Joj mame, sad kad citam ovo sve oko sitnijih beba i udaranja, bas me kopka...
Moja je bebica stalno za koji dan manja ali doktorica mi stalno govori da je to sve normalno. Nedavno sam primijetila i da je nesto mirnija nego inace i to me zabrinulo, al opet dr kaze da je na uzv sve super.
Zena je stvarno divna i sve objasni, al ja svaki dan neku drugu brigu utuvim u glavu hahahah
Nek si i sitnije, samo da nam se bebaci zdravi i jaki rode 😊

ena i ja mislim da mi je to,ali mislim da lijeks nema jedino kad se porodim bit ce bolje...ali evo ima gorih i losijih dana danas mi je cak ok za sada...usoijels sam i usisati i podove si obrisati...
jama divna busica i lijepo si svr pripremila za svoju djevojcicu 😙😙
proud vidim svida ti se biti u mom klubu ne cesljanih 😁 divna ti i buso i cestitaaaaaaaaaam jeeeeeeeeeeeeee 😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja te njihove procjene uzimam s velikom rezervom... U 3.trudnoci sam rodila sa 36+5,dan prije ga procijenili na 2700,on se rodio sa 3600 😱. A sad zadnji put mi govorili da je mali hipertrofican, sa 36 tj ga procijenjivali na 3600 kaj je mene uzasnulo, taj dan na 37+5 kad su me inducirali na 3800,a ono izaso mrvac 3090... Tolko o tome 😑

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Krenimo!
Confused držim fige da je sve ok i da ćw biti sada nakon što pojedeš i prošetaš i popiješ. Stresno je to i ja te skroz razumijem ner je i moja nina bila mirna na svakom CTGu i svaki CTG je trajao po sat vremena jer nikako dobiti dobrih 20 minuta ili koliko im već treba.
Nivami, 6xmama divne i male slatke loptice!
Jama ja isto volim tvoju bushu baš je prava okruglica 😍😍😍😍.
Proud uvijek divna počešljana/nepočešljana.
Samo da se javim da je sve ok. Imamo 2200 g. Trbuh idalje manji za tjedan dana. Glavica u zdjelici. Jako sretna mama i beba. Bris napravljen bez neugodnih iznenađenja 😊.
Ena, pharma, curkice 😘😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivymicek, super da je sve ok! Bris na streptokok si radila?

yvone bit ce sve ok i moj je sad mrvicu manji bio na zadnjem pregledu,a sto se tice tlaka kuzim te skroz evo moj stalno 80/50 cak padne na 70/40 i isto me zaljula i dode mi jako lose jos ak ti se zadesi da si negdke bas sto ti kazes gdje nitko ne pusta preko reda molim boga da ne padnem u nesvijest....
confused draga uz tebe smo bit ce sve ok
opet gledam onaj horor na rtl uh

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ivy bravo za tebe i bebicu 😙😙😙😙

Krenimo!
Confused držim fige da je sve ok i da ćw biti sada nakon što pojedeš i prošetaš i popiješ. Stresno je to i ja te skroz razumijem ner je i moja nina bila mirna na svakom CTGu i svaki CTG je trajao po sat vremena jer nikako dobiti dobrih 20 minuta ili koliko im već treba.
Nivami, 6xmama divne i male slatke loptice!
Jama ja isto volim tvoju bushu baš je prava okruglica 😍😍😍😍.
Proud uvijek divna počešljana/nepočešljana.
Samo da se javim da je sve ok. Imamo 2200 g. Trbuh idalje manji za tjedan dana. Glavica u zdjelici. Jako sretna mama i beba. Bris napravljen bez neugodnih iznenađenja 😊.
Ena, pharma, curkice 😘😘😘😘😘
Super draga za dobar pregled,sretnu bebu i sretnu mamu😘😘😍😍i bris bez iznenađenja😂😂
Eto i ja upravo gledam ovu koja kresti i drma cijeli krevet 😯

Ne želim gledati,ovih 19dana to go mi je premalo da bi to htjela gledati😂😂,Walker teksaški renđeri je bolji izbor 😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji