Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    08. Lipanj 2017. 14:03

prvidalmatinac

Ma zacrta si je moj termin koda cu drito na njega rodit :D dobro,ja mizda jesam takva da mi sve sada odmah mora biti,ali brate daj ajmo bar okrenit sobu i napravit razmještaj .kazem mu trebat cemo uzet izdajalicu,a on meni ko sta ce mi,ja cu dojiti… e smjeh me uvati kad nije bijes :D

Haha da to mi je dobro s njima meni je termin 12.08. i sad pitala sam ja njega od kad ti ides na GO. A on meni  pa uzeti cu si 11.08 pa 5 tjedana iza i jos jedan dobim za djete. I sad ja njemu pa sto ako rodim ranije.. A on meni ma neces. Eto uzet cu od 10-og da se naspavam dan ranije...

• Bambi34
    08. Lipanj 2017. 14:03

prvidalmatina

Ma zacrta si je moj termin koda cu drito na njega rodit :D dobro,ja mizda jesam takva da mi sve sada odmah mora biti,ali brate daj ajmo bar okrenit sobu i napravit razmještaj .kazem mu trebat cemo uzet izdajalicu,a on meni ko sta ce mi,ja cu dojiti… e smjeh me uvati kad nije bijes :D

Ma tipicno musko...takav je moj bio kad smo cekali nasu prvorodjenicu :-) nesvjestan svega ahahhahhaha a ja bila poluluda ahahahahha sad smo okrenuli plocu...on je taj koji je neki dan preko mothercare stranice pokusavao kupit avent mega pack ahahahHrv al eto Avent ne mos ahahahhahaha i zapjenio covjek kako su bezobrazni ahahahha a ja cool :-)

mrva2017
    08. Lipanj 2017. 14:09

Eloa svaka cast... Jan je pravi decko... sada uzivaj uz njega i zaboravi na sve brige... bravo curo!!!!  

Maja 3
    08. Lipanj 2017. 14:11

Eloa

Mamika nadam se da si i ti vec sad gotova!
    Curke,ja jesam, dosta sam ekspresno to odradila po nekoj mojoj procjeni jer mi nisu stigli dati epiduralnu(mada su vise odugovlacili,mogli su dat)…. Rodila u 8:53… A kak je krenulo?
    U 1 pukao vodenjak, mislim da skoro cijeli, zvali u zg sveti duh, dal da dodemo tamo kroz sat dva il da idemo u ck.. Rekli da dodemo u zg da imamo nesto vremena…
    Spakirali torbe do kraja i gas.. U pola 3 stigli, otvorena tek dva prsta uz neke slabe trudove.. Smjestili me u predradaonu,a muz otisao spavat u auto…Trudovi oko 5 krenuli zesce, zovem ih da dodu i da mi daju bilo sto protiv bolova..vadili krv za epi,nakon toga rekli cekaj vizitu u 7… Ja cekala,umirala vec, otvorena 5-6cm, i premjestili me u radaonu… Oko 8 krenuli jaki trudovi,jedva donekle disala i vikala sam dosta pa su.me smirivale… Molila za epi,ali nista jos…Eh, kad mi je bio osjecaj u guzi ko da moram kakiti sam im to rekla, i onda je dosla babica rekla da tiskam, a dr.provjerila otvorenost kad ono 9 cm i rekli nema vise epiduralne..
    Nakon toga sam imala kojih 10 trudova koje sam pokusavala prodisati uz viku i grcenje, i na kraju mi dali samo drip nekih 15minuta zadnjih koje su bile grozne,al eto svakako izdrzljive bez icega…
    Jan je velik decko za svojih 36+1, ima 3620g i 51 cm, dali mi ga odma na prsa al bez dojenja nekih sat vremena i eto oko 10 ga odveli na pedijatriju da naprave sve kontrole, sad sam bez njega i molim boga da bude uz mene bar dan dva pa da ga onda premjeste ako bas bude trebalo… Curke, meni je osobno proslo onako kako sam prizeljikivala, mada nisam znala kaj me ceka, eto mozda samo mrvicu gore od toga jer nisam dobila nista protiv bolova..ali i to se sve moze ako ide ok brzinom! Idem malo sad prodrijemat… Pusse

Eloa, cestitam!
    Jan je bas pravi decko!

Maja 3
    08. Lipanj 2017. 14:12

Mamika,ajde sad i ti!

• prvidalmatinac
    08. Lipanj 2017. 14:20

Bambi34&Sundi
    ma neznam sta bih rekla,ev sad me smijeh ohvatio i na ovo vaše. a baš su biseri.prije 2 dana mi reka da je guzva u TA na merkuru zato sta su svi ,,procitali,,da je ovo najbolja bolnica . i da je 100% u bilo kojoj drugoj manja guzva.da nije bilo onoliko ljudi mislim da bi rigala vatru taj tren :D A NISTA ,jednog ogajat uskoro,a drugog preodgajat sa 28 god :D

08. Lipanj 2017. 14:23

Eloa, cestitam!! Tako su i meni odugovlacili s epiduralnom. Ne kuzim zakaj to rade...

LittleG
    08. Lipanj 2017. 14:26

Eloa čestitam. Divan veliki dečko tvoj Jan. 

Bebusko@2017
    08. Lipanj 2017. 14:40

Cestitke Eloa na bebi Janu 

Nella1211
    08. Lipanj 2017. 15:15

Eloa cestitam.. bas pravi decko.. velika je bebica.. 

A.M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.