Meni samo umor, spava mi se stalno, a onda kad legnem u krevet nesanica 😐
A od lifestyle promjena - smanjila sam vjezbanje jer mi se ne svida pritisak na trbuh u vecini vjezbi i reducirala sam druzenja i to zato jer sam preumorna vecinom i ne da mi se objasnjavati svima da sam "na antibioticima". Taman me ovih dana svi krenuli pozivati na neke feste 😁😁😁
I pocela sam piti folnu.
Nisam pusila nikada tako da s tim nemam problema.
Bas sam pricala s jednom frendicom koja sad treba roditi, a radila je skoro do kraja i mislim si - da mi je bar taj elan, ja se vec jedva sad borim s umorom!
Pikica,pa kad je onda ono vama termin??? Nešto sam opet pobrkala ili? Uglavno prekopala sam Ljetne bebe 2015 i svega se lijepo prisjetila,drago mi je da smo se opet susrele,samo eto mislila sam da ste na ovoj temi….
šta se tiće simptoma,lagani bolovi i BOLNE grudi,al ono za popizditi ,kad su u grudnjaku ok,al kad ga skinem,kao da će mi otpasti,koma…ne sječam se da mi je tako bilo u prvoj trudnoći
mare pričaj mi o tome.. neki dan igrala se s malim i gledamo mi crtani, nasloni mi bradu na grudi.. ljudi moji koji vrisak sam ispustila..koja bol.. nemogu vjerovati da tako jako to može boljet.. u prvoj T mi nije bilo tako. I nisam imala te grčeve na početku.. praktički nisam ni znala da sam T.
Ja samo moram prestat pusiti jer me strah,a nece mi se zgadit nikako
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Meni samo umor, spava mi se stalno, a onda kad legnem u krevet nesanica 😐
A od lifestyle promjena - smanjila sam vjezbanje jer mi se ne svida pritisak na trbuh u vecini vjezbi i reducirala sam druzenja i to zato jer sam preumorna vecinom i ne da mi se objasnjavati svima da sam "na antibioticima". Taman me ovih dana svi krenuli pozivati na neke feste 😁😁😁
I pocela sam piti folnu.
Nisam pusila nikada tako da s tim nemam problema.
Samo piješ folnu ili i ostale vitamine ? Ja sam počela s prenatalom još tri mjeseca prije T tako da sada samo nastavljam tamo skroz do dojenja. :) i da uzimam posebno šumeči magnezij, i omegu svaki drugi dan jer mislim da nemože naškodit nikako..
Meni se cigarete oduvijek gade, a sad jos dodatno 😁
Kavu sam znala povremeno popiti, ali i prije nego sam saznala da sam T mi se zgadila, bila mi je bljutava, kao da je pokvarena tako da ni to ne pijem vise.
Meni kava ne pase i od hrane nista osim slano i mlijecno
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Sortiraj odgovore
Najstariji