Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    10. Svibanj 2018. 15:52

Wooou :) Proud pa to je pravi pravcati decko 😍😍

10. Svibanj 2018. 15:52

😥😂😂a bum naučila ubrzo,morala budem😂🤣🤗🤗

bojana27
    10. Svibanj 2018. 15:54

Proud di je onaj tvoj popis za u bolnici ? Mozes stavit opet il di da trazim :D 

6xmama
    10. Svibanj 2018. 15:54

Proud, al kad pusti anestezija pripremi se na suze kod piskenja... Mom trecem su silom prevukli, 3 dana sam ga morala stavljat piskit u kadu u vodu jer ga je to fest peklo, a taj dio glavica di je kozica bila slijepljena je bila ko ziva rana crvena, morali smo trackat non stop Bepanten i tek nakon tj.dana je bilo ok... Osim kaj si opet nije dal dirat kozicu valjda od traume 😕. 
    Nis ne brigajte, da vidite kak bu kozica isla prek kad u pubertetu krenu da ne velim kaj delat 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Tinchyca
    10. Svibanj 2018. 15:58

Hvala vam curke! Manje se brinem kad me utješite! 😘😘😘♥️ pharmamama znaš možda koliko je tebi bilo na onoj krivulji per centila?
    Nakon bolnice išla na borongaj po spavaćice uzela 2 ovakve

ja do sad nisam ni znala da se tak nekaj radi kod dečkića. Muška djeca su mi dosad bila nepoznanica, sve curke oko mene..

💙30.06.2018 💙 Noa💙

10. Svibanj 2018. 16:01

Tinchyca

Hvala vam curke! Manje se brinem kad me utješite! 😘😘😘♥️ pharmamama znaš možda koliko je tebi bilo na onoj krivulji per centila?
    Proudy ja do sad nisam ni znala da se tak nekaj radi kod dečkića. Muška djeca su mi dosad bila nepoznanica, sve curke oko mene..

Slatko😍😍

10. Svibanj 2018. 16:08

6xmama to mi je jasno,  da ce ga poslije boliti,  al izgurat cemo. Ne bi ja njega vodila da ne vidim i sama da to ne bu islo. Ovakvo stanje mu je vec par godina i ne dobivamo nista,  ak se nismo makli milimetar u zadnje 2 i pol godine,  ne bumo ni za godinu cudo napravili.
    Bojana hoces na whatsapp da ti posaljem popis?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    10. Svibanj 2018. 16:13

6xmama ahahahahahahah bas si me lijepo nasmijalaa ali istina rijese si oni to sami 😂😂😂
    tinchy bas je slatko😍

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bojana27
    10. Svibanj 2018. 16:18

Moze moze :)

pharmamma
    10. Svibanj 2018. 16:26

Tinchyca

Hvala vam curke! Manje se brinem kad me utješite! 😘😘😘♥️ pharmamama znaš možda koliko je tebi bilo na onoj krivulji per centila?
    Proudy ja do sad nisam ni znala da se tak nekaj radi kod dečkića. Muška djeca su mi dosad bila nepoznanica, sve curke oko mene..

Nisu mi rekli točan broj,ali mislim da je meni ispod 10..zato su me i zadržali u bolnici
    Spavaćica je bas slatka 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.