Sigurno je sve ok a isto tako je i normalno da te brine sve,to valjda tak mora biti,nisu sve bebe iste ,moj je prvo bio tjedan dva manji po uzv ,onda je kao bio za tjedan dva veći po uzv,na zadnjem je dobio po meni jako malo i izjednačio se u dan točno s uzv i zm po mjerama…bitno da osjetiš bebicu,bit će sve ok😘🤗. Ja sam imala nekako sreće,uvjek su me ljudi puštali di god bi došla..osim kad sam nosila urin za urinokulturu,tamo nitko nikog ne pušta i ne poštuje,grozno,došla sam neki dan po nalaz brisa tamo,20ak ljudi u redu stoji,ja trbuh do zuba,jedva stajala,baš me jako bolilo ,uglavnom niko te ni ne pogleda ,nakon 15min sam se okrenula i otišla jer da nisam točno bi se srušila,na kraju sam drugi dan uzela nalaz kod svoje doktorice .
A kad te baba u tramvaju gurne da prije stigne do slobodnog mjesta i onda komentira da nisi njoj trudna?
A kaj da vam kazem? Pa ja sam pala izlazeci iz tramvaja jer su se svi iza mene toliko gurali i htjeli me valjda preskocit da izadju prije mene. I sve to naravno nakon sto mi se tokom voznje nitko nije ustao! Toliko!
Sreca da nisam puno hodala okolo u ovoj trudnoci pa se nisam sekirala oko toga!
Pustili me jednom u HMu prije reda, to je to.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pharmamama hvala na riječima utjehe. I ja se nadam da je to sve ok jer je stvarno jako aktivna kroz cijeli dan i zna stvarno jako lupat. Vjerojatno su su bespotrebna previranja i te neke brige, jel pre mala beba, prevelika…al to je valjda nama u prirodi. Otisla se oraspoložit u Lidl. Kupila haljinicu i posteljinu. Gužva ogromna, red na blagajni isto. Svi uredno ignoriraju trudnicu. I pusti me jedna draga Zenica s riječima " i meni je do prije 2 mj bilo isto". Neznam kako vi ali ljudi uopće ne reagiraju nigdje gdje dođem, dapače se i guraju. Valjda bi trebala cendrav i uzdisat na glas😲
Znam kako ti je, mene ostavili u bolnici tjedan dana zbog sumnje u zastoj u rastu jer smo od početne razlike od nekih tjedan dana došle na razliku od 2,5-3 tjedna pa sam umrla od straha..ispalo je da bebica dobro napreduje,ali je jednostavno manja..kad su me otpuštali,rekli su koliko god mogu da budem na lijevom boku,nek se kvalitetno hranim i da pratim bebine pokrete..dok se beba normalno javlja,sve je ok..ali mene naravno lovi panika čim se približava kontrola,dal će sve biti ok
Proud čestitke na ulasku u termin i sad uzivaj u zadnjim tjednima 😉
A kaj se tiče tog da trudnice imaju prednost,svega jednom mi se desilo da me gospođa htjela pustiti ispred sebe na blagajni
Mene bas svagdje pustaju,iskoristim to ako mi je tesko,ako ne ostanem u redu,cak mi je jedan dan u trgovini neka zena iza mene htjela pomoc izvadit sve stvari iz kolica,bas pozitivan sok
Hvala Proudy!!! I meni je rekla da ce vjerojatno biti sitnija beba. Ali nije mi jasna niti moja kilaža. U prvoj t dobila cca 13 kg. Inace najmanje sto sam čula da je neka žena dobila u trudnoci je 3 kg. Čak mi je ovaj mjesec secer blizu gornje granice koliko nisam pazila na prehranu. Ma moram prestati razbijati glavu, ne koristi.
Da Pharma razumijem. Nije to ni malo ugodno. Tako i ja čekam idući tj. Samo da mi kaze da ok raste.
Joj mame, sad kad citam ovo sve oko sitnijih beba i udaranja, bas me kopka...
Moja je bebica stalno za koji dan manja ali doktorica mi stalno govori da je to sve normalno. Nedavno sam primijetila i da je nesto mirnija nego inace i to me zabrinulo, al opet dr kaze da je na uzv sve super.
Zena je stvarno divna i sve objasni, al ja svaki dan neku drugu brigu utuvim u glavu hahahah
Nek si i sitnije, samo da nam se bebaci zdravi i jaki rode 😊
ena i ja mislim da mi je to,ali mislim da lijeks nema jedino kad se porodim bit ce bolje...ali evo ima gorih i losijih dana danas mi je cak ok za sada...usoijels sam i usisati i podove si obrisati...
jama divna busica i lijepo si svr pripremila za svoju djevojcicu 😙😙
proud vidim svida ti se biti u mom klubu ne cesljanih 😁 divna ti i buso i cestitaaaaaaaaaam jeeeeeeeeeeeeee 😙😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja te njihove procjene uzimam s velikom rezervom... U 3.trudnoci sam rodila sa 36+5,dan prije ga procijenili na 2700,on se rodio sa 3600 😱. A sad zadnji put mi govorili da je mali hipertrofican, sa 36 tj ga procijenjivali na 3600 kaj je mene uzasnulo, taj dan na 37+5 kad su me inducirali na 3800,a ono izaso mrvac 3090... Tolko o tome 😑
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Krenimo!
Confused držim fige da je sve ok i da ćw biti sada nakon što pojedeš i prošetaš i popiješ. Stresno je to i ja te skroz razumijem ner je i moja nina bila mirna na svakom CTGu i svaki CTG je trajao po sat vremena jer nikako dobiti dobrih 20 minuta ili koliko im već treba.
Nivami, 6xmama divne i male slatke loptice!
Jama ja isto volim tvoju bushu baš je prava okruglica 😍😍😍😍.
Proud uvijek divna počešljana/nepočešljana.
Samo da se javim da je sve ok. Imamo 2200 g. Trbuh idalje manji za tjedan dana. Glavica u zdjelici. Jako sretna mama i beba. Bris napravljen bez neugodnih iznenađenja 😊.
Ena, pharma, curkice 😘😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji