Oko 9 su mi probusili vodenjak!Jedna dr nije uspjela iz prve pa su me stavili na drip!Za par min je dosla druga,pogledala,pocelo curit i dovrsila je biznis!Trudovi su poceli za nekih deset min,bolni su,ali ne jos toliko da vristim!Lezim prikopcana,a htjela bih hodati!Drip imam,pitala sam da me maknu,ali nula bodova!Za sat vremena dolazi me pregledat pa cemo vidjet sta i kako dalje!A to je onaj pregled kad si u trudu,a moraju gurat prste….
Super sto nas tako obavjestavas. Ti imas iskustva s porodom tako da… samo hrabro… mislim da ce to brzo kod tebe.. drzi se… stize mala Katrin.. i to na moj rockas, a ja sam Katarina…
Katarina mi je predivno ime. Sretan rođendan!
Oko 9 su mi probusili vodenjak!Jedna dr nije uspjela iz prve pa su me stavili na drip!Za par min je dosla druga,pogledala,pocelo curit i dovrsila je biznis!Trudovi su poceli za nekih deset min,bolni su,ali ne jos toliko da vristim!Lezim prikopcana,a htjela bih hodati!Drip imam,pitala sam da me maknu,ali nula bodova!Za sat vremena dolazi me pregledat pa cemo vidjet sta i kako dalje!A to je onaj pregled kad si u trudu,a moraju gurat prste….
Super sto nas tako obavjestavas. Ti imas iskustva s porodom tako da… samo hrabro… mislim da ce to brzo kod tebe.. drzi se… stize mala Katrin.. i to na moj rockas, a ja sam Katarina…
Sretan rockas mrva ;)
Jao curke krenule su ljetne bebe...curke samo hrabro!
Mamicaa cestitam!!
Ja evo cekam u TA oce li me zadrzati ili ne. Termin je 10.6 al mozda krene ranije. Voljela bi al uopce nisam svjesna sta se desava.
Ma vjerojatno ću se naručiti negdje privatno jer mi je već sad želja ga Napravit a kamoli čekati do 23.6….
23.je petak… znaci da bi trebao Zlopasa biti…
U koliko su te narucili do 11.30 je Zlopasa. Od 12 je Radosevic
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Ma vjerojatno ću se naručiti negdje privatno jer mi je već sad želja ga Napravit a kamoli čekati do 23.6….
23.je petak… znaci da bi trebao Zlopasa biti…
U koliko su te narucili do 11.30 je Zlopasa. Od 12 je Radosevic
U 9!! Jeeee :) Iako ja nemam pojma kako on izgleda :)
Mrva sretan rođendan!
Cure nadam se da nije glupo pitanje😯😯 da li neka od vas ima dioptriju i koliko ista moze da utice na porod? Cula sam da neki doktori preporucuju carski zbog toga pa ne znam koliko je tacno? Novim mamicama cestitke ,uzivajte sa svojim bebicama 😘😘
nama su rekli na tecaju da kad tiskamo (pogotovo mi s dioptrijom) moramo zatvoriti oci jer mogu popucati kapilare, povecati se dioptrija i slicno...prvo sam misilal da se sali, ali ocito stvarno moze
Idemo Mamika drzim palceve da brzinski to odradis :-)
Mrva sretan ti rodjendan :-)
Eloa mislim na tebe :-)
Hvala vam curke!!! A bebice koje ce se danas roditi.. jooj... poznam hrpetinu ljudi rodenu na danasnji dan.. samo nas je u osnovnoj bilo troje u razredu isti datum ista godina... poseban datum.. he he
Sortiraj odgovore
Najstariji