Dobro jutro svima!
Ne znam jesam pozeljela svima dobrodoslicu, ako nisam, dobro dosle!
Sve buse lijepe i fit mame 😍😍😍😍
Bojana, nije isto jel beba nisko ili je bebi glava u kanalu, ako je beba nisko, a ti zatvorena to znaci da beba svakako nije u kanalu. Znaci ja kazem da nije moguc carski kad porod krene i kad bebina glava udje u kanal, jer ju ne mogu vratiti natrag. 😉
Ugl evo nas u samom finalu, dosli smo do famoznih 37tt punih!
Od danas nisam invalid vise 🤣🤣🤣🤣
Ne znam kliko imam kila, to vam javim sutra nakon pregleda, al se nadam da sam vratila one 2 kaj sam bila izgubila. Najest cu se sutra ujutro da vise vazem 🤣🤣🤣🤣
Franova kao sto vidis ni danas mi se ne ceslja 🤣
Izgurala si,sve se isplatilo,sad uzivaj u sigurnoj zoni☺🎉
Pharmamama hvala na riječima utjehe. I ja se nadam da je to sve ok jer je stvarno jako aktivna kroz cijeli dan i zna stvarno jako lupat. Vjerojatno su su bespotrebna previranja i te neke brige, jel pre mala beba, prevelika...al to je valjda nama u prirodi. Otisla se oraspoložit u Lidl. Kupila haljinicu i posteljinu. Gužva ogromna, red na blagajni isto. Svi uredno ignoriraju trudnicu. I pusti me jedna draga Zenica s riječima " i meni je do prije 2 mj bilo isto". Neznam kako vi ali ljudi uopće ne reagiraju nigdje gdje dođem, dapače se i guraju. Valjda bi trebala cendrav i uzdisat na glas😲
Hvala na dobrodoslici! Bit ce veselo ljeto 😅😅😅 Svaka cast stvarno na kilama cure niste nis prakticki dobile - sve ovo 3, 5 pa nis.. Ja nisam imala mucnine, jela sam prilicno normalno mozda malo vise krusasto al sam sjedila doma prek zime i dobila sve. Sad u zadnjih 6 tj recimo kad stalno setam, a jedem isto dapace i vise sladoleda sam dobila 400grama. Al lako za kile samo da je sve ok..
Jutro svima. Čitam o tim problemima sa spavanjem i sve me strah, ogromna sam spavalica. Evo sinoć sam od 23h do danas do 10:30. I to mi se sviđa 😂 počet ću se ranije dizati ubrzo kad još malo zatopli, da mogu na more ujutro.
Svi lijepi i fit, čini mi se da ja imam veći trbuh sa 25tt.
I sretno svima s pregledima 😁
Pharmamama hvala na riječima utjehe. I ja se nadam da je to sve ok jer je stvarno jako aktivna kroz cijeli dan i zna stvarno jako lupat. Vjerojatno su su bespotrebna previranja i te neke brige, jel pre mala beba, prevelika…al to je valjda nama u prirodi. Otisla se oraspoložit u Lidl. Kupila haljinicu i posteljinu. Gužva ogromna, red na blagajni isto. Svi uredno ignoriraju trudnicu. I pusti me jedna draga Zenica s riječima " i meni je do prije 2 mj bilo isto". Neznam kako vi ali ljudi uopće ne reagiraju nigdje gdje dođem, dapače se i guraju. Valjda bi trebala cendrav i uzdisat na glas😲
Sigurno je sve ok a isto tako je i normalno da te brine sve,to valjda tak mora biti,nisu sve bebe iste ,moj je prvo bio tjedan dva manji po uzv ,onda je kao bio za tjedan dva veći po uzv,na zadnjem je dobio po meni jako malo i izjednačio se u dan točno s uzv i zm po mjerama...bitno da osjetiš bebicu,bit će sve ok😘🤗. Ja sam imala nekako sreće,uvjek su me ljudi puštali di god bi došla..osim kad sam nosila urin za urinokulturu,tamo nitko nikog ne pušta i ne poštuje,grozno,došla sam neki dan po nalaz brisa tamo,20ak ljudi u redu stoji,ja trbuh do zuba,jedva stajala,baš me jako bolilo ,uglavnom niko te ni ne pogleda ,nakon 15min sam se okrenula i otišla jer da nisam točno bi se srušila,na kraju sam drugi dan uzela nalaz kod svoje doktorice .
Sigurno je sve ok a isto tako je i normalno da te brine sve,to valjda tak mora biti,nisu sve bebe iste ,moj je prvo bio tjedan dva manji po uzv ,onda je kao bio za tjedan dva veći po uzv,na zadnjem je dobio po meni jako malo i izjednačio se u dan točno s uzv i zm po mjerama…bitno da osjetiš bebicu,bit će sve ok😘🤗. Ja sam imala nekako sreće,uvjek su me ljudi puštali di god bi došla..osim kad sam nosila urin za urinokulturu,tamo nitko nikog ne pušta i ne poštuje,grozno,došla sam neki dan po nalaz brisa tamo,20ak ljudi u redu stoji,ja trbuh do zuba,jedva stajala,baš me jako bolilo ,uglavnom niko te ni ne pogleda ,nakon 15min sam se okrenula i otišla jer da nisam točno bi se srušila,na kraju sam drugi dan uzela nalaz kod svoje doktorice .
A kad te baba u tramvaju gurne da prije stigne do slobodnog mjesta i onda komentira da nisi njoj trudna?
Hvala Ena! To je i meni problem s tim pritiskom jer je strašno nisko. I isto nekad osjetim kao da cu se srušiti. Tlak me zeza niski i nije uopće ugodan. Jučer sjedila u parku na klupi i odjednom pritisak u glavi, vrućina, slabost... ova mi trudnoca puno teza i psihički i fizički. Ne znam jel se to osjeti 5 god vise ili je jednostavno tako.
Sigurno je sve ok a isto tako je i normalno da te brine sve,to valjda tak mora biti,nisu sve bebe iste ,moj je prvo bio tjedan dva manji po uzv ,onda je kao bio za tjedan dva veći po uzv,na zadnjem je dobio po meni jako malo i izjednačio se u dan točno s uzv i zm po mjerama…bitno da osjetiš bebicu,bit će sve ok😘🤗. Ja sam imala nekako sreće,uvjek su me ljudi puštali di god bi došla..osim kad sam nosila urin za urinokulturu,tamo nitko nikog ne pušta i ne poštuje,grozno,došla sam neki dan po nalaz brisa tamo,20ak ljudi u redu stoji,ja trbuh do zuba,jedva stajala,baš me jako bolilo ,uglavnom niko te ni ne pogleda ,nakon 15min sam se okrenula i otišla jer da nisam točno bi se srušila,na kraju sam drugi dan uzela nalaz kod svoje doktorice .
A kad te baba u tramvaju gurne da prije stigne do slobodnog mjesta i onda komentira da nisi njoj trudna?
Hjoooj užas😫😫,ta se ziher iduće jutro probudila s oba oka zatvorena🙃
Yvone moj bebolinac je stalno manji, za tjedan do 2 tako mi pise u trudnickoj citavo vrijeme.
Al evo zadnja dva uzva u bolnici kazu da je manji samo nekih 5 dana, ali doktorica to ni ne smatra odstupanjem s obzirom na moju i muzevu gradju i s obzirom na prvu bebu.
Ne brini, bit ce sve ok!
Jebote kako je vruce vani, a mi u 13 na cijepljenje.
Ovaj u busi udara kao da sam mu smrtni neprijatelj 😂😂😂😂.
Confused kakva je situacija?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mandrina prestrašno!!! A onda su mlađe generacije nepristojne!!!
Neki dan pokušala izaći iz vlaka na GK Zagreb. Njih jedno 10,15 čeka da uđe. Naravno da nisu mogli dočekati da ljudi izađu pa da tek onda krenu unutra. I naravno svi prek mene. Uhhh
Sortiraj odgovore
Najstariji