Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    10. Svibanj 2018. 16:30

Bas su lijepe spavacice... Kaj koštaju? 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    10. Svibanj 2018. 16:31

Tinchyca, ovo je skinuto sa stranice WHO..ne znam da li točno odgovara našim uzv,ali mislim da ne bi trebalo biti preveliko odstupanje..postoji i posebno tablica za dečke i za cure 

Tinchyca
    10. Svibanj 2018. 16:50

6xmama 60kn je spavaćica.

Pharma thx 😘♥️ meni je na donjoj granici. Spremit ću si tablicu.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    10. Svibanj 2018. 16:56

Ajme jeste se ispisale a ja danas u pokretu i ne mogu vas pratiti.
    Cinfused super kaj idete doma i kaj je CTG napokon uredan 🎉🎉🎉🎉!
    Tinchyca ak je dr zadovoljan super. Ja vjerujem da je privatni uzv bolji.. ali da si se zabrinuta vjerujem, mljem je kao trbuščić manji ali sam točno gledala kak je bebo čudno smješten i ne može nikako uloviti opseg trbuha kak se spada. Ak ga ne ulovi kak se spada onda ni težina ni tjedni ne štimaju.
    Mladamamica totalno si cute a bebachi su nisko pa stišću čučicu 😊.
    Ezo strgana sam a niš nisamm radila. Kuma me dvorila, išle smo na pizzz, klinci su bili predobri. 😂.
    Prooud i mi moramo ić tak navuć kožicu ali će nama naša pedi to napraviti nikam me nije slala. Njemu je jednom navukla malo i bome ga je peklo. Sad kad mu velom da mora ponovo baš i neće 😳.
    Ako sam koga zaboravila morate mi oprostiti jer ajam sjedečki 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

10. Svibanj 2018. 17:02

Bojana,  poslano! 😉
    Ivy,  koliko je tvoj star malac? Moj pedi veli da se ne bi on u to petljao,  jer kao postoje kirurzi koji su specijalzirani za to,  reko mi je danas da nas je kod najboljeg narucio,  a imam u njega stvarno povjerenja,  pa eto,  nadam se da ce dobro proci.
    Svjesna sam da ce ga to peci i boljeti,  ali stvarno mi nema smisla vise odgadjati. Pogotovo jer sad on meni vise ni ne da to dirati,  kao ja sam cura i nemam mu ja kaj diart pimpeka,  on ce sam. Sam si to ne bu povukao kak treba.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    10. Svibanj 2018. 17:13

Moj ima 5.5 god. Roden 25.10.2012. Da i moj si navlači sam ali ne može prejako a jer se boji da ga ne peće a i ne zna. Ne znam moja je stara pedica pa valjda zna, valjda mu neće zeznuti pišu 😱.
    Budem ju nazvala i provjerila kaj da radim.
    Eh da proud bravo za šetnju uz breg ja ne znam bih li imala snage a na nogama sam stalno 😂.
    Baš kak veliš valjda ću sa drugim znat bolje. I curke samo da znate pišo je bolji od pipe 😂😂. Pipa je non stop crvena i upaljena i pazi ovo pazi ono 😱...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

10. Svibanj 2018. 17:18

Ivy,  da onda su oni tu negdje,  moj je danas tocno 5 god i 2mj. 10.03.2013. 😉
    A moze biti da zato kaj je starija zenska da ona to zna i da radi,  prije su to i radili pedijatri 😉.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

6xmama
    10. Svibanj 2018. 17:21

Mom je isto pedica provukla...al sad da kojeg moram vodit išla bi kirurgu-kao prvo zbog lokalne jer onaj krik još uvijek čujem u ušima,a tome je sad već 12 godina...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    10. Svibanj 2018. 17:25

Da meni je rekla da će mu namazati sa nekim anestetikom pišu i da svakako moramo doći dva ili 3 dana zaredom da ona vidi kako nam je. Jer i njemu je navukla pišu valjda da vidi do kud ide, prvi put bez lijeka, i jadan se plakao 😵. Zato mi ga je sad teško nagovoriti ali najgore mu je bilo piškanje tu je najveći strah.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Yvone
    10. Svibanj 2018. 17:30

Franova ti me kužiš sto se tlaka tiče, bas me u ovoj t muči. Ivymicek super super za pregled i bebaća. Kak je lakše kad ti kaze da je sve ok. A očito su ove ljetne bebice manekenski tipovi pa su sve malo manje😀 Tinchyca rekli bi da nešto nije ok. Ovak valjda samo prate da raste kontinuirano. Držim fige da i dalje bude sve u najboljem redu. Mateya1993 super za pregled i za povoljnu kupnju stvari. To se stvarno isplatilo. Confused odlično sto je sve proslo ok! Mladamamica super izgledate, a babuskaru bi trebalo biti sram njenih godina i (ne)kulture.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.