MalaRuzice, svaki put kad pijem vodu, ono 2-3dcl na eks, sjetim se tebe i tvojih 8 litara. Joooj ti se ne moraš ni navikavati na buđenje po noci, kad ionak ideš na wc svako malo...meni je buđenje zbog wc-a tlaka, ali zbog bebe mi nece biti problem.
Mamika ja ne bum isla nazalost, jedino mozda u ponedjeljak budem isla u city, ako jos budem u komadu.
Malaruzica Bas ti lijepo izgleda trbuh u toj haljini!I ja sam zedna po noci,ali popijem samo par gutljaja!Dignem se jedamput!Probaj tako!Mogu i vise naravno,al mi je muka onda dizati se na wc!
Popijem ja par gutljaja i vratim se u krevet i onda ne mogu zaspati.Pa se ponovno dignem popijem cijelu kriglu i onda mirno spavam iducih sat vremena 😂
Ofnice buduci da se sada dizem i po noci piti vodu popijem i 12 litara, buduci da nama gradski vodovod nije pitak nosim iz bunara od susjede svaki dan dvije flase od 7 litara.Plus ono sto popijem kada nekud idem.Definitivno pretjerujem.
Gala Ovakav cu kupit.mozda moze i na usisavac, ne znam, ali se moze i ovako koristit kao na slici.ja sam se prvo grozila su s jedne strane mamina usta a s druge bebin nos pun kojecega ali mi je prijatelhica uzivo pokazala kako se koristi i da je izmedu spuzvica i da nema apsolutno nikakve sanse da nesto prode kroz cijev sto ne bi smjelo.potpuno je siguran jer pritisak ne moze biti velik.takoder se lako pere i odrzava a kosta oko 80kn.. vidjela sam kod nas u Mülleru.
Mislim da se oko kolica ne moras brinuti jer ce malcima kad porastu sve biti zanimljivije od nas tako da nece biti problema s voznjom nadam se.
Ofnice dobro da si me sjetila da jastucici mogu i na prsa kod dojenja.ali ja sam uzela neka drukcija pakiranja, bas su mali jastucici ali su dobro punjeni.
Meni vrag nije dao mira pa sam kupila kutiju adaptiranog!Kad sam davnih dana dosla doma sa sinom muz je isao u dezurnu ljekarnu u tri ujutro pa da ne mora opet😂
😂 a svi kazu da to nikako da ces tako pokleknuti i odustati od dojenja.
Meni vrag nije dao mira pa sam kupila kutiju adaptiranog!Kad sam davnih dana dosla doma sa sinom muz je isao u dezurnu ljekarnu u tri ujutro pa da ne mora opet😂
😂 a svi kazu da to nikako da ces tako pokleknuti i odustati od dojenja.
A znam,svjesna sam toga...Al kad se sjetim te boli u bradavicama pa visesatno vristanje bebe....Dodje mi da odem po jos jednu kutiju...😂😂😂Sala!Ne budem,ako ce me i bolit probat cu izgurat nekako!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lagertha se ne javlja....Mozda su ipak pravi trudovi!Jedva cekam jutro!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja ću više poludit..ciuelu noć me grcevi u nogama love i to me malo nego baš jako (inače me tako zna kad nosim balerinke al jučer sam imala sandale ne znam jel od toga)
I još naravno moj pas,posto je stalno po kući onda spava na krevetu. Ja na rubu kreveta a on lijepo na mom mjestu i glava na jastuku grrrr
Ovako on odmara di god dođemo hahaha ali ova prva slika e to je spava je NA MOM KREVETU!!! :-O
Sortiraj odgovore
Najstariji