Ivymicek, super da je sve ok! Bris na streptokok si radila?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
yvone bit ce sve ok i moj je sad mrvicu manji bio na zadnjem pregledu,a sto se tice tlaka kuzim te skroz evo moj stalno 80/50 cak padne na 70/40 i isto me zaljula i dode mi jako lose jos ak ti se zadesi da si negdke bas sto ti kazes gdje nitko ne pusta preko reda molim boga da ne padnem u nesvijest....
confused draga uz tebe smo bit ce sve ok
opet gledam onaj horor na rtl uh
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ivy bravo za tebe i bebicu 😙😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Krenimo!
Confused držim fige da je sve ok i da ćw biti sada nakon što pojedeš i prošetaš i popiješ. Stresno je to i ja te skroz razumijem ner je i moja nina bila mirna na svakom CTGu i svaki CTG je trajao po sat vremena jer nikako dobiti dobrih 20 minuta ili koliko im već treba.
Nivami, 6xmama divne i male slatke loptice!
Jama ja isto volim tvoju bushu baš je prava okruglica 😍😍😍😍.
Proud uvijek divna počešljana/nepočešljana.
Samo da se javim da je sve ok. Imamo 2200 g. Trbuh idalje manji za tjedan dana. Glavica u zdjelici. Jako sretna mama i beba. Bris napravljen bez neugodnih iznenađenja 😊.
Ena, pharma, curkice 😘😘😘😘😘
Super draga za dobar pregled,sretnu bebu i sretnu mamu😘😘😍😍i bris bez iznenađenja😂😂
Eto i ja upravo gledam ovu koja kresti i drma cijeli krevet 😯
Ne želim gledati,ovih 19dana to go mi je premalo da bi to htjela gledati😂😂,Walker teksaški renđeri je bolji izbor 😂
Eto i ja upravo gledam ovu koja kresti i drma cijeli krevet 😯
bas me unervozila al sta bih da je radala na dripu i bez plina i bez epi...strasno....sva sam se preznojila dok sam to pregledala 😂😂😂
Jos je dobila epiduralnu i kresti i dalje 😯... Grozno. Ja sam prvi put rodila na hitni carski, imala sam abrupciju placente, a ovih cetvero rodila vaginalno, bez icega, osim malo dripa 4.i 5.put.Od prvog truda do poroda, najdulje 7 sati... Sretna sam po tom pitanju.
4. i 5.put su me inducirali i to je sveukupno trajalo cca 2,5-3 sata sve skupa 😜
Ena nakon 17.bi trebala ici..moram nazvati idući tjedan da provjerim kad mi je dr dežuran jer im stalno mijenjaju raspored..pa mi je rekao da dođem taj dan nakon 5 kad vise nema gužve da ne čekam 😊
Ivy super za pregled i bebicu ❤️❤️❤️
Confused, drzim fige da bude sad bolje... sretno!
Ivy, super za briseve. Ja cu dobiti drugi tjedan nalaze. Doktorica se cudila da kak to kaj me prije nije poslala. Kaj ja znam, pa nisam ja dr
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji