Hej,cure,Katrin je stigla u 12.09 sa 4200 grama i 54 cm!Sve je bilo u redu,epiduralnu nisam dobila-kasnije cu detalje pisat!Spava cijelo vrijeme,probam joj stavit cicu,ali bas je jadna pospana!No,dobro,razbudit ce se ona!A da,nasi prvi susjedi su nam Eloa i njen Jan!!!!!
cestitam od srca :)))) bravoooooooo
Hej,cure,Katrin je stigla u 12.09 sa 4200 grama i 54 cm!Sve je bilo u redu,epiduralnu nisam dobila-kasnije cu detalje pisat!Spava cijelo vrijeme,probam joj stavit cicu,ali bas je jadna pospana!No,dobro,razbudit ce se ona!A da,nasi prvi susjedi su nam Eloa i njen Jan!!!!!
😍 ovo je predivno,cestitam objema od srca
Mamika i Eloa, cestitam vam!!!
Obje na Sv. Duhu rodile kao i ja, i obje isto bez epi kao ja. Jel nam to namjerno rade??? I meni nisu stigli. Malo sam bila ljuta, ali cure moram vam ovo reci... dobro da smo bez epi. Moja kolegica je isti dan rodila kad i ja, bile skupa u sobi. Njoj je anesteziolog dao epi, ali fulao prvo mjesto, pogodio ligament. Pa ispočetka...nakraju joj utrnula samo jedna strana, a druga ju rasturala od bolova. Kasnije ju posjećivali doktori i anesteziolozi nekoliko puta dnevno zbog tog krivog uboda, kičma ju rasturala, ja joj dodavala bebu dva dana, a doktori se bojali da joj ne počne curili likvor iz mozga kroz tu rupicu, katastrofa!!!
I zato sam ja danas sretna sta sam rodila bez epi i sto mi ju nisu stigli dati.
Sortiraj odgovore
Najstariji