Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bambi34
    08. Lipanj 2017. 08:04

Eloa

Cureeee moje, jos se jucer hvalila da sam jos u komadu i oko 2h mi pukao vodenjak, sad sam na putu za sveti duh! Mamika i ja cemo ocito zajedno radati… Neke slabe grceve osjecam… Vozim se u autu iza u lezecem polozaju i jos tecee!
    Prvo sok, nekoliko suza zasto tako rano(danas 36+1) nisam znala kud uopce da idem dal Cakovec il za Sveti Duh, ali sam nazvala na sveti duh i rekli su da dodem. Jos je muz torbu pakirao do kraja…Drzite palceve da nam Jan bude dobro i da bude velik! Mama bude sve izdrzala za njega…

Evo sam se sva najezila...bit ce sve super saljem ti velikuuu pusuuuu i nestrpljivo cekam da nam se javis :-) bit ce to sve dobro :-)
    Mamika draga cekam i tebe sa lijepim vijestima :-) :-)

Rozaa
    08. Lipanj 2017. 08:17

Mamicaaa

06.06 u 15.47 je dosao moj mali kraljevic, dugacak 48cm i tezak 2800 🤗

Cestitaaam....uzivajte!😘😘

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

donna83
    08. Lipanj 2017. 08:24

Curke, sretno! 😘
    Evo ja sam upravo zvala TA i htjela me naručiti 26.6! Ja rekoh, pa nije li to malo kasno i onda mi je rekla Ajde 23.6., a kad sam spomenula da sam UZV zadnji put radila 15.5. onda mi je rekla da je najbolje da ga privatno napravim jer je pitanje kad će mi ga Radit u TA! Manjak je doktora, već su na godišnjem, bla bla... eto sad ne znam sto bih, dal da idem privatno ili šta da radim

OhSoBoho
    08. Lipanj 2017. 08:32

Ajme curke, drzite seeeee! 
    Mamice, cestitke od srca, bravo!
    Jao koliko novosti od sinoc 

mamika3
    08. Lipanj 2017. 08:48

Trenutno sam na ctg-u,a onda ce mi probusit vodenjak pa cemo vidjeti kad i kojom brzinom ce krenuti!Epiduralnu sam trazila,dokica je rekla da ce se anesteziolozi obavjestit!Imaju carsk,zena do mene,i tako da se nadam da ce to rjesit prije da budu slobodni za mene!Drzte fige!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    08. Lipanj 2017. 08:51

Eloa….Ako se stignemo vidjeti ja sam krevet do zida,onaj di je poljepljeno puno plakata!Imam sivu spavacicu sa plavim sitnim cvjetekima!Cure,pozdrav do daljnjeg!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    08. Lipanj 2017. 08:53

Eloa,imam roze stopalice!Kosa rascupana,svezana u rep.......😂😂😂😂😉

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    08. Lipanj 2017. 08:55

Eloa

Oko 1 pukao vodenjak, pardon…

A tek sad sam vidjela vrijeme....

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sundi
    08. Lipanj 2017. 09:09

donna83

Curke, sretno! 😘
    Evo ja sam upravo zvala TA i htjela me naručiti 26.6! Ja rekoh, pa nije li to malo kasno i onda mi je rekla Ajde 23.6., a kad sam spomenula da sam UZV zadnji put radila 15.5. onda mi je rekla da je najbolje da ga privatno napravim jer je pitanje kad će mi ga Radit u TA! Manjak je doktora, već su na godišnjem, bla bla… eto sad ne znam sto bih, dal da idem privatno ili šta da radim

Huh.. da pricekas 23 pa ako ne naprave onda privatno. Ima hrpa privatnika tak da se to moze odmah poslije organizirat. 

Me+mybaby
    08. Lipanj 2017. 09:26

donna83

Curke, sretno! 😘
    Evo ja sam upravo zvala TA i htjela me naručiti 26.6! Ja rekoh, pa nije li to malo kasno i onda mi je rekla Ajde 23.6., a kad sam spomenula da sam UZV zadnji put radila 15.5. onda mi je rekla da je najbolje da ga privatno napravim jer je pitanje kad će mi ga Radit u TA! Manjak je doktora, već su na godišnjem, bla bla… eto sad ne znam sto bih, dal da idem privatno ili šta da radim

Ja sam u trudnickoj od 31tj, a uzv je raden jedno 3 tj prije toga i prosli tjedan sam otisla privatno jer u TA nemaju ocito namjeru raditi UZV. Sutra idem opet u TA i opet ocekujem samo vaginalni pregled. Eventualno mozda odluce spojiti me na CTG.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.