Eloa cestitam. Nesto sam cula da je danas bilo19 poroda. Mozda cak na sv Duhu? A mislim da ih je 9 rodilo na merkuru pa su ih trazili da prime koje.
U TA u merkuru je takva guzva bila da sam svisnula. kuka jedan dr drugom da je do 12.30 obavio 30 pregleda. Strasno. Ja sam 3 sata cekala da me posalju doma da se nis en desava i da je sve u redu. Nis od ranijeg poroda ili icega dontrrmian al kak se cini vjerojatno cu prenijeti:(
Cure, cestitaaam :-) Jos hvatanje novosti na ovom malom ekranu i disem duboko :-)...pa ovdje je stalno akcija!
Znaci Merkur ima guzvu zbog dobrog PR-a u virtuali? btw. Zagreb je puuun trudnica, ne znam da li ih prije nisam kuzila ili je fakat baby boom. Bas sam neki dan pomislila kako bi mogao biti guzvanjac po bolnicama.
Kako vam je na odijelima? Uspijevate li nešto odmoriti? Uzivajte u prvim danima sa svojim juniorima :-)
Bambi34&Sundi
ma neznam sta bih rekla,ev sad me smijeh ohvatio i na ovo vaše. a baš su biseri.prije 2 dana mi reka da je guzva u TA na merkuru zato sta su svi ,,procitali,,da je ovo najbolja bolnica . i da je 100% u bilo kojoj drugoj manja guzva.da nije bilo onoliko ljudi mislim da bi rigala vatru taj tren :D A NISTA ,jednog ogajat uskoro,a drugog preodgajat sa 28 god :D
Ma njihov mentalni sklop procesuira tek iza da su postali ocevi. Moj je skonta po prvi put tek nakon sto sam mamu "potjerala" doma i mi ostali sami...scena koju nikad necu zaboravit...ja ga poslala da spava u malu sobicu jer eto on radi sutra pa nek se naspava..i u neko doba ja premorena (mala nije htjela sisat, nikako je probudit, pa je cijelu razmotaj skini do gola pa probaj da prosisa...) ulijecem u tu malu sobicu i ko najveca frikusa se derem nek dize guzicu iz kreveta i daje ruke jer cu ja *opizdit ahahahahhahaha on onako snen ulijece u sobu i samo se izvali na svoju stranu ahahahahhahaha uglavnom nakon toga smo bili pravi dream team :-) diza se pravia bocice, stavlja sterilizirat. Malu je u paketini (onaj jastuk) uzeo u ruke nosit tek s 2mj (kad je ona dosla malo preko 3kg) jer se bojao da ce mu ispast al zato sve ostalo je radio ahahahhaha mladi smo bili i zeleni oboje, al proleti to sve brzinski :-) zato je on sad vise ufuran od mene :-)
Bambi34&Sundi
ma neznam sta bih rekla,ev sad me smijeh ohvatio i na ovo vaše. a baš su biseri.prije 2 dana mi reka da je guzva u TA na merkuru zato sta su svi ,,procitali,,da je ovo najbolja bolnica . i da je 100% u bilo kojoj drugoj manja guzva.da nije bilo onoliko ljudi mislim da bi rigala vatru taj tren :D A NISTA ,jednog ogajat uskoro,a drugog preodgajat sa 28 god :D
Ma njihov mentalni sklop procesuira tek iza da su postali ocevi. Moj je skonta po prvi put tek nakon sto sam mamu "potjerala" doma i mi ostali sami…scena koju nikad necu zaboravit…ja ga poslala da spava u malu sobicu jer eto on radi sutra pa nek se naspava..i u neko doba ja premorena (mala nije htjela sisat, nikako je probudit, pa je cijelu razmotaj skini do gola pa probaj da prosisa…) ulijecem u tu malu sobicu i ko najveca frikusa se derem nek dize guzicu iz kreveta i daje ruke jer cu ja *opizdit ahahahahhahaha on onako snen ulijece u sobu i samo se izvali na svoju stranu ahahahahhahaha uglavnom nakon toga smo bili pravi dream team :-) diza se pravia bocice, stavlja sterilizirat. Malu je u paketini (onaj jastuk) uzeo u ruke nosit tek s 2mj (kad je ona dosla malo preko 3kg) jer se bojao da ce mu ispast al zato sve ostalo je radio ahahahhaha mladi smo bili i zeleni oboje, al proleti to sve brzinski :-) zato je on sad vise ufuran od mene :-)
hahahahha,prejako :D ma knjigu bi mogla bisera njegovih napisat,a mozda bi i sve skupa mogle sta bi to tek biloooo,hahahaha,da sam se ranije ukljucila tokom t otvorila bih posebno ;;očevi i njihove mudrolije ;;
Hej,cure,Katrin je stigla u 12.09 sa 4200 grama i 54 cm!Sve je bilo u redu,epiduralnu nisam dobila-kasnije cu detalje pisat!Spava cijelo vrijeme,probam joj stavit cicu,ali bas je jadna pospana!No,dobro,razbudit ce se ona!A da,nasi prvi susjedi su nam Eloa i njen Jan!!!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hej,cure,Katrin je stigla u 12.09 sa 4200 grama i 54 cm!Sve je bilo u redu,epiduralnu nisam dobila-kasnije cu detalje pisat!Spava cijelo vrijeme,probam joj stavit cicu,ali bas je jadna pospana!No,dobro,razbudit ce se ona!A da,nasi prvi susjedi su nam Eloa i njen Jan!!!!!
Ajme super... uzivajte sada svi skupa!! Cestitam!!!!
Cestitam! Ma joj koji divan dan, bravo cure!
Sortiraj odgovore
Najstariji