Ja sam kupila dvodijelni kostim😊Najnormalniji ka i obicno.Zastiti stomak ne ici na sunce u one najgore ure i to je to.Tako sam i s prvo dvoje i stvarno mislim da nije dobro imat jednodijelni kostim osim ako ga se odmah ne promijeni po kupanju.
Inace, mi se u Splitu kupamo tj moja se dica kupaju, ja se jos niasm usudila, tj. nisam imala kupaci😊Danas sam ga kupila sutra akcija 😊
Inace, mi se u Splitu kupamo tj moja se dica kupaju, ja se jos niasm usudila, tj. nisam imala kupaci😊Danas sam ga kupila sutra akcija 😊
Joj Blu, ja bi kod tebe! Imam kupaci!
Lagertha javljaj novosti!
E da,vidjela sam za Kozmo:) Ja sam u toweru ulovila par paketa pelena,kaf je bilo -30, na -50 nije bilo bas nista!!!jedna duda za 13 kn :)
Ja imam tetre iz beba centra,mislila sam jos par eventualno ako su tako jeftine,ali niti necu onda !
Budem vidjela u hodu!:)
Tamara kada je tebi termin?
Sta su ti jastucici s kosticama?
A sto se tice kupaceg,ja se isto kupam i suncam u dvodjelnom,samo pazim da neidem bas u podne na sunce i to je to !U 8-10 i to je to od nas :)
Gala, muller, ti jastučići s košticama trešnje, griju se u mikrovalnoj
Pisale smo prije za jastučiće...zagriju se u mikrovalnoj i stavljaju bebi na trbuh kod grčeva, a mogu i na cice kao topli oblozi da krene mlijeko u kombinaciji s masažom
Jao Valentina, kolica su super, moja su ruzna i ja sam htjela slicna ali smo se pozurili i sad imamo velika i ruzna 😣, ali ajde bar nisu bila puno i kupili smo nosiljku pa ce kolica vjerojatno sluziti samo za setnju po ulici jer ionako tesko stanu u auto.
Zasto kazes ruzna?Jer su velika?
Ma velika su i boja je crveno krem, to smo uzeli preko njuskala, pisalo je da nisu koristena i nisu ali je nosiljka bila i onda sam ja to sve lijepo stavila u masinu na 30% i crvena je pustila boju po bijeloj postavi i sada je to rozo 😣 a mi cekamo decka.To je stariji chicco model sa tri kotaca 3 u 1.Definitivno su kvalitetna, ali ova su puno lijepsa, samo ne znam kakve su kvalitete.
Pisale smo prije za jastučiće…zagriju se u mikrovalnoj i stavljaju bebi na trbuh kod grčeva, a mogu i na cice kao topli oblozi da krene mlijeko u kombinaciji s masažom
Sory nisam vidjela!Danas sam se ukljucila.
hvala :)
Lagerha držim fige...mene danas dolje probada i pika, ali mislim da je to zato jer sam čistila i peglala kao luđakinja jer me primila pomisao da ce me sutra ostaviti, tak da ostavim sve u redu. Mislim da je ipak tvoj red, ne bi bilo u redu da ti ukradem datum.
Ja sutra u 10 moram doktoru u dežurstvo, a rekao mi je da ga potražim u rađaoni 🙊🤣 tak da ziher sutra nosim torbu. Opet na ctg i uzv, natacem se vodom i jabučnim sokom i brojim pokrete bebe...bebač je aktivan, reagira na muziku pa mu puštam piano instrumentale. Tako da bih ja pričekala jos par dana...
Sortiraj odgovore
Najstariji