Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Svibanj 2018. 20:09

Ena31

Sad sam u problemu,imam slatkač na štapiću,ful čokolada,hrskav iz Lidla ,u jednoj kutiji čokolada-vanilija,u drugoj kutiji orah-vanilija 😋😋😋😋🤔🤔🤔,i kaj sad da uzmem🤔ili da idem redom🤣🤣

Prvo jedan,  pa drugi! 😂😂😂😂
    Jooj jel vi znate da mene veceras ceka sredjivanje lucice/kucice/ cucice? 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

10. Svibanj 2018. 20:10

J@m@

Ena31

Sad sam u problemu,imam slatkač na štapiću,ful čokolada,hrskav iz Lidla ,u jednoj kutiji čokolada-vanilija,u drugoj kutiji orah-vanilija 😋😋😋😋🤔🤔🤔,i kaj sad da uzmem🤔ili da idem redom🤣🤣

😋😋😋😋☺oba,da se rijesis dileme

Al 3 su😂😂,prvi na štapiću čokoladni, i ove 2 kombinacije 😂😂,mislim da ću preskočiti štapić i iskombinirati ove iz kutije😂😂

10. Svibanj 2018. 20:14

ProudMomy

Ena31

Prvo jedan, pa drugi! 😂😂😂😂

Uf..a ja svoju nisam za jučer😂,Reko dragi da netreba i pogledala se u ogledalo,nije trebalo stvarno,bilo par milimetara samo😂...a jel za porod mora biti ful čelavo ?

10. Svibanj 2018. 20:15

Ja sam upravo rjesila Super Kornet koji sam si jucer bila extra kupila za slucaj krize.
    E sad jos moram smislit kaj cu za kasnu veceru,  ja ozbiljno radim na tome da sutra vaga skoci hahaha

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

10. Svibanj 2018. 20:19

Ena31

ProudMomy

Ena31

Uf..a ja svoju nisam za jučer😂,Reko dragi da netreba i pogledala se u ogledalo,nije trebalo stvarno,bilo par milimetara samo😂…a jel za porod mora biti ful čelavo ?

Da,  inace te oni briju. 
    E sad meni dosta sporo to sve raste kad sam trudna,  tak da sam ja recimo bila sve zgulila u cetvrtak navecer,  za pregled u petak,  a radjala sam u nedjelju,  bez da su me diralu,  rekli su da je rijeseno.
    Bilo je skoro pa glatko.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    10. Svibanj 2018. 20:20

Ena iskombinirati sve redom,a ako nešto ostane slobodno meni pošalješ heheheh već 2 dana nisam sladoled pojela 😱
    Proud onda nešto slano da još zadržiš vodu hahahah meni od pizze vaga skoči 😂

6xmama
    10. Svibanj 2018. 20:21

Joooj ta sredjivanja pred pregled me izlude 😰, posle sam umorna ko da sam kopala... Mene ceka u srijedu 😵. 
    Ena celavo mora bit samo za carski, za normalan porod samo donji dio, gore mozes imat sijeli busen 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

10. Svibanj 2018. 20:22

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena31

Uf..a ja svoju nisam za jučer😂,Reko dragi da netreba i pogledala se u ogledalo,nije trebalo stvarno,bilo par milimetara samo😂…a jel za porod mora biti ful čelavo ?

Da, inace te oni briju.
    E sad meni dosta sporo to sve raste kad sam trudna, tak da sam ja recimo bila sve zgulila u cetvrtak navecer, za pregled u petak, a radjala sam u nedjelju, bez da su me diralu, rekli su da je rijeseno.
    Bilo je skoro pa glatko.

Uf..pa mislim da nebi ni meni narasle nešto ekstra od petka  do nedjelje...al ak mora biti ful morat će dragi😂,moramo onda u utorak probu napraviti😂😂

franovamamita
    10. Svibanj 2018. 20:24

ena sveeee redom mljac 😂
    proud pijem magnezij 375 jedan dnevno,normabel nemam...al eto kao ds je malo bolje svakih pol sata me uhvati uh...al sam skuzila to meni bude jedan dan uzas onds 2,3 mir onda opet...ali kako trudnoca odmice sve su bolnije jbt..

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

10. Svibanj 2018. 20:24

6xmama

Joooj ta sredjivanja pred pregled me izlude 😰, posle sam umorna ko da sam kopala… Mene ceka u srijedu 😵.
    Ena celavo mora bit samo za carski, za normalan porod samo donji dio, gore mozes imat sijeli busen 😂

Jbg donji dio me i muči,gornji bez pol frke napipam😂,za dalje su mi ruke prekratke od trbuha😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.