Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    donna83
    08. Lipanj 2017. 09:32

Ma vjerojatno ću se naručiti negdje privatno jer mi je već sad želja ga Napravit a kamoli čekati do 23.6....

• summerchild
    08. Lipanj 2017. 09:48

Donna u kojoj si bolnici u TA?

donna83
    08. Lipanj 2017. 09:51

summerchild

Petrova

mamika3
    08. Lipanj 2017. 10:10

Oko  9 su mi probusili vodenjak!Jedna dr nije uspjela iz prve pa su me stavili na drip!Za par min je dosla druga,pogledala,pocelo curit i dovrsila je biznis!Trudovi su poceli za nekih deset min,bolni su,ali ne jos toliko da vristim!Lezim prikopcana,a htjela bih hodati!Drip imam,pitala sam da me maknu,ali nula bodova!Za sat vremena dolazi me pregledat pa cemo vidjet sta i kako dalje!A to je onaj pregled kad si u trudu,a moraju gurat prste....

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mrva2017
    08. Lipanj 2017. 10:20

donna83

summerchild

Petrova

Ako je tako, mene ce narucit u 7.mj. Taman cu se porodit. I mislila sam da ce biti tako. Njima pocinju godisnji i briga ih. 

mrva2017
    08. Lipanj 2017. 10:22

mamika3

Oko 9 su mi probusili vodenjak!Jedna dr nije uspjela iz prve pa su me stavili na drip!Za par min je dosla druga,pogledala,pocelo curit i dovrsila je biznis!Trudovi su poceli za nekih deset min,bolni su,ali ne jos toliko da vristim!Lezim prikopcana,a htjela bih hodati!Drip imam,pitala sam da me maknu,ali nula bodova!Za sat vremena dolazi me pregledat pa cemo vidjet sta i kako dalje!A to je onaj pregled kad si u trudu,a moraju gurat prste….

Super sto nas tako obavjestavas. Ti imas iskustva s porodom tako da... samo hrabro... mislim da ce to brzo kod tebe.. drzi se... stize mala Katrin.. i to na moj rockas, a ja sam Katarina...  

mrva2017
    08. Lipanj 2017. 10:27

donna83

Ma vjerojatno ću se naručiti negdje privatno jer mi je već sad želja ga Napravit a kamoli čekati do 23.6….

23.je petak... znaci da bi trebao Zlopasa biti...  

08. Lipanj 2017. 10:29

Mamika drš se! 

Maja 3
    08. Lipanj 2017. 10:34

Ajmo curke!
    Sve ce to super proc!

Matie89
    08. Lipanj 2017. 10:43

Sretno mamika!! Uz tebe smo!
    Sretno eloa, nadam se da je vec gotovo, a mali Jan je u dobrim rukama, bit ce sve dobro. Javljaj nam novosti. 

Sretan rodjendan mrva :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.