Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    10. Svibanj 2018. 19:50

franovamamita

a jbt bas me muce opet kontrakcije od popodne…uzas 😯

Iš Iš kontrakcije..nek se strpe još par tjedana 

10. Svibanj 2018. 20:03

Franova koliko magnezija pijes i imas li normabel?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

10. Svibanj 2018. 20:05

Sad sam u problemu,imam slatkač na štapiću,ful čokolada,hrskav iz Lidla ,u jednoj kutiji čokolada-vanilija,u drugoj kutiji orah-vanilija 😋😋😋😋🤔🤔🤔,i kaj sad da uzmem🤔ili da idem redom🤣🤣

Mya
    10. Svibanj 2018. 20:06

Ena31

Sad sam u problemu,imam slatkač na štapiću,ful čokolada,hrskav iz Lidla ,u jednoj kutiji čokolada-vanilija,u drugoj kutiji orah-vanilija 😋😋😋😋🤔🤔🤔,i kaj sad da uzmem🤔ili da idem redom🤣🤣

😋😋😋😋☺oba,da se rijesis dileme

10. Svibanj 2018. 20:09

Ena31

Prvo jedan,  pa drugi! 😂😂😂😂
    Jooj jel vi znate da mene veceras ceka sredjivanje lucice/kucice/ cucice? 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

10. Svibanj 2018. 20:10

J@m@

Ena31

😋😋😋😋☺oba,da se rijesis dileme

Al 3 su😂😂,prvi na štapiću čokoladni, i ove 2 kombinacije 😂😂,mislim da ću preskočiti štapić i iskombinirati ove iz kutije😂😂

10. Svibanj 2018. 20:14

ProudMomy

Ena31

Prvo jedan, pa drugi! 😂😂😂😂

Uf..a ja svoju nisam za jučer😂,Reko dragi da netreba i pogledala se u ogledalo,nije trebalo stvarno,bilo par milimetara samo😂...a jel za porod mora biti ful čelavo ?

10. Svibanj 2018. 20:15

Ja sam upravo rjesila Super Kornet koji sam si jucer bila extra kupila za slucaj krize.
    E sad jos moram smislit kaj cu za kasnu veceru,  ja ozbiljno radim na tome da sutra vaga skoci hahaha

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

10. Svibanj 2018. 20:19

Ena31

ProudMomy

Ena31

Prvo jedan, pa drugi! 😂😂😂😂

Uf..a ja svoju nisam za jučer😂,Reko dragi da netreba i pogledala se u ogledalo,nije trebalo stvarno,bilo par milimetara samo😂…a jel za porod mora biti ful čelavo ?

Da,  inace te oni briju. 
    E sad meni dosta sporo to sve raste kad sam trudna,  tak da sam ja recimo bila sve zgulila u cetvrtak navecer,  za pregled u petak,  a radjala sam u nedjelju,  bez da su me diralu,  rekli su da je rijeseno.
    Bilo je skoro pa glatko.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    10. Svibanj 2018. 20:20

Ena iskombinirati sve redom,a ako nešto ostane slobodno meni pošalješ heheheh već 2 dana nisam sladoled pojela 😱
    Proud onda nešto slano da još zadržiš vodu hahahah meni od pizze vaga skoči 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI