Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • prvidalmatinac
    08. Lipanj 2017. 17:09

mamika3

Hej,cure,Katrin je stigla u 12.09 sa 4200 grama i 54 cm!Sve je bilo u redu,epiduralnu nisam dobila-kasnije cu detalje pisat!Spava cijelo vrijeme,probam joj stavit cicu,ali bas je jadna pospana!No,dobro,razbudit ce se ona!A da,nasi prvi susjedi su nam Eloa i njen Jan!!!!!

cestitam od srca :)))) bravoooooooo

08. Lipanj 2017. 17:12

Ajme Mamika vec je sad pravi komad cure. Cestitam!

LlamaFace
    08. Lipanj 2017. 17:13

mamika3

Hej,cure,Katrin je stigla u 12.09 sa 4200 grama i 54 cm!Sve je bilo u redu,epiduralnu nisam dobila-kasnije cu detalje pisat!Spava cijelo vrijeme,probam joj stavit cicu,ali bas je jadna pospana!No,dobro,razbudit ce se ona!A da,nasi prvi susjedi su nam Eloa i njen Jan!!!!!

😍 ovo je predivno,cestitam objema od srca

donna83
    08. Lipanj 2017. 17:17

Bravo Eloa i mamika! Mamika, čini mi se da je brzo bilo, ha?

Bebusko@2017
    08. Lipanj 2017. 17:20

Dobrodosla Katrin  

Pinkica93
    08. Lipanj 2017. 17:21

Iskrene cestitke curama na bebicama i mrvi sretan rockas!!!!

Sundi
    08. Lipanj 2017. 17:24

Mamika sve najbolje bravo... velika curka.. svaka cast!

• blu5
    08. Lipanj 2017. 18:09

Cestitam drage moje cure!Sad je gotovo!Sad jedna.po jedna lagano😊

Ofnica
    08. Lipanj 2017. 18:46

Mamika i Eloa, cestitam vam!!! 
    Obje na Sv. Duhu rodile kao i ja, i obje isto bez epi kao ja. Jel nam to namjerno rade??? I meni nisu stigli. Malo sam bila ljuta, ali cure moram vam ovo reci... dobro da smo bez epi. Moja kolegica je isti dan rodila kad i ja, bile skupa u sobi. Njoj je anesteziolog dao epi, ali fulao prvo mjesto, pogodio ligament. Pa ispočetka...nakraju joj utrnula samo jedna strana, a druga ju rasturala od bolova. Kasnije ju posjećivali doktori i anesteziolozi nekoliko puta dnevno zbog tog krivog uboda, kičma ju rasturala, ja joj dodavala bebu dva dana, a doktori se bojali da joj ne počne curili likvor iz mozga kroz tu rupicu, katastrofa!!!
    I zato sam ja danas sretna sta sam rodila bez epi i sto mi ju nisu stigli dati.

LittleG
    08. Lipanj 2017. 19:04

Dobro došla Katrin...prava curka...Mamika čestitam od srca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.