodno,iako me jesu već danas i jučer al mogu još malo umjesto tebe😘😘
Fak fak fuj iš kontrakcije od tebe..pošalji ih meni,kod mene slobodno,iako me jesu već danas i jučer al mogu još malo umjesto tebe😘😘
bas si draga 😙😙😙😙 i evo saljem ti ih meni jos ne trebaju samo me plase 😯
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
bas si draga 😙😙😙😙 i evo saljem ti ih meni jos ne trebaju samo me plase 😯
🤗🤗🤗🤗😘
Iš Iš kontrakcije..nek se strpe još par tjedana
Franova koliko magnezija pijes i imas li normabel?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sad sam u problemu,imam slatkač na štapiću,ful čokolada,hrskav iz Lidla ,u jednoj kutiji čokolada-vanilija,u drugoj kutiji orah-vanilija 😋😋😋😋🤔🤔🤔,i kaj sad da uzmem🤔ili da idem redom🤣🤣
Sad sam u problemu,imam slatkač na štapiću,ful čokolada,hrskav iz Lidla ,u jednoj kutiji čokolada-vanilija,u drugoj kutiji orah-vanilija 😋😋😋😋🤔🤔🤔,i kaj sad da uzmem🤔ili da idem redom🤣🤣
😋😋😋😋☺oba,da se rijesis dileme
Sortiraj odgovore
Najstariji